Discutii libere/forum

sugestii ... parasolar cu monitor

ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !

Moderator: Automatistul

sugestii ... parasolar cu monitor

Mesajde rudollf_h » 07 Oct 2007, 18:19

as dori sa achizitionez pt FF2 un parasolar cu monitor + dvd player
sau cu tv tuner sau si una si alta ...
daca puteti sa.mi dati cateva sugestii ... ?!
bafta :shock:
Focus Trend Collection, 2007
Duratec 1.6 L 16V M5, 100 CP
Hatchback, 5 usi
Never dry faster than your guardian angel can fly!
ClubFord Baia Mare, Inscrie-te acum
XXL
rudollf_h
Ford Freak

Mesajde VIPER » 08 Oct 2007, 12:38

"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry Ford
Mondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Focus Mk3.5 1.5TDCi 120CP PowerShift 2017
Imagine
VIPER

Maşina: Ford Focus Mk3.5, 1.5 TDCi, Titanium

Mesajde rudollf_h » 08 Oct 2007, 14:56

:) multzumax viper
am cautat si eu pe siteuri :shock: ...
ma gandeam ca ati incercat cateva din ele
si ati pute sa.mi da.ti cateva sugestii, care merita banii care nu :idea: ... etc
oricum mersi :arrow:
Focus Trend Collection, 2007
Duratec 1.6 L 16V M5, 100 CP
Hatchback, 5 usi
Never dry faster than your guardian angel can fly!
ClubFord Baia Mare, Inscrie-te acum
XXL
rudollf_h
Ford Freak

Mesajde VIPER » 08 Oct 2007, 16:41

Initial ma batea gandul sa iau, apoi am realizat ca in fata nu am nevoie de asa ceva, asa ca am luat unul portabil cu ecran pentru in spate... In plus masina ar arata ca dracu cu parasolarele alea universale...
"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry Ford
Mondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Focus Mk3.5 1.5TDCi 120CP PowerShift 2017
Imagine
VIPER

Maşina: Ford Focus Mk3.5, 1.5 TDCi, Titanium

Mesajde Boggy » 08 Oct 2007, 16:46

Mi se pare o achizitie costisitoare pentru o distractie prea mica...
Are un prieten pe un frontera si i-a venit o comanda cu parasolarul din stanga desi el vroia in dreapta asa ca am pus osu la treaba si l-am montat impreuna cu el pe mijloc (i-am facut un sistem de basculare).
De pe la inceputu lu august cand l-am montat si pana acum l-a folosit o singura data asa ca sa se laude ca in rest... sta acolo... se aprinde cand baga cheia... dar "canci" utilitate.
Deci daca ai bani si nu stii unde sa-i arunci...
Sfatul meu un sistem audio bazat ar merge mai bine ;)
Ford Focus Trend 1L Ecoboost , 125 CP din 2018 - WF04XXGCC4JT34613
Boggy
Member

Maşina: Ford Focus Trend 2018, 1l Ecoboost 125cp
VIN: WF04XXGCC4JT34613

Mesajde cart00n » 08 Oct 2007, 17:21

Sau un laptop second hand cu dvd-rom... cred ca e mult mai util plus ca exista incarcator de laptop de masina.
cart00n
1nsane Member

Maşina: iFiesta II 2007 1.25 Red

Mesajde Cornel001 » 08 Oct 2007, 17:28

La ce folositi voi chestia aia ? Stati prea mult in trafic ? vedeti sa nu zbang in ala din fata sau mai rau...
Imagine
Mandru cetatean al republicii bananiere romania.
Silvio Berlusconi: Nu am nimic impotriva homosexualilor. Cu cat sunt mai multi in jurul meu, cu atat e concurenta mai mica.
Cornel001
Membru Belit

Maşina: Focus2 sedan 1.6 100 28.12.2005
VIN: dealadecotnarisec

Mesajde toxicristi » 08 Oct 2007, 18:32

Personal, nu mi se pare cea mai fericita alegere de a aduce "imaginea" in masina, pe langa sunet. Daca nu are si player incorporat trebuie si o unitate audio DVD cu iesire video si fire intre acestea. Si daca are DVD player incorporat, tot ar trebui trase fire pentru partea audio, si cuplat la AUX-ul casetofonului existent. Eu as prefera un DVD 1DIN cu ecran rabatabil. Mi se pare o pozitie mult mai comoda si normala, daca e musai.
Imagine "Aici, pe forum, eşti ceea ce scrii!"
toxicristi

Maşina: Focus 2002 1.8TDDi 90CP Bouvagon

Mesajde bogdanv » 09 Oct 2007, 00:23

daca iti tii masina in garaj si nu o parchezi niciodata noaptea pe ici pe colo si daca iti culci dogul german sau pitbulul pe bancheta din spate poti sa iti pui si sistem 7.1 in masina....

dupa ce am probat un sistem integrat la un range rover pot sa emit urmatoarele pareri, fara a avea pretentia ca sint si cele mai bune/corecte:
- sistemul este util doar daca stai in trafic si nu te misti mai mult de 2-3 ore sau cind esti in parcari dupa drum intins si vrei sa adormi in masina;
- sistemul este un adevarat pericol cind esti la semafor - sistemul pe care l-am vazut eu este inactiv pe imagine in aceste momente pentru a te proteja de tine insuti -> deci eu "vedeam" stirile in mers doar audio si doar cind puneam masina in Parking imi aparea imaginea pe ecran;
- existenta acestui sistem in parasolar are acelasi efect ca si parasolarul cu radar: te face sa te uiti in sus in loc sa te uiti inainte deci pericol din nou!
- persoana de linga tine nu va putea sa vada nimic decit daca intorci parasolarul catre ea.

exista insa sisteme care se ataseaza in plafonul masinii si care sint special concepute pentru bancheta din spate, au casti wireless cu volum independent dar acestea intra in alta categorie.
alcoolicul de la şuşa... posesor de Bombonica2...asa ii zice masinutei mele...serios
Imagine
http://sfinxstone.blogspot.com/ - aici ma exprim asa cum pot si eu
http://farakapak.blogspot.com/ - turnati aici canale fara de capac intilnite in trafic!

"sa nu presupui niciodata nimic" - don Miguel Ruiz
bogdanv

Maşina: Mondeo MK3, 2,0 TDCi, 136CP, Negru, Tiptronic

Mesajde Tiry213 » 09 Oct 2007, 12:03

Mi se pare mult mai util un dvd player cu display portabil. Care sa stea in mijloc pentru ca pot vedea toti cei din masina. Oricum nu e recomandat deloc sa ai ceva pe el in timp ce conduci pentru ca sunt tot felu' de faze care iti atrag atentia. Si nu iti trebuie mult ca sa te trezesti pe unde nu vrei... Dar e frumos. (si mai aduce si niste valoare :)) )
Imagine
Tiry213
1nsane Member

Înapoi la Discutii libere/forum