na ca vorbim de BMW...
BMW pt mine reprezinta visul copilariei si adolescentei...Si o mare deziluzie de cand a aparut cretinul ala ordinar...!!!!
Visam ca si copil doar BMW....In familie am avut un 520i din 91...2000cmc, 6 in linie, 150 cai...si acum mai visez ca aud motorul ala...cand a vandut tata masina (facea gat mama ca tata facea drift-uri cu familia in masina), efectiv am plans...vreo 2 luni nu am vorbit nimic cu mama. Nici nu am vrut sa mai aud de ea...Ea era vinovata de spulberarea visului meu...
Dupa asta, tata a intrebat-o ce masina sa-si ia...Ea a zis cu naivitate: Ia-ti Ford ca sunt bune, pasnice si elegante...Tata a ras in surdina si peste o saptamana facea drifturi cu toata famila in Sierra....
Ce a mai blestemat mama, nu va mai zic...Sora-mea la fel...
Eu am incercat sa ma consolez, dar sa stiti ca masina la 5-aru ala eu nu am mai avut...
Pe pereti in camera aveam poze cu 850csi cu Seria 7, cu Seria 5 cu Seria 3 si cu M3...
Am avut o zi la dispozitie un Z3 cu mot de 140 de cai...nu va zic ca a fost una din cele mai frumoase zile ale mele....nimeni nu mai era ca mine...
Acum 2 ani am urcat in Poiana, pe post de copilot cu Dodo Toma si al sau M3 DTM...nu va zic ca nu am mai dormit toata noaptea...visam la masina aia cu ochii deschisi...
Acum...din pacate, acum ca s0a schimbat si Seria 3, singurul bastion al BMW adevarat, trebuie sa marturisesc ca pt BMW nu mai e loc in sufletul meu...PT nici un BMW dupa Bangle...Sunt niste glume proaste...
Seria 3coupe mai rezista vreo 6 luni...una din aia cu mot Valvetronic de 143 de cai si 1800cmc e un vis frumos...dar nu am 25000E disponibil...asa ca se va stinge si asta...
Cam asta e...ceva foarte frumos, melancolie, regrete si uneori, in vis mai aud motorul de 2000cmc al fostului MEU bmw....