Si ca sa fac o recapitulare cu ce modificari am facut la masina de cand o am....si ce as mai face... :
Ce am facut :
- huse din material de tapiterie
- leduri albastre la picioare (se aprind doar cand se aprinde plafoniera, si am specificat asta pentru ca multi cand vad ledurile au impresia ca stau aprinse tot timpul

)
- plafoniera cu lumini submarin albastre
- schimbat leduri la butoanele geamurilor cu altele albastre, iar la A/C si recirculare am folosit rosu (in ton cu mp3-ul kenwood)
- protectii praguri facute din colant pe fond negru mat si scris bineinteles, tot albastru

- schimbat mansonul de la schimbator cu unul din piele cusut cu ata crem (la fel ca si husele)
- schimbat "clapetele" de deschidere usi interior cu unele de ghia
- schimbat inelul de la baza schimbatorului cu unul de ghia
- schimbat radio casetofonul cu un mp3 player kenwood
- montat subwoofer MTX + condensator 1 farad
- vopsit manerele exterioare usi si plasticul de la portbagaj (cel de deasupra numarului) in culoarea masinii, le-am revopsit deja odata, iar tot odata cu revopsirea lor am vopsit si capacele oglinzilor care o sa trebuiasca sa le mai vopsesc odata...
- schimbat foliile de pe geamuri cu folie de calitate superioara celei care era cand am luat masina
- parasolar din folie super dark black pe parbriz
- debadge la grila din fata
- jante 16 originale ford echipate cu cauciucuri 195/55/16
- filtru de aer sport K&N in cutia originala a filtrului de aer
- montat eleron wolf
- revopsit toata masina mai putin plafonul (initial am fost super multumit de lucrare, dar pe parcurs m-a cam dezamagit)
- presuri originale ford fiesta de cauciuc care ma asteapta momentan acasa
- cotiera armster 2 dedicata ford fiesta care la fel asteapta sa fie montata
- vopsit stopuri si semnalizarile laterale cu lac spray special pentru asa ceva, o sa trebuiasca refacute si totodata o sa le dau si un strat de lac ce se foloseste si pe tabla pentru ca in timp se duce lacul fumuriu de pe ele iar un lac ce se da peste vopsea sper si cred sa le protejeze si cu siguranta o sa le dea si un luciu mai frumos
- vopsit etrieri si tamburi cu spray rezistent la temperaturi mari, evident, de culoare albastra
Cam atat din ce imi aduc aminte acum....
Ce as mai vrea sa fac ar fi :
- bari fata/spate cel putin de ghia daca nu ceva cu prelungire wolf sau in cel mai bun caz de ST
- faruri de ceata
- sa vopsesc jantele, deocamdata nu am idee in ce culoare
- suspensie sport
- oglinzi electrice, cele de pe facelift
- debadge hayon (am vazut o fiesta facuta asa si arata foarte bine)
Si... asa cred ca ar fi masina pe care nu as mai vrea sa o schimb o perioada destul de lunga de timp...