Imagini/Filme/Sunete diverse
Răspunde

RENAULT PROMOVEAZĂ ÎN MOD ORIGINAL SIGURANŢA MAŞINILOR SALE

01 Oct 2007, 12:43

http://www.autof1.ro/index/reclama_crash_renault.html

02 Oct 2007, 00:28

artistic..tipic frantuzesc si atat....

02 Oct 2007, 00:43

un motiv in plus pentru care nu mi-as lua renault

02 Oct 2007, 01:18

sincer...reclama asta nu-mi da nici un motiv sa cumpar un renault :lol:

02 Oct 2007, 01:31

Ce rahat. A fost totusi ok, imi plac renaulturile pleznite. :D

02 Oct 2007, 02:18

$1 scrie:$2e rahat. A fost totusi ok, imi plac renaulturile pleznite. :D

Foarte tare, frate! :lol:

02 Oct 2007, 11:52

Frumoasa muzica :D

04 Oct 2007, 23:26

ref la siguranta renault mi se pare mie sau aici aibag-urile se deschid mai tarziu decat e cazul

http://www.protv.ro/stiri/eveniment/impact-nimicitor-pe-o-o-sosea-din-harghita.html

05 Oct 2007, 21:07

Mda, cu Fordul se distrugea camionul :roll: , nu avea cum sa scape omul din Renault la cum mergea, avea cel putin 100 la ora, iar tirul venea si ala nu chiar incet.

Reclama e draguta, dar nu chiar cea mai inspirata, ideea vrea sa fie ca sunt f rezistente.

Ca sa o zic eu pe aia buna, ce se spune ca Renaulturile sunt proaste este unul dintre miturile care apar de la posesori de marci diferite, asa cum cei care au VW spun ca Fordul e praf, asa cum BMW spun ca ei sunt cei mai tari, etc. Toate masinile au probleme, dar cand Renault a luat 5* la toate masinile din gama la EuroNcap trebuie sa admitem ca sunt facute ca lumea. Am auzit lucruri urate despre Opel Astra, am fsot cu un Astra nou, masina mergea ireprosabil. Am auzit despre Renault, am condus un Megane II dci (al celor de la Renault, dat unui prieten in folosinta pt ca i-a intarziat masina) care avea 100.000 km la bord, masina mergea ireprosabil, nu scartaia, nu batea, statea bine pe drum. Din acel motiv maica-mea si-a luat un Megane II 1.6 16v de care pana acum e f multumita(ba chiar motorul de 1.6 16v consuma 9 in oras, nu 12 ca cel de Ford, si are mai multi cai :D ), inainte a avut un Megane I 1.6 90 cai, mergea dupa 150.000 km dupa o exploatare nu tocmai favorabila perfect. Fordul Focus, Fiesta, ne uitam pe forum si vedem ca au tot felul de probleme , rugina, scartaieli, m-am urcat in ele si nici vorba.

Dupa cum arata masina, cred ca nu purta centura, vad ca habitaclul pare intreg...ea asa a fost testata la mai multe emisiuni de specialitate, facuta zob in toate felurile, si a fost intotdeauna aproape perfecta, au pus chiar si oamenii vii in masina, au scapat fara nicio zgarietura.

Pt un caz izolat hai sa nu mai facem generalizari si misto de alte marci. Lasati carcoteala! :D

06 Oct 2007, 01:32

e misto reclama.....kiar e faina....imi place.....

07 Oct 2007, 19:14

Si mie mi se pare ca reclama e foarte simpatica, de-aia am postat-o.
Dar am vazut ca pe-aici a sarit lumea de fund in sus...

07 Oct 2007, 19:54

Reclama e dragutza :)

Dar un airbag declansat tarziu poate sa insemne si o zecime de secunda. Nu stiu cum v-ati da seama de ceva, de orice detaliu tehnic din filmuletul cu accidentul.

10 Oct 2007, 17:52

ce porcarie! cum li se indoie plafoanele :shock:

10 Oct 2007, 18:18

$1 scrie:$2e porcarie! cum li se indoie plafoanele :shock:

Daca te uiti mai atent , se tin destul de bine masinile. Oricum Renaultu este laudat la stabilitate (mai ales Meganne ala scurt) si la siguranta cam toate. Sunt intradevar niste masini bune, la preturi acceptabile dar se compenseaza prin piese.

10 Oct 2007, 23:35

$1 scrie:$2i mie mi se pare ca reclama e foarte simpatica, de-aia am postat-o.
Dar am vazut ca pe-aici a sarit lumea de fund in sus...

:lol: exagerezi. Mie nu mi-a placut si mi-am expus punctul de vedere. Pe tine te face sa cumperi un Renault, reclama?

10 Oct 2007, 23:46

nu e vb de cumparat un renault....e pur si simplu faina.....ca renault e cotata ca fiind masina proasta e alta treaba.....dar au reclame faine?? au!!!!

11 Oct 2007, 23:20

E cotata de catre cei care n-au Renault! :lol:

Nasol e cu piesele ca-s scumpe, in rest chiar nu pot sa gasesc de ce ar fi proaste...numai prin idei preconcepute.

12 Oct 2007, 00:43

tot ce e posibil.....nu eu am spus ca sunt proaste......asa zice lumea.....eu mi`as dori un renault sport.... :) un megane shake it.....cause it has a nice bottom! :)

12 Oct 2007, 22:29

Ia uitativa la asta ce tare e http://www.trilulilu.ro/smardoi/c910dc0701417a

15 Oct 2007, 00:56

o stiam....am vazut`o la tv....super misto... :)

15 Oct 2007, 09:58

Siropos...

26 Oct 2007, 02:58

renault are tabla naspa,doar 6 ani garantie,nu e galvanizata,pe langa FF2 care are 12 ani garantie si tabla e galvanizata,ce ziceti de asta?
Răspunde