In viteza a 3-a am ajuns ieri pe la 110 cred fara mare efort, si mai ducea dar mi-a fost mila. Cu un vw bora 2.0 benzina (motor de golf 3 gti) mergeam cu a 2-a pana la 100 cand schimbam a 3-a

Update despre service-ul Ford:
- am rezolvat tot ce era pentru astazi pe lista desi nu aveam programare si s-au incadrat in timpul limita pe care il aveam, multumiri prietenilor se stiu ei care

- becurile farurilor am inteles ca erau montate invers si de asta nu bateau corect, acum e vis pe intuneric
- freon era doar 100ml si a trebuit completat
- filtrul de polen era imbacsit complet asa ca a fost inlocuit (suplimentar)
- a avut la un moment dat alarma si inca era functionala daca as fi avut telecomanda, dar am decis momentan sa o decuplez de la sarcina sa nu am vreo surpriza; mai tarziu ori pun alta alarma si folosesc firele deja trase ori o scot de tot.
La o curba luata cu aproximativ 55-60km/h, intr-adevar putin mai agresiv mi-a fugit fundul masinii si a trebuit sa compensez ca sa nu derapez prea tare. M-a surprins deoarece cu Fiesta la viteze mai mari statea masina perfect lipita. Am oprit si m-am uitat mai atent la cauciucurile de iarna cu care a venit masina si sunt pe terminate, nu arata deloc bine deci nici iarna asta nu o sa mai apuce macar. Stau cu ele pana prin octombrie si gata le arunc. Deci alta cheltuiala mare

De poze iar am uitat incerc maine dimineata daca nu sunt prea adormit cand plec.
Urmatoarele investitii (neordonate):
- finalizare acte

dupa reparatia barei fata (casco)
- cauciucuri iarna
- spalat tapiterie
- tava portbagaj
- sigla haion (oscilez daca sa pun gratuit originala la Tiriac sau sa pun alta mai deosebita)
- senzori parcare fata-spate
- completare trusa urgenta
- vopsire aripa stanga spate
- reparatie bara spate
Andrei - da, urmatoarea minim 150cp, cutie automata si parbriz incalzit.