Arhiva Comercial

bec avertizare airbag

Subiecte in care nu s-a mai scris de 3 luni si subiecte inchise

Moderatori: KomandantuR, adicristea

Reguli forum
Daca cineva dintre cei care au subiect aici doreste mutarea acestuia in categoria Comercial, il rog sa ma anunte prin PM, E-MAIL sau printr-un mesaj aici.
In aceasta categorie nu se mai poate raspunde la subiecte.

bec avertizare airbag

Mesajde Mududek » 10 Oct 2007, 14:57

Am o mica-mare problema cu Fordul Fiesta pe care il detin. Mi s-a aprin in bord becul de la airbag. Masina am luat-o noua si are 30.000 de km. am fost la trei service-uri autorizate si nu i-au dat de capat.
Au verificat senzorii de sub scaunele din fata, senzorul din volan si chiar si instalatia electrica.
Au descoperit insa ca schema electrica care corespunde codului de fabricatie al masinii nu e la fel cu ceea ce se gaseste pe masina.
:? Nu am avut nici un eveniment rutier si nici nu s-a umblat la instalatia electrica pana in momentul cu pricina. Daca aveti vreo sugestie please help!!!!!!
Ford rulz
Mududek
Incepator

Maşina: Fiesta 2006, 1.4 TDCi
VIN: WF0HXXGAJH6J29565

Mesajde Huffy » 10 Oct 2007, 15:25

Airbag-ul nu este un sistem care poate fi reparat in fata blocului. Tot un service, in cazul tau autorizat pt ca ai garantie, poate rezolva problema. Incearca si la CSD, au reclama sus pe pagina...este imposibil sa nu-i dea de cap.
Huffy

Maşina: Ford

Mesajde Tiry213 » 10 Oct 2007, 15:54

Dai un Airbag jos si atunci o sa stii ca nu se aprinde degeaba :))
Imagine
Tiry213
1nsane Member

Mesajde Mududek » 10 Oct 2007, 16:24

Sincer am incercat si chestia sa le dau jos sa pun contactul sa vad ce se intampla cand le montez la loc. am schimbat pana si sondele. Pe cheltuiala mea nu pe garantie caci ele treceau testele. Voi incerca la Ford CSD, deoarece numai in service-uri autorizate merg cu ea. In fata blocului nu se mai repara de mult timp masina. e mult prea complexa pentru mine cel putin :wink:
Multumesc pentru tip!
Ford rulz
Mududek
Incepator

Maşina: Fiesta 2006, 1.4 TDCi
VIN: WF0HXXGAJH6J29565

Înapoi la Arhiva Comercial