Eventualele probleme/nelamuriri tehnice generale.
Reguli forum
Dacă aveţi defecţiuni sau nelămuriri cu privire la maşina dumneavoastră, vă rog să căutaţi răspunsuri sau să deschideţi un subiect nou în
Secţiunea dedicată modelului dumneavoastră. Această secţiune este doar pentru
generalităţi.
03 Oct 2007, 09:35
Daca a mai intampinat cineva problema asta, solicit ajutor.
Iata ce s-a intamplat; Astazi dimineata cand am dat sa scot masina din curte ( cu spatele ) imediat ce am pus levierul schimbatorului de viteze in pozitia marsalier, displeiul sistemului de asistate parcare a aratat 00 m ca si cum in patele masini ar fi un opstacol. M-am dat jos, evident in spatele masinii nu era nimic, am curatat senzorii de praf ( in ideea ca ar putea influenta ) , fenomenul acelasi, suna incontinu si arata 00 m . Sistemul a fost montat pe masina la reprezentanta dar nu este original Ford. Timp de un an de zile a functionat fara probleme. Imi este foarte util mai ales ca la focus berlina e porbagajul ff inalt si nu vezi nimic in spate.
03 Oct 2007, 09:52
Off-topic: Partea buna este ca iti arata 0 cand este defect; altfel poate iti stricai spatele la vreo parcare...
03 Oct 2007, 10:26
Daca sunt din fabrica verifica SIGURANTA.
Daca sunt pusi de tine, la fel, au o siguranta fuzibila pusa pe alimentare.
Seamana cu o "intrerupere" intre modul si senzori. Asadar, modulul nu citeste senzorii si da 0!
Eu asa cred.
03 Oct 2007, 15:43
Multumesc pt. informatie, am sa verific siguranta.
15 Oct 2007, 12:58
Nu am mai verificat siguranta, pentru ca intretimp si-a revenit si a functionat normal. Asta pana azi dimineata cand a aparut aceiasi problema - 00 m fara sa am nimic in spate. Am constatat eu ca situatia apare doar cand e foarte frig. Destul de ciudat ! Nu stiu cum sa procedez.
15 Oct 2007, 14:22
mda...e cam la fel cum am patit eu...ce trebuie sa faci tu: dai spoilerul spate jos ca sa ai acces la senzori si desfaci mufele si le cureti BINE!apoi garantat o sa mearga
bafta!
16 Oct 2007, 09:05
Cred ca asta e problema - mufe umede, murdare. Am sa verific ! Multumesc pentru ajutor. Daca si tu ai intampinat problema inseamna ca asta e rezolvarea.
Merg curatate cu spray pt. instalatia electrica ?