ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Răspunde

19 Oct 2007, 17:01

$1 scrie:$2faturi
4. ceara la 6 luni
5. cosmetizare la un an

Cum se face chestia asta cu datul cu ceara? E lichida, solida?
Ce e aia cosmetizare? :shock:

Aaaa, si hai sa mai intreb ceva: am avut niste pete mici de bitum pe tabla si m-am mancat undeva :evil: :evil: de ****** , asa...sa le sterg cu neofalina!
Rezultatul: zone mici cat bicul degetului care s-au matuit! Aveti idee cum se pot aranja?
Da' va rog, nu ma sfatuiti cu polish pt intreaga masina! E absurd!
merci!

31 Oct 2007, 13:37

Ceara. Pasta care se intinde cu un "polizor unghiular" la turatie mica. Ceara este usor abraziva.
Cosmetizare: este tot ce trebuie facut atat la interior cat si exterior pt ca masina sa arate ca noua si nu se poate face printr-o simpla spalare sau ceruire.

24 Dec 2007, 07:05

A fost careva de curand la spalatoria din parcarea de la unirii de la etajul 7? Care sunt preturile si cum se ocupa de masina?
M-as duce si eu ca pe gerul asta nu cred ca sunt prea multe spalatorii functionabile.
Sau daca stie careva vreo spalatorie functionabila pe ger... in afara de cele automate.

24 Dec 2007, 22:03

$1 scrie:$2 fost careva de curand la spalatoria din parcarea de la unirii de la etajul 7? Care sunt preturile si cum se ocupa de masina?
M-as duce si eu ca pe gerul asta nu cred ca sunt prea multe spalatorii functionabile.
Sau daca stie careva vreo spalatorie functionabila pe ger... in afara de cele automate.

am fost eu azi la o spalatorie de care sunt foarte multumit: vis a vis de auchan, pe bd 1 dec, este deschisa

05 Ian 2008, 16:39

Acum un an aparuse in UK o ceara cu nanotehnologie spuneau ei pretul era pina in 15 lire depinde de magazin iar rezultatele spectaculoase se recomanda ceruire de maxim doua ori pe an
Răspunde