Ms mult baieti deabea am facut 350 km...azi am iesit pe ploaia asta si mama mama sa jegarit putin da e mai curata de 2-3 ori ca o masina inchisa
"Cit te-a ajuns culoarea electric orange ?"
nu stu sigur dar am vazut k tiau mai raspuns baieti si pot sa confirm k e 1500 CIP.
"Mama da ai pus ceva optionale pe ea, nu gluma.
F frumoasa masina, sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea. Cred ca abia astepti sa termini cu rodaju.."
Pai am pus full fara 2 sau 3 optiuni adik navigatie bluetooth si mai era una da nu mi aduc aminte de ea...ai foarte mare dreptate k abia astept sa termin rodaju sai dau 6 7 mii de ture
"Poti sa ne spui si noua cat a fost avansu, cat e rata si pe cati ani? Nu de alta dar sunt fix banii de un Opel GT...da..sunt un vierme recunosc...m-am indragostit de Opel GT la SIAB."
Pai trebuia sa dau avans 35% adik 10500 E normal...dar tinand cont k nu stu ce eu am contract pe 3 ani si leasingu e pe 5 mau bagat la risc si a trebuit sa mai dau 2000 de E in plus adik sa ajuns cu avansu la 41%...rata e 275 E pe luna pe 5 ani...si am beneficiat de o oferta de la siab a lu omniasig rca si casco gratuite pe un an....am avut bulan pentru k masina trebuia sa vina cam peste 3 sapt o luna chiar..
"Costa atat de mult culoarea fiindca e facuta din nu stiu ce pigmenti naturali bla bla."
Culoarea m-am interesat si eu costa atat de mult pentru k e data in 3 straturi si e bazata cum ai zis si u pe pigmenti naturali odata si a 2 a oara culoarea e bazata pe apa...ei stiu conteaza k arata bine si simti un gol in stomac cand se uita lumea pe strada la tine si mai ales din masinile participante la trafic pentru k dak ma duk peste 2 3 mii de ture...incepe lumea sa se uite rau de tot...mai nou din bmw-uri, range-uri..etc