Help/Troubleshooting

compresor clima C-max/Focus II

Eventualele probleme/nelamuriri tehnice generale.

Moderator: Huffy

Reguli forum
Dacă aveţi defecţiuni sau nelămuriri cu privire la maşina dumneavoastră, vă rog să căutaţi răspunsuri sau să deschideţi un subiect nou în Secţiunea dedicată modelului dumneavoastră. Această secţiune este doar pentru generalităţi.

compresor clima C-max/Focus II

Mesajde macphisto » 09 Iul 2013, 21:56

Salut
Ma poate ajuta cineva cu Microcat? Doresc sa stiu daca:
A. compresorul de clima de la focus II, motor 1.6 tdci e compatibil cu cel de C-max aceeasi motorizare, si eventual ce alte compresoare de clima ar fi compatibile? (presupun ca si de pe 1.6 hdi de pe Peugeto.Citroen ar fi..).
B. compresorul de AC de la un Focus 1 de 1.8 tdci 85 kW - masina pe care am avut-o, este la fel cu cel de la Focus II / C-max 1.6 tdci- ce am acum? in pozele pe care le-am gasit pe net, par la fel, dar poate nu sunt bune pozele...
Intreb pt ca desi am fost in doua serviceuri cu clima, s-a pus climatizarea pe aparat, curatat, golit, umplut ulei + agent, verificat etanseitate 24h, tot nu baga rece cum ar trebui. Desi s-a repetat operatiunea de 3 ori (odata in primul service, de doua ori in al doilea).
Explicatia fost ca e compresorul "pe duca". Este o explicatie paluzibila, sau trebuie sa ma uit si in alta parte? Nu de alta dar un compresor nou e 2400 de roni fara manopera si agent si ce mai trebuie....
Multumesc
Andrei
Ex. 2003 Ford Focus Turnier 1.8 Tdci 85kw;
Ex. 2008 C-Max 1.6 Tdci 81kw.
In cautare
macphisto
Member

Maşina: Passat B7 Variant Highline 2.0 tdi

Re: compresor clima C-max/Focus II

Mesajde macphisto » 11 Iul 2013, 05:36

nimeni?
Ex. 2003 Ford Focus Turnier 1.8 Tdci 85kw;