ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
N-am vazut-o eu direct dar n-am stiut unde s-o pun mai bine ...
Dupa trei ani inca e de actualitate: tocmai ce da filmuletul acum la Antena 3, discutand despre trecerile de cale ferata din Pipera. Mai e unul cu loganul...
Unde e facuta poza? Daca era pe langa vreo faleza, ceva, o fi vrut sa duca masina pe plaja. Daca reusea, ai fi avut o poza mai artistica, cu marea pe fundal
In Tomis Nord, la Boema, tipa vroia sa parcheze in subteran (?!?) dupa ce a intrat pe o alee ingusta deschisa traficului, apoi pe una pietonala, apoi pe una foarte ingusta pietonala si cu traseu sinuos. A lasat masina acolo si a plecat, i-a venit sotul sa o coboare macar pana la capat, au scos-o printr-un gang de bloc, a fost circ. Saraca masina a luat la lovituri pe dedesubt...
Lasa ca la noi in Oradea a facut asa o chestie ditamai barbatul de 50 de ani, ce se presupune ca are experienta la condus. Si-a bagat 307le pur si simplu pe trepte, tot la o diferenta de nivel pe trotuar, ne-am chinuit 5 oameni sa i-l ridicam. Inainte sa il ajut si eu ( eram in trecere ), am stat si am ras unpic de bolovan, nu atat pentru ce a facut, ci fiindca 307 ca alte masini frantuzesti, are aripile fata din plastic, si aia erau gata-gata sa le smulga din loc. Mi s-a facut mila de om, ca stiu ce inseamna sa ti se strice masina si am sarit repede sa le explic cum e cu aripile de fibra, dar tantalaul de proprietar nici nu stia.
Duminica ,la Mamaia ,am constatat c-a aparut o noua "specie' de cocalar :helicocalarul Probabil plictisiti sa mai vin cu gipanul pe plaja sa calce oameni ,au venit cu un elicopter care a coborit foarte aproape ,practic la citiva metrii de oamenii din apa !Nu vreau sa-mi inchipui ce se intimpla daca elicopterul avea vreo problema ...
MaÅŸina: Ford Focus 2007, 1.6i 100 CP, Trend Collection
VIN: WF05XXGCD57L20779
Re: Ce-am mai pozat / filmat prin trafic
18 Aug 2013, 20:46
Nu i-am luat nici un loc de parcare, e la liber acolo. Eu am grija sa nu blochez garaje, iesiri etc. Partea cu prezenta de spirit am mentionat-o si eu in comentariul de pe youtube.
Este realmente o bijuterie de masina. M-a facut curios totusi cum e si un Golf GTI deoarece ST MK3 mi-a lasat un zambet foarte larg pe fata dupa test drive.