Vand\Schimb LG Google Nexus 4 E960 necodat, impecabil, full
Telefonul se prezinta intr-o stare impecabila, de nota 10. L-am folosit aprox. 1 luna. Mi-a fost adus din Germania si prin urmare nu detin garantie la el. A fost cumparat la liber deci nu este codat. Are ultimul update facut la 4.2.2. Este un telefon extraordinar din toate punctele de vedere. Ca si performanta depaseste un S3 sau One X (am prieteni care au aceste modele si le-am comparat atat display-ul, cat si fidelitatea sunetului sau viteza de incarcare in aplicatii). Il vand impreuna cu pachetul complet asa cum mi-a fost adus: cutie, incarcator, cablu usb, manual, cheita sim si folie pe display. Ca bonus ofer si un bumper (se vede si in poza atasata) special pentru acest model (din material TPU adica thermoplastic polyurethane) care m-a costat 100 ron.
Pentru cei care nu sunt convinsi de performantele acestui telefon ii invit sa se duca intr-un magazin si sa-l butoneze sau sa se intereseze pe la cei apropiati care au detinut acest model.
Il vand deoarece ma plictisesc destul de repede de un telefon (fiecare din noi trebuie sa aiba cate o problema:) ) si as vrea sa incerc si altceva.
Mentionez ca cel mai mult ma intereseaza sa-l vand dar eventual accept si unele schimburi doar cu modele impecabile (ca si al meu) care sa fie insotite de pachet complet. Modele preferate de telefoane : Iphone 4, 4S, Htc One S, Galaxy Nexus, Galaxy S2. Evident ca doresc si diferenta aferenta de la aceste modele.
Am rugamintea sa nu va supraevaluati telefoanele pentru ca voi fi obligat sa-l supraevaluez si eu pe al meu.
Pret - 1200 ron FIX
Contact - YMess: thejackall82 sau 0723722823
PRETUL ESTE FIX.
NU FAC SCHIMB PRIN CURIER/POSTA.
NU TRIMIT IN PROVINCIE.
Pentru cei care nu sunt convinsi de performantele acestui telefon ii invit sa se duca intr-un magazin si sa-l butoneze sau sa se intereseze pe la cei apropiati care au detinut acest model.
Il vand deoarece ma plictisesc destul de repede de un telefon (fiecare din noi trebuie sa aiba cate o problema:) ) si as vrea sa incerc si altceva.
Mentionez ca cel mai mult ma intereseaza sa-l vand dar eventual accept si unele schimburi doar cu modele impecabile (ca si al meu) care sa fie insotite de pachet complet. Modele preferate de telefoane : Iphone 4, 4S, Htc One S, Galaxy Nexus, Galaxy S2. Evident ca doresc si diferenta aferenta de la aceste modele.
Am rugamintea sa nu va supraevaluati telefoanele pentru ca voi fi obligat sa-l supraevaluez si eu pe al meu.
Pret - 1200 ron FIX
Contact - YMess: thejackall82 sau 0723722823
PRETUL ESTE FIX.
NU FAC SCHIMB PRIN CURIER/POSTA.
NU TRIMIT IN PROVINCIE.
Fost posesor de Ford Fiesta Comfort, 1.25 cmc, culoare black, 2007
- Razvan82
- Gold Member