Discutii libere/forum

Cand ghinionul se intalneste cu tine ..... tragic

ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !

Moderator: Automatistul

Mesajde Fritz » 20 Sep 2007, 13:36

$1 scrie:$2g) de la lasarea serii pâna în zorii zilei sau atunci când vizibilitatea este redusa, sa nu circule pe drumurile publice fara a purta îmbracaminte cu elemente fluorescent-reflectorizante si fara ca vehiculul sa aiba la partea din fata un dispozitiv cu lumina alba sau galbena, iar în partea din spate un dispozitiv cu lumina rosie, amplasate pe partea laterala stânga;

Din ce inteleg eu, accidentul s-a produs in conditii de vizibilitate redusa. Cu un avocat, poti folosi acest punct, caruta neavand dispozitivul cu lumina rosie in partea din spate.
Subaru Forester 2010 2.5X Limited, Symmetrical AWD, 170CP
Ford Focus Ghia 2007 Hatchback 2.0 TDCi 136CP - parents-in-law's car
Ford Focus Trend 2005 Sedan 1.6 TDCi 90CP - parents' car
Fritz

focused

MaÅŸina: 2010 Subaru Forester 2.5X Limited, Symmetrical AWD, 170CP

Mesajde titocus » 20 Sep 2007, 13:39

Speram cu totii sa se termine cu bine pt. tine acest calvar...mare necaz...
Multa bafta !
Mondeo 3 TDDi, Aquamarine Frost Pearl M/S
Focus 1 1.6 16V, Pacific Green
Mondeo 4 EcoBoost
Focus 3 TDCi
*Ce fac pe acest forum este in totalitate benevol, fara vreun beneficiu.*
titocus
1nsane Member

MaÅŸina: Mondeo 3 TDDi, Focus 1.6 16V, Mondeo 4 EcoBoost, Focus 3 TDCi

Mesajde mihai2k1 » 20 Sep 2007, 14:08

$1 scrie:$2§ a) sa aiba asupra lui actul de identitate, certificatul de înregistrare, iar pe vehicul montate placutele cu numarul de înregistrare;
g) de la lasarea serii pâna în zorii zilei sau atunci când vizibilitatea este redusa, sa nu circule pe drumurile publice fara a purta îmbracaminte cu elemente fluorescent-reflectorizante si fara ca vehiculul sa aiba la partea din fata un dispozitiv cu lumina alba sau galbena, iar în partea din spate un dispozitiv cu lumina rosie, amplasate pe partea laterala stânga;
i) sa nu transporte obiecte care depasesc în lungime sau în latime vehiculul, daca încarcatura nu este semnalizata ziua cu un stegulet de culoare rosie, iar noaptea sau în conditii de vizibilitate redusa cu un dispozitiv fluorescent-reflectorizant, montat în partea din spate a încarcaturii;

Acestea sunt punctele din legislatie pe care le poate pune in discutie.
La i), chiar daca teava aia lunga nu facea parte din incarcatura, ea tot depasea gabaritul atelajului si trebuia semnalizata corespunzator.
ex-Ford Fiesta 1.4 2003
Ford Mondeo break 2.0 TDCI 2003
Hyundai i20 Active 2016
Just me.
mihai2k1
Gold Member

Mesajde catalin1972 » 20 Sep 2007, 15:30

$1 scrie:$2
$1 scrie:$2§ a) sa aiba asupra lui actul de identitate, certificatul de înregistrare, iar pe vehicul montate placutele cu numarul de înregistrare;
g) de la lasarea serii pâna în zorii zilei sau atunci când vizibilitatea este redusa, sa nu circule pe drumurile publice fara a purta îmbracaminte cu elemente fluorescent-reflectorizante si fara ca vehiculul sa aiba la partea din fata un dispozitiv cu lumina alba sau galbena, iar în partea din spate un dispozitiv cu lumina rosie, amplasate pe partea laterala stânga;
i) sa nu transporte obiecte care depasesc în lungime sau în latime vehiculul, daca încarcatura nu este semnalizata ziua cu un stegulet de culoare rosie, iar noaptea sau în conditii de vizibilitate redusa cu un dispozitiv fluorescent-reflectorizant, montat în partea din spate a încarcaturii;

Acestea sunt punctele din legislatie pe care le poate pune in discutie.
La i), chiar daca teava aia lunga nu facea parte din incarcatura, ea tot depasea gabaritul atelajului si trebuia semnalizata corespunzator.

de punctul "i" se poate lega cel mai bine , e evident ca teava aia trebuia semnalizata ! din pacate am auzit si un caz cind soferul a murit din cauza ca n-a vazut o teava care iesea dintr-o caruta cu toate ca vazuse caruta foarte bine !( efectiv a apreciat gresit dist la care trebuie sa se opreasca de caruta )
focus 2 tournier 2005 1.6 tdci 90 cp TL 02 YHY
"'jaba culegi , daca nu sortezi " (Piri neni )
catalin1972
1nsane Member

salutare

Mesajde Wlaad » 20 Sep 2007, 16:56

Si pareri de rau pentru necaz!

Cu cat contactezi mai repede un avocat cu atat mai bine. poate gasesti unul cu relatii la IML si iese bine. Si iti poate face intreaga strategie de abordare a spetei.

Nu dispera, in cel mai rau caz ramai cu cazier si iei o condamnare mica fara executare, si asta in cazul in care baba ia peste 60 de zile. La noi in birou am scos pentru un client 2 ani si un pic pentru o ucidere din culpa. A omorat un om dar a fost culpa comuna, pietonul era baut si a traversat strade pe langa trecerea de pietoni pe diagonala soselei... Iar soferul avea peste 50 km/h in localitate...

Bafta!
Nu uita ca e imposibil sa nu uiti nimic, niciodata... Si daca totusi uiti, nu le cere celorlalti sa isi aduca aminte...
Wlaad

MaÅŸina: Ford Mondeo MK5 2.0 TDCI

Mesajde andy » 20 Sep 2007, 17:13

Pai ii cam aiurea sa ramai cu cazier. Asta nu ii o optiune mai ales ca vina ii mai mult a carutei.
In fine eu nu ma bag in domeniu, tu esti avocatul Wlaad si stii mai bine. Ar trebui sa iasa fara cazier din chestia asta.
Ford Fiesta, Duratec 1.3, Comfort, Verde Apple
Ford Focus Sedan 1.6 Ecoboost Titanium
andy
Gold Member

MaÅŸina: Ford Focus Titanium Ecoboost 1.6 150 CP

Mesajde raszvan » 20 Sep 2007, 17:14

Nu-i mai vorbiti omului de caziere, condamnari si alea-alea, chiar daca se poate ajunge si aici. Este suparat rau si trebuie incurajat. Daca mi se intampla mie nu aveam liniste, nu dormeam si nu mancam pana nu vedeam treaba rezolvata. Eu sunt mai optimist si cred ca o sa termine bine tot balamucul.
focus 2005, 1,6tdci - 90cp
raszvan
Gold Member

Mesajde Wlaad » 20 Sep 2007, 17:21

$1 scrie:$2u-i mai vorbiti omului de caziere, condamnari si alea-alea, chiar daca se poate ajunge si aici. Este suparat rau si trebuie incurajat. Daca mi se intampla mie nu aveam liniste, nu dormeam si nu mancam pana nu vedeam treaba rezolvata. Eu sunt mai optimist si cred ca o sa termine bine tot balamucul.

Fara suparare, dar ce ai vrea sa ii spun, bancuri? Omul a cerut sfaturi si asta am facut. De obicei primul lucru pe care il intreaba oamenii care au probleme de genul asta este la ce se pot astepta in cel mai rau caz... Si daca ti se pare ca nu sunt alaturi de el, te inseli. Tocmai asta incercam sa fac, sa il incurajez... Daca cel care a omorat un om a scapat cu suspendare, cu putin noroc el va scapa cu amenda si ceva bani dati pentru a nu se depune plangere...

Bafta!
Nu uita ca e imposibil sa nu uiti nimic, niciodata... Si daca totusi uiti, nu le cere celorlalti sa isi aduca aminte...
Wlaad

Mesajde mariuscociorva » 20 Sep 2007, 23:50

reparatiile ma ajung cam 20 de milioane fara parbriz si fara electroventilator(astea mai tin asa cum sunt si cu contraaripa reparata de mine dupa metoda romaneasca . totul cu munca mea. pe langa astea mai pot renunta momentan la scut
Ford Focus 1,8 tdci
mariuscociorva
1nsane Member

Mesajde david75 » 21 Sep 2007, 11:07

> dragul meu coleg de forum, situatia ta este nasoala (chiar NASOALA)
> sigur vor fi peste 60 de zile de ingrijiri medicale pt batrana
> dpdv penal asta inseamna "Vatamare corporala grava" - art.184 Cod penal - ceea ce tradus in termeni pe intelesul tuturor inseamna inchisoare CU EXECUTARE (nu exista posibilitatea de suspendare a executarii pedepsei)
> angajeaza-ti un avocat de urgenta pt a reusi sa faci ceva sau vezi cum te intelegi cu batrana si cu legistul, ca altfel ai incurcat-o
> chiar si in cazul unei culpe comune, tot esti pasibil de inchisoare si fara doar si poate ti se va anula si permisul de conducere (art.114 din OUG 195/2002)
> e vinovat si carutasul ca nu avea echipata caruta cu dispozitive reflectorizant-fluorescente (art.71 alin.3 din OUG 195/2002 si art.17 din Regulamentul de aplicare a OUG 195/2002, aprobat prin HG 1391/2006); trebuie sa tragi tare si pe kestia asta, ca e important la individualizarea pedepsei si stabilirea despagubirilor

> daca ai nevoie de avocat si nu stii pe cine sa alegi, iti recomand un coleg de facultate care e avocat in Bacau (e specializat pe procese penale); se numeste Codrin Andoniu - 0745582762; spune-i ca l-am recomandat eu - Marius David
1,6 TDCi 90 CP
cod culoare 4CWAWWA (Deep Navy)
david75
Member

MaÅŸina: Ford Focus 1,6 TDCI 90 CP Hatch GL-08-UBL
VIN: WF05XXWPD55A20591

Mesajde Wlaad » 21 Sep 2007, 11:25

@ david 75 - Man, din cunostintele mele, vatamarea corporala grava e prevazuta de art.182 CP. 184 se cheama vatamare corporala din culpa si doar la alineatul 2 face trimitere la consecintele prevazute de vatamarea corporala grava.

Chiar si daca vor fi peste 60 de zile de ingrijiri medicale, incadrarea juridica a faptei nu se va schimba, ci tot vatamare corporala din culpa va fi, in forma prevazuta de alin. 2 CP: " daca fapta a avut una dintre urmarile prevazute de art. 182 CP Alin. 1 sau 2, (peste 60 de zile de ingrijiri sau slutire, pierderea unui organ, infirmitate permanenta, avort sau punerea in primejdie a vietii persoanei), pedeapsa este de la "3 luni la 2 ani sau amenda" .

Pe de alta parte, conditiile prevazute de art. 81 CP pentru suspendarea conditionata a executarii pedepsei sunt:
-pedeapsa aplicata sa fie de cel mult 3 ani sau amenda;
-se nu fi avut antecedente penale cu condamnari mai mari de 6 luni;
-daca se apreciaza (de catre instanta de judecata) ca scopul pedepsei (sanctionator si educativ) poate fi atins chiar si fara executarea sanctiunii.

Asadar, chiar si daca victima va primi peste 60 de zile de ingrijiri medicale, chiar si in conditiile obtinerii unei pedepse maxime (ceea ce nu e cazul, avand in vedere culpa comuna si conditiile concrete ale spetei) de 2 ani de inchisoare, executarea pedepsei poate fi suspendata conditionat.

Dincolo de asta, sunt de aceeasi parere cu tine ca este obligatorie contactarea urgenta a unui avocat penalist.

Spor la toate cele si o zi buna va doresc!
Wlaad

Mesajde david75 » 21 Sep 2007, 17:48

> SCUUUZEE
> ERAM CAM ADORMIT LA PRIMA ORA CAND AM CITIT TOPICUL
> E VATAMARE DIN CULPA SI SE PEDEPSESTE CU AMENDA/INCHISOARE, DECI SE POATE SUSPENDA EXECUTAREA
> PROBLEMA ESTE CA NU EXISTA POSIBILITATEA DE IMPACARE A PARTILOR, DECI DEPINZI DE NUMARUL DE ZILE DE INGRIJIRI MEDICALE

> SORRY MARIUS PT INCURCATURA, DAR ORICUM AR FI BINE SA INCERCI SA O DAI LA PACE CU BATRANA
1,6 TDCi 90 CP
david75
Member

Mesajde mariuscociorva » 21 Sep 2007, 19:05

pai eu am cazut la pace cu baba dar trebuie sa semneze si politaiu
Ford Focus 1,8 tdci
mariuscociorva
1nsane Member

Mesajde Officer » 21 Sep 2007, 20:25

David - wrong again - paragraful 6 te contrazice.

Vătămarea corporală din culpă

Art. 189. - (1) Fapta prevăzută în art. 185 alin. (3) şi (4) care a pricinuit o vătămare ce necesită pentru vindecare îngrijiri medicale mai mult de 10 zile, precum şi cea prevăzută în art. 186, săvârşite din culpă, se pedepsesc cu închisoare de la o lună la 3 luni sau cu zile-amendă.
(2) Dacă fapta a avut vreuna din urmările prevăzute în art. 187 alin. (1) sau (2), pedeapsa este închisoarea de la 3 luni la un an sau zile-amendă.
(3) Când săvârşirea faptei prevăzute în alin. (1) este urmarea nerespectării dispoziţiilor legale sau a măsurilor de prevedere pentru exerciţiul unei profesii sau meserii ori pentru îndeplinirea unei anumite activităţi, pedeapsa este închisoarea de la 6 luni la un an sau zile-amendă.
(4) Fapta prevăzută în alin. (2), dacă este urmarea nerespectării dispoziţiilor legale sau a măsurilor de prevedere arătate în alin. (3), se pedepseşte cu închisoare strictă de la un an la 3 ani sau zile-amendă.
(5) Dacă faptele prevăzute în alin. (3) şi (4) sunt săvârşite de către o persoană care se află în stare de ebrietate, pedeapsa este închisoarea strictă de la un an la 3 ani sau zile-amendă, în cazul alin. (3), şi închisoarea strictă de la un an la 5 ani, în cazul alin. (4).
(6) Pentru faptele prevăzute în alin. (1)-(4), acţiunea penală se pune în mişcare la plângerea prealabilă a persoanei vătămate. ÃŽmpăcarea părţilor înlătură răspunderea penală.
Obsedat de ordine si disciplina.
Officer
Elodia

MaÅŸina: Nu mai am ford :(

Mesajde raszvan » 21 Sep 2007, 21:48

$1 scrie:$2ai eu am cazut la pace cu baba dar trebuie sa semneze si politaiu

Mai da-ne si noua detalii, zi-ne cum au decurs negocierile.
focus 2005, 1,6tdci - 90cp
raszvan
Gold Member

Mesajde Ludicass » 22 Sep 2007, 10:13

Salut Marius...

Imi pare sincer rau de necazurile tale. Ca sa nu o mai lungim, nu e dracul asa negru. Eu cunosc 3 cazuri (prieteni) care au omorit oameni cu masina si nu au facut o zi de puscarie. Au trecut prin momente grele, suspendarea permisului, declaratii, anchete, negocieri cu rudele victimelor ...dar nu au facut nici macar 1 zi de puscarie!!! Chiar si cei care au fost condamnati, nu au executat 1 zi. In cazul tau nu a murit nimeni, deci clar situatia nu e atit de grava.

Cauta un avocat care sa aiba experienta cu situatii similare (vezi sa nu te sperie si el ca sa te apuci sa-i dai disperat bani ca te va salva); negociaza tu cu victimele (nu arunca cu bani pt ca ei pot sa viseze sume fabuloase, in situatia extrema, instanta, sigur nu se va ajunge la ele, iar procesul poate dura de se satura de umblat).

Ce nu sint eu lamurit, e cum de nu e culpa comuna? Ce cauta carutza pe un drum national? Te intreb pt ca in 2003 am fost martor la o situatie similara. Veneam cu un client de la Focsani pe E85, noaptea, la iesirea din Adjud, clientul fiind la volan, a spulberat cu jeepul la 100km/h o carutza semnalizata care nu a observat-o, fiind orbit de farurile masinilor de pe contrasens. Nu au fost vatamari corporale, calul a scapat ca prin minune, carutza a fost praf facuta. Clar vinovat a fost declarat carutzasul..nu avea ce cauta pe drum nici ziua, ce sa mai zic noaptea..Clientul, cetatean strain, un potent om de afaceri, a acceptat varianta de culpa comuna la insistentele polististilor si ale mele. Altfel, bietul tzaran trebuia sa isi vinda toata agoniseala sa plateasca reparatiile pt jeep. Jeepul s-a reparat pe casco iar clientul, un tip f. sensibil si generos, impresinat de ce valoare au pt bietul om calul si carutza (carutzasul, om la 70 de ani, plingea ca un copil...) i-a dat tzaranului bani sa isi ia carutza noua. Dar repet, nici o clipa nu s-a pus la indoiala cine e vinovatul.

Multa bafta! Daca te pot ajuta cu un avocat, un service auto mai ieftin, spune-mi si se rezolva.
Eveniment: 1 zi alaturi de ISTVAN SOOS!
pilotul ISTVAN SOOS cu SUBARU STI pe circuitul de karting de la Bacau!

http://www.youtube.com/watch?v=xlztDV1S ... r_embedded
Ludicass
1nsane Member

MaÅŸina: Fiesta ST 2.0 150cp

Mesajde mariuscociorva » 23 Sep 2007, 11:18

treaba incepe sa se rezolve
baba nu are pretentii mari. se pare ca o sa fie sub 60 de zile . eu nu eram pe drum national , eram in buhusi(oras=au voie sa circule carutele)(in municipii nu au voie) si nici nu se pune problema de culpa comuna , chiar daca politaiu se poarta cu mine ca , cu fiisu
Ford Focus 1,8 tdci
mariuscociorva
1nsane Member

Mesajde ghidioneanu » 23 Sep 2007, 23:14

Marius , nu te lua dupa afirmatii ca nu o sa fie peste 60 de zile sau altceva de la cei ce nu sunt in meserie !
Medicii care o ingrijesc pe batrana pot sa o tina o zi in spital sau un an , asta nu conteaza la stabilire numarului de zile de ingrijiri medicale ! Astea le stabileste medicul legist ( deci nu cel curant ! ) pe baza unor criterii clare , de exemplu :
- o lovitura sau mai multe soldate cu contuzii multiple ( vanatai ... ) - se vor da intre 3 si 7 zile de ingrijiri medicale , cu o specificatie la urma , foaaartee importanta ... in lipsa aparitiei complicatiilor ! "
- orice fractura necesita doua-trei luni , iar la batrani si 12 luni de ingrijiri
Sfatul meu este ca si al colegilor de pe forum , avocat competent , cu experienta in accidente rutiere !
Bei mori , nu bei tot mori !
Asa ca bea destul , sa mori satul !
ghidioneanu
Ford Freak

MaÅŸina: FF sedan 1,8 TDCI 2007

Mesajde david75 » 30 Sep 2007, 19:05

@ officer: referitor la impacarea partilor, asa spunea in codul pe care l-am citit eu :)); nu stiu ce naiba am citit, dar asa reiesea de acolo; oricum, ideea este ca trebuie sa aiba grija mare cu victima accidentului ca e oarecum la mila ei
1,6 TDCi 90 CP
david75
Member

Mesajde Alen » 09 Oct 2007, 23:52

marius, in ce stadiu mai e cazul tau ?
Alen

MaÅŸina: Ford Fiesta 2007 1.4 TDCi

Mesajde mariuscociorva » 10 Oct 2007, 10:59

foarte ocupat in ultima vreme . timp de forum din pacate foarte rar asa ca va rog sa imi lasati un mail daca va pot ajuta cu ceva.
CAZ REZOLVAT

FARA PROCES; FARA DOSAR ; FARA COMPLICATII

SFATURI PE VIITOR:
1. FIECARE CAZ E ALTFEL
2.NU SCAPATI LA PARTEA VATAMATA INFORMATII GEN NR DE TELEFON , ADRESA , NUME ETC
3. SA VA BAZATI IN NEGOCIERI CA VOI PLATITI SPITALIZAREA(SE DECONTEAZA DE RCA DACA COMPLETATI O CERERE SI O SCRISOARE DE INFORMARE)
4. ASTEPTATI PANA VEDETI VERDICTUL LEGISTULU SI DE ABIA APOI SARITI CU BANII
5. NU IN ULTIMUL RAND SA VA RUGATI LA DUMNEZEU , ALAH , SAU IN CE CREDETI VOI CA O SA PRINDA BINE DE TOT

IN FINAL COSTURILE A 2 SECUNDE DE NEATENTIE SUNT:
1. 2500 RON FARA PARBRIZ-REPARAT FOCUSUL
2. 700 RON + CADRU METALIC- PRETENTIILE BABEI PT "A NU AVEA PRETENTII "
3. 300 RON- CARUTASUL
RESTUL SA ZICEM INCA VRE 500 RON

DAR NERVII , FRICA SI SPAIMA NU POT FII CUANTIFICATE . EU CEL PUTIN POT ZICE CA VAD ALTFEL ACUM CAND AM STAT PE LANGA GHILOTINA
Ford Focus 1,8 tdci
mariuscociorva
1nsane Member

Mesajde Ludicass » 10 Oct 2007, 12:15

Marius!

Cum? Nu te-au legat? Nu esti la puscarie? Bey..tu ne mintzi..ti-au tras net la mititica si acu te dai mare. :wink:

Glumesc Marius..bine ca s-a rezolvat..zi sarut mina ca ai scapat asa, lasa-i naibii de bani ca se fac daca sintem sanatosi. Cum ti-am spus si in postul anterior, am prieteni care au omorit oameni cu masina si nu au facut 1 zi de puscarie! Era clar ca si la tine se va rezolva cumva...si nu cum pesimist preconizau unii..nu era dracul atit de negru... Stresul este intr-adevar imens!!!

Am vorbit de tine la Intilnirea de la 3 iazuri dar nu stia nimeni nimic de tine.. :( Ar fi fost o idee sa vii si tu cu unul dintre noi, mai uitai de ale tale. Relaxare placuta si odihna ca sa iti revii din stres acum ca poti respira usurat!
Eveniment: 1 zi alaturi de ISTVAN SOOS!
pilotul ISTVAN SOOS cu SUBARU STI pe circuitul de karting de la Bacau!

http://www.youtube.com/watch?v=xlztDV1S ... r_embedded
Ludicass
1nsane Member

MaÅŸina: Fiesta ST 2.0 150cp

Mesajde Wlaad » 10 Oct 2007, 12:20

Felicitari, Marius, bine ca s-a rezolvat! Banii se fac, dar timpul pierdut si nervii tociti nu prea ii mai recuperezi...

Ochii cat sarmaua si bafta multa!
Wlaad

Mesajde Alen » 10 Oct 2007, 12:31

si eu ma bucur ca s-a rezolvat....atentie mare pe viitor si eventual asigurare CASCO....nu renunta la idee... :wink:
Alen

MaÅŸina: Ford Fiesta 2007 1.4 TDCi

Mesajde Officer » 10 Oct 2007, 12:34

Doamne ajuta! si Doamne fereste!
Obsedat de ordine si disciplina.
Officer
Elodia

MaÅŸina: Nu mai am ford :(

Mesajde mariuscociorva » 11 Oct 2007, 18:24

sa nu uit sa multumesc celor care m-au sprijinit , moral si judiciar sa zicem asa prin sfaturi si cei care m-au sunat. NOTRE RESPECT PENTRU MEMBRII CLUBFORD
Ford Focus 1,8 tdci
mariuscociorva
1nsane Member

Mesajde Mihai L » 11 Oct 2007, 18:25

Bine ca ai scapat.
Ti-ai facut Casco???
Focus. Ford Focus. Sea Grey.
2006 Ford Focus Wagon TDCi, 1.6/109 CP
Imagine
Imagine
My pictures on Flikr
Mihai L

MaÅŸina: Ford Focus Wagon Trend CL 2006, 1.6l/109CP, Sea Grey

Mesajde alexandrusavu » 11 Oct 2007, 18:48

Indiferent de starea mașinii (mă rog exclus - dacii 1310 și altele) CASCO mi se pare obligatoriu.
Plătesc dar dorm liniștit.
Imagine
<photo-blog actualizat bianual>
Cars :
Ford Focus Trend CL '07 Hatch 1.6 TDCi ~115cp, 275Nm [90cp, 215Nm stock]
alexandrusavu

MaÅŸina: Focus Trend CL '07 Hatch 1.6 TDCi 90CP
VIN: WF05XXWPD57U35570

Mesajde toxicristi » 11 Oct 2007, 21:52

Sper ca nu la volan :D

Marius, imi pare bine ca s-a rezolvat! La mine ultimul episod cu "2 secunde de neatentie" s-au soldat fara vatamari corporale (din fericire), dar cu o paguba materiala de peste 4000Euro , iar masina (renault clio symbol) nu avea casco.
Imagine "Aici, pe forum, eÅŸti ceea ce scrii!"
toxicristi

MaÅŸina: Focus 2002 1.8TDDi 90CP Bouvagon

Mesajde mariuscociorva » 12 Oct 2007, 00:26

casco nu am facut . masina momentan nu o mia folosesc. 1 pentru ca nu este gata
2. o sa o cedez la aia batrani si eu am sa imi cumpar altceva. de cate ori ma apropii de ea am un sentiment ciudat de ura si multumire
Ford Focus 1,8 tdci
mariuscociorva
1nsane Member

AnteriorUrmătorul

ÃŽnapoi la Discutii libere/forum