$1 scrie:$2roblema e că îmi schimb telefonul destul de rar, dar când o fac e cam radicală schimbarea. Am trecut de la SGS la Note, acum vreau să trec pe dual-sim pentru că am două cartele și nu vreau să umblu cu două terminale. Dar sunt cam pretențios:
- vreau quad core (ca să nu mai schimb iar în juma de an);
- ecran cu rezolutie macar 720p;
- de la 5 inch în sus, până în 5.5;
- dacă se poate, dpi să fie peste 250 (dacă nu, nu)

- foarte important!! ambele cartele să meargă pe 3G (nu cum sunt majoritatea, SIM2 e numai 2G, eu fiind pe Digi și pe o cartelă din UK nu mă pot conecta la 2G pentru că nu emit).
- dacă se poate să aibă mai mult de 1GB RAM m-aș bucura, dar sunt foarte puține telefoane cu această opțiune.
Până acum numai SGS4 pare în specificații, dar cum ziceam, nu dau banii ăia pe el.

Plecând de la postul ăsta, s-a modificat schimbarea

. Pe SGS4 am zis că nu dau banii, dar am dat pe Note III. Ca utilizator de SGN1, am rămas în „familia” Note și nu regret, telefonul e excepțional. Deși are ecranul de 5.7", stă mai bine în mână față de Note 1, asta datorită faptului că e mai înalt, dar mai puțin lat (e 16:9, nu 16:10 cum era anteriorul). Am renunțat la dual-sim pentru că s-ar putea să nu mai am nevoie la anul. Camera e senzațională, deși e de „doar” 13 MPx, nu 41 ca la Lumia 1020. De mișcat se mișcă foarte bine (3GB RAM își fac simțită prezența), spațiu pe disc e destul (32GB, nu mai am nevoie de SD momentan), bateria ține 2 zile dacă nu fac multe pe el sau o zi dacă-l folosesc intens. A fost cam scump, dar l-am luat în ideea că-l folosesc o săptămână, două după care-l returnez și aștept Black Friday. Nu m-am mai putut dezlipi de el după un weekend la munte.
Ca o concluzie: dacă aveți fondurile nu ezitați, face toți banii.