ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Răspunde

Re: Cafeneaua suparatilor

01 Noi 2013, 07:19

asta imi aduce aminte de vremurile cand aveam un golf 3 DIESEL adus din germanica (era aia cu mai veche de 8ani) si ca sa nu mai ies la bulgari din 3 in 3 luni am cumparat niste acte de golf3 inmatriculat in ro ... numa ca erau de BENZINAR ;) ... si am circulat vreo 1,5 ani asa (chiar iam facut si verificare tehnica fara a modifica decat culoarea ... nu serii,nu altceva) pina l-am maritat =)) .... eehh ce vremuri ...

03 Noi 2013, 23:57

Unul dintre cei mai buni prieteni ai mei s-a sinucis aseara...Efectiv sunt daramat...

04 Noi 2013, 00:20

asta chiar e trist...nu-i condamn pe cei care recurg la gestul asta,dar nu o sa-i pot intelege vreodata

04 Noi 2013, 10:25

Dumnezeu sa-l ierte!
Pacat ...

05 Noi 2013, 14:07

Dumnezeu sa-l ierte...Bine parerile sunt impartite.Unii spun ca a fost alergat de vreo 10 insi si de frica a sarit in lac si nu stia sa inoate.Altii spun ca a sarit direct in lac cu gandul de a se sinucide.Nimeni decat familia stie adevarul.Noi, prietenii, ce putem sa facem este sa fim aproape familiei si sa ii ajutam cum putem.

05 Noi 2013, 15:44

Asa cum nu sint de acord cu luarea vietii nimanui (pentru ca nu NOI i-am dat-o) , tot asa nu sint de acord cu sinuciderea , din acelasi motiv.
Detest ucigasii si sinucigasii.

08 Noi 2013, 13:48

:) suparat pe prostia mea :) azi pe a3 la intrarea in Bucuresti m-am ales cu o amenda de 80/160 de lei pentru ca aveam doar pozitiile aprinse fara luminile de intalnire :((. Gresesti - platesti dar cat timp am stat cu politistii au trecut inca 20 cel putin cu farurile stinse de tot.

08 Noi 2013, 17:52

$1 scrie:$2
$1 scrie:$2mm ... 1. adevarat .. taxa nu are NICI o legatura cu poluarea ..
...

- ideea insa este ca, NU este normal sa schimbi regulile jocului din mers, adica:
- faptul ca eu imi cumpar o masina de afara, sau imi iau o masina in contextul in care stiu ca trebuie sa platesc o taxa DECENTA, sa zicem ca e okei - tine de alegerea mea;

....

am platit timbrul de mediu... 6500RON (adica 1500 eur) + asigurare _ acte plus plus plus.... m-au uscat, daca imi mai cereau un leu nu-l mai aveam in portofel.... ma enervez mai ales cand trec pe langa cate un autobuz din ala vechi de nu vezi dincolo de fumul pe care-l da....

... deja am demarat procedura pentru procesul de restituire...sa speram ca e cu folos... am inteles ca deja exista precedente...

...doamne ajuta!

11 Noi 2013, 18:12

Am luat un radar la intrarea in oras,pe un drum cu 2 benzi,duminica dupa amiaza.Stateau la panda si m-au prins cu 63 la ora.Mi-au dat 160 de lei sau 80 in 48 de ore.Bine ca tot timpul am centura pusa.Nu am avut insa buletinul si se pare ca amenda pentru lipsa lui este de 480 de lei.Bine ca mi-a dat doar avertisment.Asadar grija cu buletinele.
Si o a doua chestiune.Oare merita investitia in tinichigerie la masina?E destul de scumpa si stau sa reflectez daca mai merita sa-i fac pragurile si ce mai are pe dedesubt sau sa o vand?Astia iti iau si pielea de pe tine la tablarie.

11 Noi 2013, 18:35

daca trebuie si vopsita masina... cam aiurea, pragurile merita facute (carpite), cu podeaua insa, daca sunt probleme s-ar putea sa insemne mai multa munca si deci mai multi bani

11 Noi 2013, 20:28

$1 scrie:$2m luat un radar la intrarea in oras,pe un drum cu 2 benzi,duminica dupa amiaza.Stateau la panda si m-au prins cu 63 la ora.Mi-au dat 160 de lei sau 80 in 48 de ore.Bine ca tot timpul am centura pusa..

Pe mine m-au prins la iesirea din Deva spre Hunedoara cu 242 Km/h (mai mult nu poate masina, insa de atunci stiu cit poate.). Stateau la pinda si au avut reflexe. Le-am dat 200 spaga si gata.
Si eu am centura pusa mereu sa nu cumva sa-mi gaseasca vre-un motiv de amenda....

11 Noi 2013, 21:49

la tine nu se punea problema cu cat ai depasit viteza maxima legala, ci de cate ori :)

oricum cred ca le-ai dat radarul peste cap si a inregistrat doar 42km/h.

12 Noi 2013, 09:03

$1 scrie:$2
$1 scrie:$2m luat un radar la intrarea in oras,pe un drum cu 2 benzi,duminica dupa amiaza.Stateau la panda si m-au prins cu 63 la ora.Mi-au dat 160 de lei sau 80 in 48 de ore.Bine ca tot timpul am centura pusa..

Pe mine m-au prins la iesirea din Deva spre Hunedoara cu 242 Km/h (mai mult nu poate masina, insa de atunci stiu cit poate.). Stateau la pinda si au avut reflexe. Le-am dat 200 spaga si gata.
Si eu am centura pusa mereu sa nu cumva sa-mi gaseasca vre-un motiv de amenda....

fara suparare, pentru mine asta nu e un motiv de bravura, din contra; pe masura ce vei inainta in varsta ai sa realizezi lucrurile astea;

aceste abateri ar trebui sanctionate ferm si grav in Codul rutier - ca idee, daca ar fi dupa mine, pentru asa ceva as suspenda dreptul de a circula pentru macar 5 ani (cu reexaminare)!

acuy' vreo o luna un dement care avea permis de 6 luni si-testat masina pe un drum public si a spulberat o familie nevinovata care circula din sens opus (marele sofer nu avea decat 180 pe un drum cu restrictie de 50)

dar mai bine mai introduci o fisa medicala in plus, desi dementa nu cred ca se vede la cabinetele alea....

12 Noi 2013, 12:47

O amenda te cam lecuieste.Am luat 2 amenzi.Una cu Focusul si una cu Astra.Si de la aia luata cu Astra m-am lecuit.Varamiu a trebuit sa isi faca Mondeo-ul praf ca sa se lecuiasca.Mai bine lua o amenda decat sa bage 2000 de euro intr-o masina pe care din prostia lui si-a facut-o praf.

12 Noi 2013, 16:58

nu avea casco?

12 Noi 2013, 17:24

$1 scrie:$2 amenda te cam lecuieste.Am luat 2 amenzi.Una cu Focusul si una cu Astra.Si de la aia luata cu Astra m-am lecuit.Varamiu a trebuit sa isi faca Mondeo-ul praf ca sa se lecuiasca.Mai bine lua o amenda decat sa bage 2000 de euro intr-o masina pe care din prostia lui si-a facut-o praf.

da, dar nu te convinge sa nu mai testezi cei 200 la ora; daca nu ai permis, cu siguranta nu mai ai ocazia pentru urmatorii ani si in felul asta ne scuteste si pe noi de un eventual risc!

12 Noi 2013, 22:32

Nu avea casco...Masina era luata de o luna.Si o testa.Doar ca a uitat ca placutele si discurile erau tocite si aia a fost.Bine ca s-a lasat cu daune materiale.

16 Noi 2013, 00:08

Suparat foc si para !

Am turtit azi un bmw "tunat" pe centura brasovului, cu stopuri fumurii. In primul rand, idiotul a franat brusc in dreptul unei plantatii de brazi / pomi fructiferi. Dar era un soare puternic afara, si eu pur si simplu n-am vazut stopurile lui fumurii decat prea tarziu. Masina mea nu are nimic, am niste tampoane uriase din cauciuc pe bara din fata, dar spatele lui e praf. Bara sparta, un stop spart, numarul pe jos, etc. Si cand mergem la politie EU imi iau amenda pentru nerespectarea distantei regulamentare. Si el pentru stopuri neomologate. L-a pus nenea militianul sa le aprinda acolo, pe loc, si de la 1 metru abia se vedeau. Cat de cretin trebuie sa fii sa-ti pui asa ceva pe masina? Si care e ideea? Sa te tot tamponeze unu / altu' pana dai de ala care-ti da o mama de bataie pana-ti trec fumurile? Ca asa-mi venea sa-l incing..

16 Noi 2013, 11:20

De ce ati mers la Politie? Oricine iti putea spune ca tu vei fi vinovat pentru nerespectarea distantei. Asa ca de amenda nu aveai cum sa scapi. Cel mult isi lua si el una, dar cred ca nu te incalzea cu nimic. Trebuia sa faci "amiabila" si scapai de amenda.

16 Noi 2013, 14:39

Hehehe...@zvony exact ce vorbeam noi in partea ailalta :)

@Gaby, da' nu ne-ai spus: lu' ala cum i-au ramas stopurile dupa impact? tot fumurii? =))

16 Noi 2013, 17:39

Eu as zice ca e OK asa, teoretic ar trebui sa le schimbe. Pe amiabila era doar el de vina, iar bmw-ul putea ramane asa.

17 Noi 2013, 20:00

Macar schimba stopurile si pierde o zi pe la RAR. Asta dupa ce-si repara masina intr-un service agreat euroins :)) Eram convins ca nu iau amenda, date fiind conditiile in care s-a petrecut totul.

18 Noi 2013, 08:37

Pai, nu inteleg, ai luat amenda sau nu? Logic ar fi sa da!

18 Noi 2013, 10:23

$1 scrie:$2..si cand mergem la politie EU imi iau amenda pentru nerespectarea distantei regulamentare...

A cam specificat de la inceput.

18 Noi 2013, 15:46

$1 scrie:$2acar schimba stopurile si pierde o zi pe la RAR. Asta dupa ce-si repara masina intr-un service agreat euroins :)) Eram convins ca nu iau amenda, date fiind conditiile in care s-a petrecut totul.

Isi face pe banii Euroins de joi pana mai apoi; astia nu si au platit salariile propriilor angajati vreo 2 luni, si li s-a suspendat licenta de emitere a RCA-urilor tot asa, pe vreo doua luni, in vara asta, si vrei sa plateasca daune?
Foarte tare! Ai grija pe cine lovesti, ca pagubit ramane, cu dreptatea si RCA-ul de la tine in brate ...

18 Noi 2013, 16:21

Buna ziua,

Sunt suparat si voi scrie zilnic in acest topic pana cand cineva o sa aiba timp sa citeasca,motivul este topicul de mai jos.
Topicul de reparatii l-au inchis de o luna de zile dar alte lucruri nu le sesizeaza nimeni dar daca trag acum o injuratura apar cel putin 3 insi care sunt doritori sa-mi aplice o corectie.
Ne mai miram ca totul merge prost.

viewtopic.php?f=45&t=85616

18 Noi 2013, 18:42

Fratilor, care sunteti, deschideti topic-ul de care zice domnu' Gaby, lasati-o naiba de vrajeala ca ala chiar era un topic util. Intelegeti si voi ca omu' chiar face niste eforturi si e de ajutor pentru toti....

19 Noi 2013, 08:55

Nu stiu daca e o suparare sau mai mult o nelamurire. Saptamana trecuta am circulat prin Bucuresti cu Fiesta mea, inscrisa pe Bucuresti, saptamana asta merg cu focusul prieteni inscris pe Vaslui. Daca cu fiesta nu am avut nicio problema, toata lumea ma lasa si pe mine sa ma bag, chiar daca uneori fortam nu tu claxon nimic, nu injuraturi etc. In schimb cu focusul ma injura toata lumea, mergand in acelasi stil :) de ce oare noi Bucurestenii avem ceva cu cei din provincie? Stilul de condus e acelasi cu 2 masini pe 2 judete diferite dar sunt injurat si parainjurat decat in aia de Vaslui :)). Si culmea merg regulamentar, nu fac greseli sau daca fac imi cer scuze etc

19 Noi 2013, 09:21

Sa vezi ce bine se merge prin Bucuresti cu numere de Olanda. :))
Nici nu-ti vine sa crezi ca esti in Bucuresti. Zici ca esti printr-un oras prin Germania. ;)

19 Noi 2013, 09:47

$1 scrie:$2u stiu daca e o suparare sau mai mult o nelamurire. Saptamana trecuta am circulat prin Bucuresti cu Fiesta mea, inscrisa pe Bucuresti, saptamana asta merg cu focusul prieteni inscris pe Vaslui......

ti se pare tie, e doar o impresie - in Bucuresti, ca in toata tara asta de altfel lumea este foarte educata si civilizata =))

ca fapt divers, sa vezi masinile de Bucuresti prin provincie, sa vezi ce catastrofele naiba :D

parerea mea, fireste =))
Răspunde