Update piese si preturi:
1. Set complet SCAUNE + BANCHETA - 300 lei fara airbagurile din scaune - puteti folosi airbagurile de la propriile scaune.
Scaunele provin de pe masina proprie - nu sunt plouate, nu au defecte de tapiterie, nu au airbaguri sarite sau ceva de gen, etc.
2. Alternator Denso (originalul de pe focus) 105 A, provine de pe masina mea (85.000 km)- 300 lei
3. Airbag scaun pasager - 125 lei
4. Airbag scaun sofer - 125
5. Covorase fata OE ford focus C-max folosite dar fara defecte (foto mai jos) - se potrivesc si pe focus dar sunt mai scurte cu 5 cm la footrest - 60 lei
6. Manson frana de mana in stare buna - 50 lei
7. Plasticul de protectie de pe GEM (panoul de sigurante de la picioarele pasagerului) - 20 lei
8. Nuca schimbator din plastic - 40 lei
9. Ramele mansonului de la schimbator - 1 rama argintie + rama mica cromata - 50 lei/set
10. Grila cu butoane de sub panoul de climatronic - 30 lei
11. Cablaj complet de la GEM pana la plafoniere, cu mufe pentru 2 plafoniere - 30 lei
12. Claxon mic pentru alarma 12v (aftermarket) - 10 lei
13. Semnalizare aripa portocalie (merge si pe C-max) - 10 lei
14. Buton dezaburire luneta - 30 lei
15. Scrumiera tip borcan - 40 lei
16. Soclu bricheta cu capac si mufa - 40 lei
17. Bavete de noroi universale - 20 lei set de 4 - una are doua gauri de surub - am incercat sa le montez dar cand am vazut ca trebuie sa dau rotile jos am renuntat la idee

18. Protectia din zona brichetei pentru Focus 2 prefacelift - cu urme de uzura - 15 lei
19. Plasticul ce vine in prelungirea tunelului central la Focus 2 prefacelift, pe partea soferului - 40 lei
20. Manson schimbator cu defect (vezi foto) - 20 lei
Trimit prin curier doar in cazul in care plata se face in avans!
Cosmin - 0729.560.777