Vand Set faruri Bi-Xenon pentru Ford Focus 2
Vand set de faruri Bi-Xenon Aftermarket pentru Ford Focus MK2 2008-2011.Farurile se prezinta in stare foarte buna,sticla nu este ciupita,fara cleme rupte.O mica pata sub lupa pe ornamentul de platic au ambele faruri.Au fost cauzate de 2 balastre D1S (made in china),pe care le-am si reclamat si banii au fost rascumparati.Repet,sunt nesemnicative.Farurile au fost cumparate din Germania anul acesta in mai.Au costat 305 euro setul,nou.Le vand pentru ca aici in Germania nu prea iti permite legea sa umbli cu faruri aftermarket sau instalatie care nu este venita pe masina de cand a iesit pe portile fabrici.E o poveste mai lunga.Am si balastre D1S HID care si acele sunt noi si becurile Philips D1S Xenstart 35W 4700K cu capul metalic,de ultima generatie.Preturile le aveti mai jos:
Set Faruri Bi-Xenon- 950 Ron
Balastre HID D1S NOI- 330 ron
Becuri D1S -300 RON
Accept si plata prin PayPal sau tranfer bancar in cont euro.Pentru plata integrala transportul este gratuit.Farurile sunt momentat la mine in Germania,le pot trimite cu Posta Atlassib.Am ambalajele originale si sunt foarte bine protejate.Balastrele si becurile sunt deja in Romania.
Pentru orice detalii va stau la dispozitie.
Multumesc.
Set Faruri Bi-Xenon- 950 Ron
Balastre HID D1S NOI- 330 ron
Becuri D1S -300 RON
Accept si plata prin PayPal sau tranfer bancar in cont euro.Pentru plata integrala transportul este gratuit.Farurile sunt momentat la mine in Germania,le pot trimite cu Posta Atlassib.Am ambalajele originale si sunt foarte bine protejate.Balastrele si becurile sunt deja in Romania.
Pentru orice detalii va stau la dispozitie.
Multumesc.
- Sidiras
- Incepator
- Maşina: Ford Mondeo MK5 Titanium,2.0 diesel,180Cp,manuala
- VIN: WF0FXXWPCFFC71636