Pai e de bine. Am stabilit, nous allons a Cobadin si fiecare isi aduce ceea ce doreste sa manance. Daca ploua, asta e, ne reorientam si vedem ce facem, dar ma indoiesc ca va fi noroi sau altceva. Vedea-v-as intorcand micul pe gratar in timp ce vorbiti de uleiuri de motor
Altceva, haideti sa incercam sa centralizam lista de participanti. Mai jos mentionez inscrisii de pana acum:
1. martini (2-3 persoane) 2. claudiuvuta (2 persoane) 3.
Completati in continuare si pana vineri, poimaine adica, ar trebui sa stim exact cate persoane vor participa. Daca vreunul dintre voi are gratar, am mai rezolvat o problema. Ideea e ca ar fi frumos sa fim prezenti peste 10-12 persoane.
@martini Doresc si eu un sticker, ca sa arat Universului ca fac parte din clubford
Pai mai maricel, ca sa nu ne chinuim cu unul mic. Aduc eu carbuni, dar mai avem nevoie si de niste lemne uscate. Nu vreau sa ajungem acolo si sa ne rugam vreo 2 ore de el sa ia foc
M-am uitat pe vremea probabila aka prognoza, iar afara va fi relativ frumos duminica. Cine se risca sa sune la Primarie sa intrebe daca a plouat in ultimele zile?
In concluzie, mergem la Cobadin si ne intalnim duminica la ora 10:00 dimineata la Petrom-ul ce se afla la iesirea inspre Valu lui Traian. Fishy aduce gratarul, fiecare ia cu el ceea ce vrea sa manance/bea. Carbuni o sa cumpar eu un sac.
People, ramane batuta in cuie intalnirea de maine, ok? S-ar putea sa mai vin cu inca doua persoane, nu este sigur ca vin si ei, insa noi suntem deja langa mici
Ar fi bine sa aduca fiecare macar 1 bidon de 5l cu apa pentru spalat legume, maini, copii. Nu uitati de tacamuri, farfurii de plastic, paine, saci de gunoi si camere foto
Stiu ca nu e tocmai locul potrivit pentru intrebare, dar o postez totusi aici:
Unde pot gasi in Constanta un scaun de masina ptr bebe? Am vazut oferta din mall'uri, am fost si la targul BabyBoom Show din weekend, insa tot n'am gasit ceva sa'mi placa (singurul care chiar m'a incantat nu avea decat Isofix, deci pe Fiesta nu ar fi mers - am verificat si eu si nu am cum sa fac montajul ). Bugetul ar fi de ~1000ron
Am fost saptamana trecuta la Cora Bratianu. Aveau scaune Isofix la 500 de lei. Arata foarte bine scaunele respective. In mod normal un Isofix costa peste 700-800 de lei, dar este o promotie in desfasurare.
Doar isofix nu ma ajuta, doar la Subaru l'as putea folosi, insa sotia nici nu l'a condus inca, ea tot cu Fiesta merge cand are nevoie. O sa trec si p'acolo, sa vad, insa nu prea am incredere in cele no name, e vb totusi de siguranta copilului
La Focus 2 am gasit filmulet cu montarea sistemului Isofix si am verificat si la Fiesta daca am gaurile in caroserie date ... si nu exista, deci ar trebui o adaptare facuta
Eu stiam ca exista un adaptor doar, nu am vazut insa vreunul pana acum. Daca trebuie intr-adevar sa gauresti caroseria, atunci mai bine folosesti sistemul prin care scaunul este prins in centuri. in cazul acesta scaunul este si mai accesibil la pret, iar siguranta oferita este identica cu cea a scaunului Isofix.
ma puteti ajuta cu un bon de motorina in valoare de 200-300 lei din jud CT? Pe luna august. Mi-ar fi de mare folos, puteti trimite cu posta si eu trimit transfer prin banca o lada de bere.
xcaped, am eu mai multe daca te mai intereseaza. iti las numarul sa vorbim mai usor 0724548421 (de benzina am sigur, sa ma uit daca am asa mare de motorina, dar mai mult ca sigur am).