Prezentari cu masini, poze, biografii, liste
Răspunde

Re: Cu Ford la munte si la mare

09 Oct 2013, 16:05

Auziti, cand va vedeti va pupati pe obrajori sau va strangeti mainile barbateste? :))

09 Oct 2013, 18:44

ba chiar mai bine, isi dau un sarut direct pe buze :)

09 Oct 2013, 18:48

09 Oct 2013, 19:23

Mai bine "cauciuc pe cauciuc sentiment de nedescris"

Revenind, azi am pus si eu suportii de numere ClubFord, cablul video si niste protectii pentru senzorii de parcare. Urmeaza lumini la picioare ca am pregatirea din fabrica si gata.

Imagine

10 Oct 2013, 09:29

$1 scrie:$2... Diferenta de putere este semnificativa, asa ca ...

9 CP, in conditiile in care Fiesta era mai usoara ;)

10 Oct 2013, 10:26

Stiu ca Fiesta avea un chip tuning. Focusul are 101 cp curati ;)

10 Oct 2013, 10:52

Aia din tuning sunt mai murdari?

10 Oct 2013, 12:27

Doar Alex ne poate spune cat de curati-murdari erau. :D

10 Oct 2013, 22:03

Ca sa intorc gluma voastra in lucruri mai serioase, calutii de pe Fiesta sincer nu i-am simtit pe toti de frica, nu mi se parea sigura masina la 150-160 si nu i-am dat mai mult niciodata, nici chiar daca era autostrada pustie si vizibilitatea excelenta.

La Focus insa cand l-am luat prima zi i-am dat un 180 scurt ca sa verific mai multe deodata. Binenteles, nu pe drumuri publice, ci undeva amenajat special in acest scop si respectand absolut toate legile ;)

La Fiesta imi placea cuplul dupa resoftare, se simtea bine diferenta fata de original.

Si sa inchei, dintre toate Fordurile conduse pana acum (si credeti-ma ca am condus destule modele) cel mai mult mi-au placut:
- motor ===> Focus ST 2012 (2.0 - 250cp)
- siguranta, garda la sol, pozitie la volan, estetica ===> Ranger 2012

11 Oct 2013, 08:02

Sa intelegem ca iti faci comanda speciala pentru Ranger 2.0 EcoBoost?

11 Oct 2013, 14:22

Ce ar mai fi? : =))

13 Oct 2013, 21:54

Bara fata de Focus pe care ma chinui sa o vand e cumva diferita benzina fata de diesel? :-/ Ca am primit intrebarea asta si nu am stiut ce sa raspund, credeam ca sunt la fel.

16 Oct 2013, 20:41

=)) Da este diferenta intre benzina si diesel la bara! Bara de diesel e mai inchisa la culoare din cauza fumului scos de motor .

16 Oct 2013, 21:53

Daca tu reusesti sa faci fumul sa ajunga din spate pana pe bara din fata, in timp ce masina merge, inseamna ca esti mai tare decat Dynamo =))
Acum serios, nu exista nicio diferenta intre diesel si benzina(nici la bara fata, nici la cea din spate)

17 Oct 2013, 08:25

Alyn - multumesc de raspuns! Dar sa stii ca nu l-ai cunoscut pe Fishy, el chiar are niste idei cateodata si reuseste sa le puna in aplicare, mi-a fost si frica sa il intreb cum e asta cu fumul :))

17 Oct 2013, 11:30

iti spun eu cum faci cu fumul de pe bara din fata :) cel putin la diesel merge ... turezi mult pe loc daca scoate fum si apoi dai cu spatele in fum si ai ajuns ca bara fata in fum :))

17 Oct 2013, 13:16

Sau faci cerculete :)

Ieri mi-am reglat putin cheia ca avea joc foarte mare in carcasa, e cheie cu telecomanda incorporata. I-a schimbat un ax si a mai strans-o, 5 lei foarte bine cheltuiti din punctul meu de vedere.

Astazi am pus cauciucurile de iarna ca tot e frig, ceata, ud pe jos ii da si cu ploaie...

Imagine

17 Oct 2013, 13:22

Nu ti-ai luat si capace? Arata nasol jantele fara capace...

17 Oct 2013, 15:10

Așa pune capace iarna ca să ruginească jantele.

17 Oct 2013, 16:26

Tare asta :)

17 Oct 2013, 20:45

Capace nu am dar e posibil sa iau de la un coleg iubit de forum care citeste din umbra mesajele de pe topic. Doar sa vad cum ma pot intalni cu sotia lui cand e el la munca...

PS: mie imi place cum vine cu jantele negre de tabla, serios.

18 Oct 2013, 07:45

Pai daca mai pui ceva greutate pe ea, chiar si un set de capace, mai pleaca de pe loc doar la vale sau impins... asa ca inteleg de ce "iti place".

18 Oct 2013, 08:08

Nu este chiar asa, dar imi place cum il complimentezi pe Alex :))

18 Oct 2013, 08:48

=))
$1 scrie:$2ai daca mai pui ceva greutate pe ea, chiar si un set de capace, mai pleaca de pe loc doar la vale sau impins... asa ca inteleg de ce "iti place".

=)) =)) =))

18 Oct 2013, 15:20

Daca ii cresc greutatea intr-adevar pleaca mai greu, dar cine o sa aiba inertia mea? :D/

21 Oct 2013, 21:13

Azi am fost la Bucuresti si am condus Focusul unei prietene, Focus 3 1,6 ecoboost 150cp si mi-a placut mult. Derutant la inceput pana m-am prins unde sunt toate butoanele, majoritatea mutate fata de modelul anterior (al meu).

Elastic tare motorul, 6 viteze, pilot automat cu crestere din km in km (al meu din 2 in 2), cuplu mai mereu, scaun confortabil desi nu avea reglaj lombar. Ciudata frana de mana, aveam impresia ca e mereu trasa.

Consum mediu 8,7 din care pe A2 140 iar prin oras sub 20, noroc cu optiunea start-stop!

21 Oct 2013, 21:24

sa nu spui ca avum ai vrea un ecoboost :)

21 Oct 2013, 21:29

De vrut vreau, de putut ... desi sincer dintre toate Fordurile daca banii nu ar fi o problema as alege (asa cum am mai scris) ori Focus ST 2012 ori Ranger 2012! Sau pe ambele, una pentru mine si una pentru familie :)

24 Oct 2013, 20:11

Pe ultimii 540km am avut consum mediu 8,7% consum mixt in CB. Ma declar foarte satisfacut.

24 Oct 2013, 20:41

Alex ... mult ai mai scris in ultimele 4 luni, mi-a luat 4-5 ore sa citesc totul.
Sa o stapanesti sanatoasa. Multi km si asfalt bun.
Răspunde