Cand te gandesti ca am plecat de la o amarata de casuta vocala....
$1 scrie:$2esageria vocala nu are dezavantaje, ci numai avantaje.
Varianta 1 - Telefonul suna, dar nu se raspunde la timp: in acest caz fie inchizi dupa ce telefonul a sunat a 4-a oara (asa cum impune bunul simt), fie iti asumi existenta unei mesagerii vocale unde poti lasa un mesaj.
Varianta 2 - Telefonul este inchis / fara semnal: in acest caz u poti decat sa fii multumit ca cel pe care il cauti va afla ca il cauti. In plus, ii poti spune de ce il cauti, iar el se poate documenta (daca este cazul) inainte sa te sune.
Posibil ca aceste ganduri negative impotriva mesageriei vocale sa vina si din cauza faptului ca tehnologia comunicatiilor mobile a explodat in Romania si a avut o evolutie mult mai rapida decat in afara, acolo unde lumea a mai trecut si prin perioada pagerului cand trimiteai un mesaj si asteptai sa fii contactat. Noi ne asteptam ca toata lumea sa fie la dispozitia noastra si nu admited ca fiecare poate avea prioritati plasate inaintea noastra.
Dar ceea ce mi se pare esential in acesta discutie este faptul ca trebuie sa constietizam ca telefonul celui pe care il sun este al lui, nu al meu. Il poate tine inchis, poate avea mesagerie, poate sa-si porteze numarul, poate sa-mi inchida, poate sa nu-mi raspunda, poate sa faca ce vrea el fiindca este telefonul lui. vreau sa-l sun, trebuie sa-mi asum orice nebunie de care este el in stare.
Uite cineva care stie sa foloseasca telefonul mobil, esti foarte tare ZVONY, din motivele astea tin si eu mesageria, primesc SMS imediat ce deschid telefonul cu toti care ma suna chiar daca nu lasa mesaj, dar eu poate am o problema si nu pot sa pricep care este diferenta intre a suna pe cineva si acea persoana raspunde la telefon si platesti conversatia, si a intra casuta unde lasi un mesaj si platesti la fel.... scopul este identic, comunici ceea ce crezi ca este important, dupa ascultarea mesajului esti sunat inapoi fara sa te mai coste nimic, deci poate este chiar mai ieftin sa lasi un mesaj. Si o alta faza tare la ZVONY este aia cu daca nu-ti place ca am mesagerie poate ca nici mie nu-mi place ce telefon ai, dar totusi tu ma cauti pe mine nu eu pe tine. Corect de doua ori corect.
"Am intalnit insa o alta metoda pe care sincer o apreciez. A sunat telefonul pana m-am plictisit, si imediat dupa ce am inchis am primit un SMS instant de genul : "nu pot raspunde momentan, va sun eu imediat ce este posibil". Nice, haa? Macar stiu ce se intampla.."
Serviciul asta se activeaza la cerere de operator si este contra cost, cel putin asa era acum 4 ani cand foloseam eu acest serviciu, insa pot sa fiu rautacios si sa spun ca nu ai nevoie de un SMS care sa spuna ce este evident, daca puteam sa raspund normal ca raspundeam nu? este destul de logic, in plus daca te gandesti ca toti activam acest serviciu, o sa fim asaltati de mesaje cu scuze

)
Cer scuze lui Bibanul primul meu post nu avea legatura cu persoana lui, stiu in ce situatie este si cred ca poate conteaza fiecare minut. Oricum solutia la indemana este un e-mail majoritatea avem telefoane cu email si nebuni pe ele servicii de BES, BBmessenger, Facebook, Yahooo si multe alte nebunii, este la indemana sa dai mail de pe PC si sun eu inapoi.
Oricum acum sunt suparat pe cei ca nu au iesit la vot, in cateva luni am nenorocit OLTCHIM-ul, am nenorocit CFR si TAROM urmeaza POSTA sper ca in 4 ani sa mai avem dreptul la vot......