Ramase la vanzare:
Oglinda dreapta Ford Fucus 2 facelift 2008-2011 (posibil sa se potriveasca si la prefacelift)
Capacul e de culoare negru metalizat (panther black). Oglinda e cu reglaj electric, incalzita si cu semnalizare.
Pret: 270 lei
Cap planetara SKF (VKJA 5285) Ford Focus 1, 1.8 TDCI, motor FFDA
Kitul contine: cap planetara, burduf, colier mare, colier mic si piulita de planetara. Produsul este nou, in ambalajul original. Mi-a ramas dupa ce am schimbat masina.
Pret: 250 lei
Bare transversale din aluminiu BRIO (made in Italy) cu inchidere pe cheie, 120cm, max 90kg
Se potrivesc la masinile cu bare longitudinale din fabrica. Produsul este nou, sigilat.
Pret: 300 lei
Cric + coarba + suport pentru Ford Focus 2 facelift
Produsul este nou
Pret: 150 lei
Rulou plasa despartitoare portbagaj Ford Focus 2 Facelift break (posibil sa mearga sa la prefacelift)
Pret: 350 lei
Senzori parcare originali Ford Focus, Fiesta (Finis code 1526389) sau Bosch 0263003331
Doi sunt piesa originala Ford (Finis code 1526389), iar doi provin dintrun kit fata-spate Bosch URF6 (0236009502-3B4, cu 4 pe spate si 2 pe fata, din care au fost montati doar cei spate.
Practic e aceiasi piesa, avand acelasi cod Bosch pe ele...
Am si cablajele, ornamentele din bara si prindere pentru cei fata, si se pot monta pe unitatea de comanda pt cei spate, pt cine are kitul spate tot bosch...
Pretul: 120 lei/buc
Faruri xenon (bixenon) originale Ford Focus 2 facelift, varianta pe crom
Provin de pe o masina din Germania, deci sunt varianta de Europa, nu de Alglia! Sunt in stare foarte buna, cu mici urme de utilizare.
Vin fara balastre, becuri, capacele de la becuri si fara clemele de prindere de dedesupt, un far prinzandu-se intrun surub sus, si doua cleme in partea de jos.
Se pot pune si pe masinile fara xenon de fabrica, cu unele modificari, pt ca sa se regleze pe verticala din bord, ele reglandu-se automat pe vertivala la echiparea de fabrica.
Pret: 1000 lei
DVD navigatie Europa 2008 pt Blaupunkt NX
SD card navigatie Germania + drumurile importante din Europa 2008 pt Blaupunkt FX
Pret: 50 lei
Navigatie Blaupunkt NX, originala Ford Focus
Este modelul nou, cel cu hartile pe card, fata de cel vechi care venea cu hartile pe dvd...
Are meniul schimbat fata de modelul cu dvd.
Vine cu modulul de climatronic inclus, si fara cardul cu hartile.
Stare foarte buna, atat estetica cat si functionala.
E pe masina mea, deci cel care o va cumpara, o va vedea functionand.
Pret fix: 2100 lei
Releu pliere electrica oglinzi Ford Mondeo MK3, Focus MK2
Poze sunt date mai sus, la data adaugarii anuntul
Se adauga la vanzare:
Modul bluetooth cu voice control Nokia cu USB pt update de soft, cod 8M5T-19G448-AK (limba engleza) pt Focus/Mondeo/Fiesta/Kuga/C-Max
Pret: 350 lei, sau schimb cu unul identic dar in alta limba + diferenta
Rama navigatie Blaupunkt FX Ford Focus 2 culoare mahon
Pret: 200 lei