Multumesc pentru recomandare

Intre timp, cotiera s-a vandut!
Update piese si preturi:
1. Set complet SCAUNE INCALZITE + BANCHETA + BUTOANE CONTROL - 800 LEI - Se vand doar ca set complet!Scaunele nu au nici un fel de defecte/arsuri/etc. si momentan sunt pe masina mea (doar ca nu am mai apucat sa le duc la curatotorie) - asta inseamna ca momentan puteti testa incalzirea 
(am folosit pozele de la un set de scaune identic pentru ca nu le-am dat jos de pe masina inca)
2. Alternator Denso (originalul de pe focus) 105 A, provine de pe masina mea (85.000 km)- 300 lei
3. Airbag scaun pasager - 100 lei
4. Manson frana de mana in stare buna - 50 lei
5. Manson schimbator in stare foarte buna (dar cu acea rama interioara mica si neagra de plastic de la baza rupta) - 30 lei
6. Nuca schimbator din plastic - 45 lei
7. Protectie pentru spatiul de depozitare de pe tunelul central - 30 lei
8. Ramele mansonului de la schimbator - 1 rama neagra + rama mica cromata si 1 rama argintie + rama mica cromata - 50 lei/set
9. Sistem de blocare capota (partea de jos), in stare perfecta de functionare dar cu urme vizibile de uzura - 40 lei
10. Grila de sub panoul de climatronic (vezi foto) - 30 lei
11. Cablaj complet de la GEM pana la plafoniere, cu mufe pentru 2 plafoniere - 30 lei
12. Buton blank consola centrala (zona cu butoane dezaburire si esp) - 10 lei
13. Microfon OE pentru sistemul bluetooth - 70 lei
14. Rama de plafoniera cu suport pentru microfon - 30 lei
15. Claxon mic pentru alarma 12v (aftermarket) - 15 lei
16. Semnalizare aripa portocalie - 10 lei
17. Buton dezaburire luneta - 35 lei
18. Scrumiera tip borcan - 40 lei
19. Soclu bricheta cu capac si mufa - 50 lei
20. Soclu bricheta cu inel luminat rosu/portocaliu - 60 lei
21. Set aripioare ce vin in prelungirea tunelului central la Focus 2 prefacelift - 80 lei sau 40 lei/buc
22. Protectia din zona brichetei pentru Focus 2 prefacelift - cu urme de uzura - 20 lei
Trimit prin curier doar in cazul in care plata se face in avans!
Cosmin - 0729.560.777Regasiti mai jos poze pentru majoritatea pieselor.