de leontet » 19 Oct 2007, 01:40
Domnilor, pe vremea cand am invatat eu legislatia referitoare la circulatia pe drumurile publice, se specifica clar ca luminile de semnalizare sunt portocalii sau albe in fata si portocalii sau rosii in spate. Desi nu sunt sigur (update-urile facute in ultimul timp cunostintelor mele in domeniu s-au rezumat strict la regulile de circulatie si pedepse), ma indoiesc sa se fi schimbat ceva in privinta culorilor mentionate.
Iar referitor la "corectitudinea" celor de la RAR, am constatat ca multe imposibile devin perfect posibile in conditii oarecum dubioase. Aceeasi legislatie (stiu eu ca) prevede ca volanul trebuie sa fie situat pe partea stanga. Pe motivul asta Spitalul Judetean Constanta nu a putut inmatricula si deci nici folosi o salvare supercalifragilistica primita cadou prin anii '90 din Marea Britanie (salvarea a devenit finalmente... boutique sanitar cu lapturi, pampersi si alte minunatii de genul asta, pozitionat langa gardul spitalului). In schimb, in ultima luna am vazut un Nissan adus probabil din Japonia, adicatelea cu volanul pe dreapta, care era inmatriculat bine-mersi cu numere romanesti definitive, noi!!!
FORD Fiesta 1.4TDCi Comfort, 2006, Moondust Silver
VIN: WF0HXXWPJH6B31312 _____