de danielfordmondeo » 05 Aug 2013, 19:41
Stimate domn,sti cine sunt ca doar ai avut datele mele,numele,adresa toate si nu te-am sunat de fraier,pe sambata iti voi trimite poze cu farul pe care l-am primit de la tine,are ambele cleme rupte,o zgarietura in partea cu faza lunga,si o gaura in spate la far,de circa 1.5 cm diametru.
Iti voi face poza in folia si pachetul in care m-i l-ai trimis.
Te-am sunat sambata,si ai spus ca nu stiai ca are cleme de prindere,ca stiai ca se prinde cu 2 surube,si ai tot dat-o din bara in bara,nu vreau sa ma cert dar nu e frumos,am dat 85 de ron cu tot cu transport si am far cu cleme rupte:(:( .
Ai mentionat mai sus "Nu ti-am raspuns pt ca nu ti-am inteles intrebarea! cum adica daca este complet ? da are tot pe el motorase sticla (este far) Nu, nu are cleme rupte si nici zgariat,spart si alte detalii picante pe care le stipulam de la inceput." Macar daca spuneai si cand te-am sunat,uite e 50 de ron pt ca are clemele rupte,nu era problema,mie mai mult imi trebuia sticla din fata,pe care o voi folosi,restul farului nu ma interesa,ca ale mele sunt negre in interior(din fabrica) si nu ma interesa,doar ca nu e frumos sa minti,doar pentru a-ti vinde marfa.
Nu recomand nimanui sa cumpere de la el,nu e de mirare de ce preturile sunt cum sunt.
Mai bine cumparati din orasu fiecaruia,sa le vedeti inainte,e mult mai bine,chiar daca is mai scumpe,cel putin eu asa voi face pe viitor.
O seara placuta.