Atentie!!! Mergeti la Maddogul

Intamplator.. dar absolut intamplator am fost de fata astazi la toata tarasenia... Ma programase Radu saptamana trecuta, joi, sa schimb cablurile de frana de mana si furtunele de frana pe spate dar au dat astia de la gubernie liber si abia pe la Cheia mi-am adus aminte de programare... No problem, Radu m-a reprogramat azi.
Sa va povestesc si versiunea mea (pentru ca am fost de fata de la cap la coada, am dezbatut-o ulterior cu Radu si impresia mea a fost ca omu a venit chitit sa faca o mica gainarie.. adica sa-si repare alternatorul gratis).
Asadar azi ajung mai devreme cu juma de ora si ma apuc de povesti cu Ciupi (unul din baietii lui Radu) .. Dupa vreo 15 minute apare omu si zice ca vrea sa-si ia masina, ca n-are bani sa repare alternatorul si ca vrea sa plateasca doar constatarea. Ii da lui Ciupi niste bani (80 ron parca, desi am inteles ca manopera era 160) si pleaca.
Peste 3 minute se intoarce si zice ca i s-a aprins in bord martorul de baterie. Ce are? Noi (eu si Ciupi) ii spunem ca ni se pare normal sa se aprinda din moment ce alternatorul e busit si deci nici bateria n-are cum sa se simta bine

El ca nu, inainte nu se aprindea si ca nu pleaca de acolo pana nu se stinge becu (ceea ce era aproape imposibil sa se intample cu alternatorul stricat).
Se invarte omul inca 30 minute prin curte pana apare Radu. Se duc amandoi la masina si incepe o discutie la care nu am participat dar, la final, am auzit concluzia (trasa de "client"): Daca nu imi repari alternatorul gratis o sa ai 3 controale de la Garda Financiara, OPC si RAR.
Mi s-a parut o atitudine execrabila si jenanta ca, dupa ce ti-l demonteaza omul si face constatare (alternatorul fiind EVIDENT stricat - rotor dus) si zici ca n-ai bani sa-l repari, sa incepi sa ameninti (practic sa santajezi) ca sa-ti repari gratis alternatorul.
Intr-un final a plecat (evident amenintand cu institutiile statului), eu ramanand de vorba cu Radu... Dupa 15 minute "clientu" il suna pe Radu (asta are inspiratia sa puna telefonu pe speaker) si ce aud .. Citez "Sunt la OPC, imi repari alternatorul gratis sau iti fac reclamatie!!!!!!!"
Frateeee ... nu se face asa ceva.. Orice probleme financiare ai avea (aproape toata lumea are), nu umbli cu gainarii din astea. Radu e super baiat, ii garantez proprietarului alternatorului ca iesea muuult mai ieftin cu vorba buna si ramanea si in relatii bune cu Maddogu... Ceea ce e un real avantaj (prietenii stiu de ce

)
Acestea fiind zise, trage fiecare ce concluzii vrea.