de SliceofLife » 10 Oct 2007, 19:01
Bin Laden ajunge la portile Raiului. Sf. Petru deschide, il vede si
exclama terifiat:
"TU? Tu vrei sa intri aici?" La care Bin Laden, sec:
"Am zis eu ca vreau sa intru? Aveti doua minute sa iesiti cu totii"
Un preot explica la ora de religie originea omului:
- Dumnezeu l-a creat pe Adam. Dintr-o coasta a lui Adam a creat-o pe Eva.
- Parinte, il intrerupe un elev, tatal meu spune ca ne tragem din maimuta!
- Stii ceva, spune preotul plictisit, cazul familiei tale nu ma intereseaza. Eu vorbesc in general...
Un turist se plimba pe meleagurile romaniei si la un moment dat intalneste un cioban cu turma de oi.
- Buna ziua bade!
- Buna ziua straine!
- Auzi bade, dau oile lapte?
- Da-pai alea albe dau.
- Da’ alea negre?
- Si alea negre.
- Da’ lana dau bade?
- Alea albe dau.
- Pai si alea negre?
- Si alea negre.
- Bade da’ de ce faci mata diferenta intre alea albe si alea negre?
- Da-pai alea albe’s ale mele.
- Si alea negre?
- Si alea negre.
Un cowboy se duce la cortul unui indian. Indianul, in fata cortulu, relaxat fuemaza, in jurul lui animalele etc.
Cowboy-ul: Ma, da' ce te-ai aranjat, ai casa, cal, caine, alea-alea... Te superi daca vorbesc si eu nitel cu calul?
Indianul: Cal nu vorbeste.
Cowboy-ul catre cal: Ia zi ma, cum te trateaza stapana-tu?
Calul: Mai, bine. Ma plimba de 3 ori pe zi, ma tesala, imi da de mancare, nu ma plang...
Indianul gata sa cada pe spate.
Cow-boy-ul: Ma, da ce bine traiesti... Vad ca ai si un caine, pot sa vorbesc uin pic cu el?
Indianul (in dubii): Caine nu vorbeste.
Cowboy-ul: Ia zi ma potaie, cum traiesti tu la stapana-tu?
Cainele: E bine de tot. Mancare cata vreau, mergem la vanatoare, dorm la caldura, viata buna, ce mai.
Indianul sa cada pe spate de surpriza.
Coboy-ul: Ma da tu chiar stai imparateste, vad ca ai si o oaie. Te superi daca vorbesc un pic cu ea?
Indianul (agitat): Oaie minte! Oaie minte!
Batrana intra in cabinetul doctorului.
- Doctore, zice baba, nu stiu ce sa ma fac, de la o vreme am gaze la stomac, trag "vanturi" tot timpul. Noroc ca le trag fara zgomot, si chiar fara miros. Ori si cat, uneori e deranjant. Uite, de cand am intrat in biroul dumitale, am tras cel putin 10 bucati.
- Bine, zice doctorul, ii da niste pastile si ii zice: Luati pilulele
astea de 3 ori pe zi si veniti luni la control.
Vine baba dupa o saptamana si zice:
- Nu stiu ce mi-ati dat, dar acum "vanturile" mele put ingrozitor, insa au ramas la fel de silentioase.
- OK, zice doctorul, acum ca v-am degajat sinusul, hai sa vedem ce putem face cu timpanul.
Doctorul:
-E adevarat ce mi-a spus sotul dvs ca nu mai vreti sa faceti sex cu el?
Pacienta:
- Domnule doctor, de cand m-am angajat sunt foarte chinuita. Dimineata sar intr-un taxi sa ma duc la serviciu. Cand ajung, taximetristul ma intreaba:
"Facem socoteala sau..." Ca sa fac o economie, aleg "sau".
Ajung la servici, seful imi zice:
"Iar ai intarziat. Ce facem, iti taiem din salariu, sau?...
Binenteles, aleg "sau". Dupa lucru, obosita ma urc intr-un taxi si acelasi lucru...
Doctorul:
- Hmm, ce parere aveti, ii explicam sotului care-i problema, sau?...
Cica iese unu' pe balcon sa traga un joint. Buuun... trage el un fum... aaaaaaah... o bulina galbena ii trece prin fata ochilor. Asta in extaz... baaai, ce tare-i iarba asta!... mai trage un fum... inca o bulina galbena. Asta pe spate: bai ce super e iarba asta! Inca un fum... iar bulina galbena, gata jointu'. Intra asta ametit in casa -apare si maica-sa: unde ai fost mai dobitocule? Asta cu un aer nevinovat: pe balcon, un' sa fiu? La care maica-sa: TREI ZILE?
Concurs international de indemanare: cine reuseste in timp de 7 minute sa calce o camasa,sa manance o paine si sa rezolve o femeie.
-Primul concurent, neamt, se apuca cu multa meticulozitate si calca cu mare grija camasa, dupa care constata ca nu mai are timp, musca o data
din paine si ...se scurge timpul.
-Al doilea concurent, un rus, fara sa stea prea mult pe ganduri, se apuca de femeie, o rezolva, apoi mai mai are timp sa manance o jumatate de paine si..se scurge timpul.
-Al treilea concurent, un roman, o pune pe femeie sa calce camasa si in timp femeia calca, o rezolva, mancand in acest timp painea.
Normal , castigator e declarat romanul.
Vine presa sa ia declaratii.
-Neamtul declara: "Noi asa suntem obisnuiti, muncim si incercam sa facem treaba cat mai bine, apoi daca mai ramane timp, mancam si apoi daca mai e timp ne distram, daca nu...ne apucam din nou de munca, si tot asa."
-Rusul declara:"Noi asa suntem obisnuiti. Mai intai ne distram, apoi daca ramane timp mancam, apoi daca mai ramane timp muncim..."
-In sfarsit, romanul spune si el: " Noi asa suntem obisnuiti. Daca nu-l F()7i pe cel care munceste nu poti sa manaci o paine."
The only way out is in!