Firme autorizate

Cumpara accesorii de la Cromtuning cu 10% discount !

Firmele autorizate ce comercializeaza piese de schimb

Moderatori: DGAlexandru, verga_Cip

Reguli forum
Regulile sectiunii Comercial s-au schimbat. Va rugam sa consultati regulamentul sau acest topic.

Cumpara accesorii de la Cromtuning cu 10% discount !

Mesajde cromtuning » 03 Ian 2011, 16:30

Buna ziua. Comandand online de la cromtuning puteti folosi cuponul de reducere pentru membrii acestui forum :
membru clubford
Atentie ! Cuponul de reducere poate fi folosit doar la produsele pentru modelele Ford.
Va multumim ca ati ales cromtuning !
http://www.cromtuning.ro
Fişiere ataşate
detaliile fac diferenta.JPG
cromtuning
Incepator

Maşina: mondeo 2000 tiptronic

Re: Cumpara accesorii de la Cromtuning cu 10% discount !

Mesajde gabi_961 » 13 Mar 2013, 23:38

Nu cumparati de la ei.Sunt tzepari.Toata marfa e adusa din Turcia si inox-ul e atat de bun ca dupa o luna rugineste.Am patit-o chiar eu si acum plang dupa bani.Cei de la firma raspund la telefon dupa cum bate vantul iar la comenzile facute sunt chiar "PROFESIONISTI".Am facut comanda de ornament de "inox" turcesc stopuri ceata bara spate ptr FF break si mi-au trimis de hatchback iar de faptul ca masca proiectoare bara fata FF facelift sunt identice si la break,hatchback,berlina habar nu aveau,Daca vreti sa donati niste bani aiurea apelati la ei si va veti convinge ca sunt praf,Respect!
gabi_961
Incepator

Maşina: Ford Focus 1.6 tdci 100cp break Titanium 2009
VIN: WF0SXXGCDS9R68378

Mesajde cromtuning » 14 Mar 2013, 10:13

Spre deosebire de alte produse asemanatoare existente pe piata, noi comercializam doar produse Omsa Line daca mai exista si alti clienti care au cumparat de la noi sa posteze poze si impresii.
cromtuning
Incepator

Maşina: mondeo 2000 tiptronic

Mesajde alexbogdan027 » 29 Sep 2013, 00:03

Eu am cumparat de la ei acuma 4 ani niste ornamente cromate pentru geamuri la un FF 2008 facelift, si chiar astazi se prezinta foarte bine, nefiind atacate nici macar de spuma de prin spalatoriile auto. Eu personal ma declar multumit.
Stima
Ford Focus Hatchback 2008, Moondust Silver, 1.6 Ti-VCT, Trend+Comfort 3+alte cateva optionale
WF0PXXGCDP8E69392
alexbogdan027
Member

Maşina: Ford
VIN: WF0PXXGCDP8E69392

Înapoi la Firme autorizate