Ocazii
dezmembrez ford mondeo
Incepeti un subiect aici daca aveti o piesa de vanzare sau dezmembrati o masina
Moderatori: DGAlexandru, verga_Cip
Reguli forum
Regulile sectiunii Comercial s-au schimbat. Va rugam sa consultati regulamentul sau acest topic.
Regulile sectiunii Comercial s-au schimbat. Va rugam sa consultati regulamentul sau acest topic.
Re: dezmembrez ford mondeo
de rosudragos84 » 18 Noi 2013, 09:01
SUPER OFERTA motor +cutie complete ambele 600€,caroserie completa(tabla) +acte(masina este inmatriculata ro) 400 eur...interior complet(volan piele, plansa bord,scaune, centuri,etc)500 eur
- rosudragos84
- Incepator
- Maşina: Ford
de rentiu87 » 20 Noi 2013, 08:01
scaun modelul acesta dar sa fie de pe o masina de Anglia ? http://s17.postimg.org/dopdxou8f/KGr_Hq ... 0_12_1.jpg
٠•●★♫ ♪ ♫ ♫™★♪♫•*¨*•.¸¸♪♫•*¨*•.¸¸♪♫•*¨*•.¸¸♪♫•*¨*•.¸¸♫™
-
rentiu87 - Member
- Maşina: ford TDDI 115cp Nantucket Grey
- VIN: WF05XXGBB51C21983
de AndreiS_IS » 20 Noi 2013, 08:37
Salut. Roata de rezerva mai este? Ma intereseaza doar anvelopa daca e Hankook Ventus Prime K105 205 55 R16 91 V. Rog raspuns.
Mersi
Mersi
- AndreiS_IS
- Incepator
- Maşina: Ford Mondeo 2.0 TDCi 115 CP Trend
- VIN: WF04XXGBB46M57963
de TELLGABIX » 28 Noi 2013, 13:42
Absolut neserios! - Nu recomand
Atasez ultima corespondenta, la care nici nu a binevoit sa raspunda:
"Buna ziua!
Dupa ce am primit coletul dvs, v-am comunicat telefonic faptul ca un stop este spart, propunandu-mi ca respectivele stopuri sa le returnez pentru a fi inlocuite. Am asteptat sa imi comuncati nr. de telefon al persoanei care s-a ocupat de expedierea coletului, pentru a primi confirmarea ca pot expedia coletul. Dupa catyeva zile v-am sunat iar, dar avand apelurile redirectionate a raspuns sotia dvs, pe care nu mi-am permis sa o deranjez cu aceste probleme.
Va rog sa imi comunicati daca oferta de inlocuire mai este de actualitate.
PS1: Stopuri sunt modelul prefacelift(2001-2003) si nu modelul facelift-2005(semnalizari albe/transparente)
PS2: Farurile au urechile de prindere(au fost inlocuite cu 2 bucati de tabla-ruginita). In plus(cu titlu informativ, deoarece le-am demontat), va aduc la cunostinta ca unul dintre faruri are carcasa de plastic sparta
PS3: Aveti certitudinea ca persoana care se ocupa de expeditii si demontari expediaza piesele dvs?
Cu stima,"
Considerati mesajul un "Free up"!
Atasez ultima corespondenta, la care nici nu a binevoit sa raspunda:
"Buna ziua!
Dupa ce am primit coletul dvs, v-am comunicat telefonic faptul ca un stop este spart, propunandu-mi ca respectivele stopuri sa le returnez pentru a fi inlocuite. Am asteptat sa imi comuncati nr. de telefon al persoanei care s-a ocupat de expedierea coletului, pentru a primi confirmarea ca pot expedia coletul. Dupa catyeva zile v-am sunat iar, dar avand apelurile redirectionate a raspuns sotia dvs, pe care nu mi-am permis sa o deranjez cu aceste probleme.
Va rog sa imi comunicati daca oferta de inlocuire mai este de actualitate.
PS1: Stopuri sunt modelul prefacelift(2001-2003) si nu modelul facelift-2005(semnalizari albe/transparente)
PS2: Farurile au urechile de prindere(au fost inlocuite cu 2 bucati de tabla-ruginita). In plus(cu titlu informativ, deoarece le-am demontat), va aduc la cunostinta ca unul dintre faruri are carcasa de plastic sparta
PS3: Aveti certitudinea ca persoana care se ocupa de expeditii si demontari expediaza piesele dvs?
Cu stima,"
Considerati mesajul un "Free up"!
- TELLGABIX
- Member
- Maşina: MONDEO 2005
- VIN: WFO4XXGBB45U56180
37 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2