La service a fost ok, adica s-a prezentat onorabil, fara defecte/erori la electrica/computer. La mecanica mici probleme rezolvabile usor, nu neaparat imediat ci in urmatorul an, adunate cam 500 euro.
Pretul e 6000 euro.
Masina e din 2008, hatchback, 1.6 benzina 100cp, dublu clima, pilot automat, oglinzi electrice incalzite, cotiera originala cu priza in interior, 66.000 km.
Pentru ca azi e inca liber si nimeni nu munceste, facem actele marti. Sunt putin dezamagit pentru ca vroiam sa plec cu ea de acolo, deja aveam doua drumuri programate weekendul acesta, in afara localitatii. Cu Espero merg dar mai cu frica.
Legat de taxa, cand am vandut fiesta luna trecuta, eu am scos adeverinta pe numele meu, cu cateva zile inainte de semnarea actelor si am predat totul doamnei de la intermedieri auto. Nu ne-a zis nimic despre taxa cum ca ar trebui scoasa din nou pe numele noului proprietar si nici pe acesta nu l-am auzit ca a mai facut vreun demers. Deci ori s-a ocupat ea, ori nu a fost nevoie. Acum sa vad ca si la focus e la fel, sper.
Singurul loc in care a trebuit sa mearga noul proprietar la Politie sa o inregistreze, e o cerinta noua ca proprietarul sa vina personal acolo, in rest merge cu delegati. Si binenteles ca prefer sa platesc cateva zeci de lei pentru a nu sta ca altii 5 ore la RAR

Andrei, cat au costat numerele preferentiale?
Claudiu: VIN WF0PXXGCDP8C70099