Eu sunt in proceduri cu ebay si PayPal acum....
am cont pe ebay demult insa acum cateva zile mi-am alidat cardul pe PayPal. Am 2 carduri date dar doar 1 este inscris cu parola pe PayPal - cel de credit.
Procedura e relativ simpla: faci cont pe PayPal (
http://www.paypal.com) introduci un user si o parola cat mai grele si scrise sa le tii minte apoi introduci cardul de plata sau in care vrei sa primesti banii. Ti se ia un comision de 1.5 euri, convertibili in lei la cursul zilei care, operatiune care apare pe exatrsul de cont + un comision de servicii (la Raiffeisen 1%, minim 1.5 lei parca).
Dupa aceasta procedura se valideaza cardul (iti trimit ei un cod pe extrasul de cont care tre sa-l bagi) si apoi emailul si esti gata cu plata PayPal.
Contul pe ebay il poti face oricand. Pentru usurinta si nu numai, contul meu e pe ebay.co.uk.
Rezervele apar la vanzatorii sau cumparatorii care vad un user nou sau care are feed-back 0%. Feed-back-ul se acorda atat de vanzator cat si de cumparator in functie de cat de serios ai fost la vanzare/cumparare. Romanii sunt in general oameni sinceri....si de-aia primesc feed-back-uri negative!!
Anyway...cand gasesti un articol de luat, te uiti sa vezi unde este postat. Multi posteaza doar pentru DE sau UK. Nu ai ce sa le faci. Daca scrie EU sau worldwide...atunci ai sanse. Multi cer sa stai de vorba cu ei inainte de a cumpara daca ai mai putin de 5-10 cumparatori/vanzari si feed-back 0% sau mai putin de 90 % de exemplu.
Daca ei accepta sa licitezi atunci ai sanse. Dupa ce ai castigat esti contactat si urmeaza plata si trimisul. Eu inca nu am facut ultimele 2 asa ca il rog pe OctavianC sa scrie..el a mai facut asta de cateva ori.
Sper sa te fi ajutat..atat cat am stiut si eu...