a! pai daca tu le-ai schimbat, altfel se pune problema! este optiunea ta. intr-adevar, stabilitatea este net superioara cu arcurile sport... si mie mi-a placut si mi-e dor de ele atat pentru acest fapt cat si pentru aspect... dar eu m-am gandit sa trec totusi la mai mut confort, mai ales fiindca nu conduc prea sportiv (doar uneori). plus ca mai ales la drumuri lungi merg cu sotia mea - am deci si limitator de viteza

...
si eu pastrat arcurile pe care le-am 'extras'... de-abia astept sa se mai dreaga soselele tarii (calatoresc mult prin toate cotloanele vestului tarii, deci am parte nu numai de drumuri bune, care, tre' sa recunosc sunt cateva...). daca se va intampla asta inainte sa vreau sa schimb masina, bineinteles ca fac transplantu'!
acum folosesc roti cu jante de al pe 15" cu gume de 195/60. am 'in stoc' si pe cele de 17" incaltate cu gume de 215/45 (nu pe 50, ca la tine). le tin depozitate fiindca am facut varza gumele - nu ma mai simt in siguranta cu ele (sunt opinci)... si nu am buget sa le inlocuiesc deocamdata, dar deabia astept - imi plac mult mai mult!
oricum, diferenta intre cele doo nu afecteaza garda la sol (la mine - nu uita de diferenta de talon). diferentele se simt la consum (cele pe 17" imi cer cu cca. 0,3-0,4 l mai mult la 100 km), stabilitate si franare (ghici care-s mai bune!). cele pe 15" aduc alte avantaje: consum, demaraj sensibil mai bun (la viteze mai mari, nu de pe loc - rotile sunt mai usoare cu cca. 20%), la zgomot, la confort - zguduieli (dar foarte putin...), si o directie mai usoara la mers incet.
trebuie sa-ti mai spun ca focusul, dupa datele constructorului, ar trebui incaltat la jante de 17" cu gume cum am eu, nu cum ai tu (ai demaraj alterat si te minte vitezometru/kilometrajul). al meu e turnier, cateodata o incarc destul de bine si totusi nu freaca roata... nici acum, nici inainte de operatia suspensiilor...
daca pui roti pe 14" cu gume de 185/65 scade garda la sol...
succes!