de mariuslevi » 11 Iul 2013, 23:46
Nu vreau sa starnesc polemici....dar ....dar....
Daca eu plec la drum cu masina si fac pana la 4 roti si un prieten se ofera sa ma ajute si el apeleaza la comunitatea ford, si comunitatea, benevol,binentales, ma ajuta si repara 3 roti ,este ok.
Comunitatea ford este bucuroasa si fericita ca m-a ajutat,si eu sunt multumit ca m-a ajutat dar mai putin fericit , caci tot nu ajung la destinatie in 3 roti . este?
Sa nu ne imbatam cu apa rece!
Daca vrem sa ajutam , trebuie sa intalegem nevoile REALE, celui in necaz.
Intaleg fiecare face ce poate.dar cam fugim de raspundere, si nici nu facem treaba nemteasca.
Intaleg apelul umanitar, lansat ca multe altele , dar ce observ eu in toate cazurile raspunsuri slabe.
Voi ati inceput bine, dar trebuie mai mult pt ca lucrul sa fie bine facut si omul intradevar ajutat.
Daca noi reusim sa miscam unpic lucrurile astea mici,sa fim o comunitate puternica,am speranta ca poate se v-a misca ceva in bine si in tara asta.
Stiu cum este sa treci prin viata , de jos am inceput si eu,intaleg bine chiar situatia , este greu sa faci bine,si va felicit pe toti cei care v-ati inplicat in treaba asta, caci toti trecem prin greutati mai mari sau mai mici,dar important este sa ajutam pana la capat.Da intaleg nu ma obliga nimeni sa ajut, dar daca ajutam, sa intalegem ce trebuie facut si cum si cu cat.
Ha.35 lei de persoana , doua pachete de tigari, putin , putin.
Sper ca m-am facut intales.
Nu vreau sa il pun nici in lumina proasta pe domnul Bibanu caci el nu a cerut nimic, si spera si el la un ajutor, Dumnezeesc asi zice eu,ca de muncit a muncit destul in viata si inca o mai face,dar si noi sa nu aruncam cu firimituri.
Incaodata felicitari si la mai mult..