Incepeti un subiect aici daca aveti o piesa de vanzare sau dezmembrati o masina
05 Aug 2013, 19:18
boxele la ce pret sunt???
09 Aug 2013, 15:26
60 de euro.
11 Aug 2013, 08:33
Boxele s-au dat , restul este valabil.
Stima.
12 Aug 2013, 11:04
S-au dat si ialele , restul este valabil.
15 Aug 2013, 21:35
trebuia sa-mi spui ca nu sunt amandoua cu double locking..doar una, iar cealalta se vede ca ai incercat sa umbli in ea, ai grija cu tepele aici pe forum...!!!
20 Aug 2013, 11:35
$1 scrie:$2rebuia sa-mi spui ca nu sunt amandoua cu double locking..doar una, iar cealalta se vede ca ai incercat sa umbli in ea, ai grija cu tepele aici pe forum...!!!
Salut,
Daca citeai mai atent vedeai ce ti-am scris, la primul raspuns ti-am spus ca m-am uitat doar la una si era cu 5 pini iar a doua zi cand am incercat sa desfac sa-ti fac poza am vazut ca cea dea doua avea 8 pini , asa ca te rog fii mai atent la ce scrii pe forum . Daca ai nelamuriri te rog sa ceri mai multe detalii de la cumparator , nu sa scrii despre tepe!!
Stima.
20 Aug 2013, 21:07
pret pt discuri . in ce stare sunt?
21 Aug 2013, 10:45
$1 scrie:$2ret pt discuri . in ce stare sunt?
Salut,
pretul este 100 roni fara transport, discurile sunt originale Ford,second, au fost cumparate pentru mine si sunt in stare buna , au destula carne.
Stima.
21 Aug 2013, 11:21
$1 scrie:$2
$1 scrie:$2ret pt discuri . in ce stare sunt?
Salut,
pretul este 100 roni fara transport, discurile sunt originale Ford,second, au fost cumparate pentru mine si sunt in stare buna , au destula carne.
Stima.
- FiÅŸiere ataÅŸate
-

27 Aug 2013, 20:28
$1 scrie:$2
$1 scrie:$2rebuia sa-mi spui ca nu sunt amandoua cu double locking..doar una, iar cealalta se vede ca ai incercat sa umbli in ea, ai grija cu tepele aici pe forum...!!!
Salut,
Daca citeai mai atent vedeai ce ti-am scris, la primul raspuns ti-am spus ca m-am uitat doar la una si era cu 5 pini iar a doua zi cand am incercat sa desfac sa-ti fac poza am vazut ca cea dea doua avea 8 pini , asa ca te rog fii mai atent la ce scrii pe forum . Daca ai nelamuriri te rog sa ceri mai multe detalii de la cumparator , nu sa scrii despre tepe!!
Stima.
nu stiu daca este bine sau nu , dar trebuie sa-ti dau un reply...ti-am spus destul de clar ca nu am nevoie de broasca cu 5 pini si ca imi trebuie cu 8 pini si am scris clar in mp ,,daca sunt cu 8 pini si double locking atunci le iau''.....puteai sa zici ca doar una este...bafta in continuare..
28 Aug 2013, 08:59
Pune si tu tu o poza din care sa se vada uzura la discuri.
29 Aug 2013, 18:11
$1 scrie:$2une si tu tu o poza din care sa se vada uzura la discuri.
Poze.
- FiÅŸiere ataÅŸate
-

-