Discuţii despre legislaţia în vigoare, codul rutier, taxe, asigurări RCA sau Casco, etc
Răspunde

Re: Radar pe masini neinscriptionate

07 Aug 2013, 11:54

Mda...cam mult 8-}

07 Aug 2013, 12:05

Ideal ar fi sa o platesti. In ungaria se poate si retine masina pana la achitarea amenzii.
Inca n-am fost oprit de politistii lor, dar am auzit exclusiv lucruri rele. Mai bine zis, cautat nod in papura. Dar si ca gasesc intotdeauna banii uitati in talon.
In schimb am primit amenda pentru parcare in Debrecen, desi aveam tichetul in geam (nu se vedea insa bine intervalul). Am scanat tichetul, amenda si le-am dat un mail la serviciul parcari/contestatii. M-au anuntat in scurt timp ca mi-au anulat amenda. Daca nu m-au mintit, cinste lor !

ps : neaparat centurile puse la pasagerii din spate. Au fetish cu asta.

07 Aug 2013, 13:31

Culmea e ca pe bancheta din spate era fiica-mea, care dormea. Evident, fara centura. :D

07 Aug 2013, 15:02

http://www.evz.ro/detalii/stiri/atentie ... 33891.html

daca mai ajungi prin ungaria si te opreste vreun politist, nu vei putea pleca pana nu platesti amenda + penalitati.
eu am trecut des prin Ungaria dar n-am fost oprit decat o data pt lumini si atunci am dat spaga :D

la sarbi e mai nasol ;) acolo e cu dus la judecator :)

13 Aug 2013, 14:19

Din lac in put. Nu prea te mai intelegi cu viteza. Stai linistit ca recupereaza ei amenda de la tine, cand mai treci pe acolo. Sau poate te intorci fara masina de la ei.

14 Aug 2013, 08:01

Mare viteza ce aveam...63 km/h 8-}
Răspunde