Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Masini, piese, sisteme audio, totul e de vanzare.
21 Oct 2007, 20:03
VAND FORD MONDEO TDDI
Motorizare: 2000cmc diesel(distributie pe lant), 116CP;
Prima inmatriculare: 2002
Rulaj: 114 000km, carte service, cumparata din reprezentanta FORD!
Dotari:varianta de echipare Ambiente - clima, radio+CD, cotiera fata+spate, 4 geamuri electrice, inchidere centralizata, tempomat, faruri de ceata, volan multifunctional, ABS+ESP, 8 airbaguri, etc
Stare tehnica si estetica impecabila, autoturism foarte bine ingrijit, neaccidentat, tinut in garaj!
Adus de 3 zile din Germania!
Pret: 6990 euro (usor negociabil)
Informatii: 0745.378.100
0726.194.887
- FiÅŸiere ataÅŸate
-
- IM001167.JPG
- (124.31 KiB) Descărcat de 315 ori
-
- IM001166.JPG
- (135.34 KiB) Descărcat de 314 ori
-
- IM001161.JPG
- (111.75 KiB) Descărcat de 314 ori
-
- IM001159.JPG
- (146.63 KiB) Descărcat de 313 ori
-
- IM001156.JPG
- (112.88 KiB) Descărcat de 314 ori
Ultima oară modificat de
matri][xx pe 21 Oct 2007, 20:59, modificat 1 dată în total.
21 Oct 2007, 20:52
Ai capac de motor de TDDi. Pana la urma care varianta e corecta: motorul sau capacul?
21 Oct 2007, 21:00
$1 scrie:$2i capac de motor de TDDi. Pana la urma care varianta e corecta: motorul sau capacul?
Ai dreptate, greseala mea, am corectat si in anunt!
21 Oct 2007, 21:02
pune VIN-ul masinii, sa ne lamurim
21 Oct 2007, 21:05
$1 scrie:$2une VIN-ul masinii, sa ne lamurim

VIN: WF06XXGBB51RO1767
Motorul este TDDi !!!
21 Oct 2007, 23:57
$1 scrie:$2AND FORD MONDEO TDDI
... tempomat ... volan multifunctional, ABS+ESP, 8 airbaguri ...
- Nu vad butoanele de tempomat care sunt pe volan la Mondeo. De asemenea volanul e chel, nu are nici un alt buton in afara de claxon.
- Mondeo MK3 are maxim 6 airbaguri (fata sofer + pasager, lateral sofer + pasager, 2 x cortina)
- nu vad butonul de decuplare a ESP-ului. Sa nu confundam ISP cu ESP.
- nu are clima (nu vad afisajul), are AC sau cel mult AC automat.
22 Oct 2007, 00:01
viper ai dreptate, in afara de ultima liniuta. Clima e atunci cand are AC. Sigur are AC. Nu are AC automat. EATC pe limbaj ford.
22 Oct 2007, 00:03
Oricum, nu are clima. Are AC standard. E o diferenta notabila intre ele, indiferent de denumirea data de Ford.
Asta e clima:
Adica cea la care ii zici sa faca 23 de grade indiferent de cum e afara sau inauntru, si ea se chinuie si face si o tine constanta. AC-ul din pozele de mai sus face "mai frig".
Ultima oară modificat de
VIPER pe 22 Oct 2007, 00:06, modificat 1 dată în total.
22 Oct 2007, 00:05
Nu m-ai inteles. Din cate stiu eu, cand o masina are aer conditionat, se zice ca are clima. Cand are reglajul temperaturii si mentinerea ei in habitaclu, se zice ca are AC automat (EATC LA FORD, CLIMATRONIC LA VW, AUDI).
22 Oct 2007, 00:07
OK, e poate un termen impamantenit gresit, dar daca intrebi 90% din posesorii de auto, prin clima inteleg chestia aia care regleaza temperatura cu cate grade vrei tu, si prin AC ala cu rotite care face mai rece sau mai putin rece.
22 Oct 2007, 00:08
Termenul, desi impropriu folosit, "clima" a derivat de la vw si cred ca toata lumea intelege prin "clima" acel AC la care poti regla temperatura.
22 Oct 2007, 00:21
Si cum de altfel e scris si in configuratoarele Ford in Romania (unde se vinde si masina de aici): "Instalatie de climatizare digitala cu reglaj complet electronic" versus "aer conditionat".
22 Oct 2007, 00:27
termenul de clima vine de la nemti (mobile.de) unde klima=AC si klimaautomatik=clima, a fost preluat de samsarii din vitan si transformat din klima in clima ca sa-si ia teapa romanu` care nu cunoaste iar cand a venit sa-i spuna ca i-a tras teapa ca nu are clima si are AC i s-a dat raspunsul:
"Din cate stiu eu, cand o masina are aer conditionat, se zice ca are clima. Cand are reglajul temperaturii si mentinerea ei in habitaclu, se zice ca are AC automat "
volanul are comenzi pentru cd-player, se vad in stanga.. asa am si eu la focus
22 Oct 2007, 00:54
Satelitul de control al CD-ului nu e prins de volan ci de coloana volanului. Un "volan multifunctional" are butoane pe el. Ca asta:
Cat despre termene si de unde vin si ce fac ele, este irelevant atata vreme cat in romaneste sensurile s-au schimbat si sunt folosite oficial cele de "AC" si "climatizare" cam la toti dealerii auto.
Una peste alta anuntul contine informatii eronate, asta era ideea. Nu incercati sa deviati atentia de la acest lucru.
22 Oct 2007, 01:40
ma rog, fiecare intelege ce vrea prin termenii acestia
22 Oct 2007, 10:01
omul incearca sa-si vanda o masina.si voi discutati despre aer conditionat.faina treaba
in ce oras e masina?
22 Oct 2007, 10:51
Masina este in Alba Iulia, dar poate fi vazuta si in Cluj. Eu nu inteleg la pretul asta ce ar vrea persoanele astea care se baga in seama??
Masina are satelit cu comenzi langa volan intradevar, nu vad ce am gresit asa de mult, pe acel satelit are tempomat si comenzile pentru sistemul audio!
22 Oct 2007, 11:09
Tempomat daca ar avea ar fi pe volan. Pe satelit nu sunt decat comenzile audio.
Oricum bafta la vanzare. Cat mai costa inmatricularea?
22 Oct 2007, 11:17
$1 scrie:$2asina este in Alba Iulia, dar poate fi vazuta si in Cluj. Eu nu inteleg la pretul asta ce ar vrea persoanele astea care se baga in seama??
Masina are satelit cu comenzi langa volan intradevar, nu vad ce am gresit asa de mult, pe acel satelit are tempomat si comenzile pentru sistemul audio!
uite cum o sa facem:
-eu o sa caut in Microcat lista exacta de dotari de pe masina ta, pe care o sa o pun aici.
-dupa aceea, astept de la tine un post in care sa-ti reformulezi anuntul de vanzare, tinand seama de observatiile celorlalti useri(ca e tddi, ca are ac manual nu automat, ca nu pare sa aiba tempomat etc) si de ce o sa gasim in Microcat.
-dupa ce-ti reformulezi anuntul, eu o sa-ti editez primul post (astfel incat sa ramana pozele si anuntul final de vanzare) si apoi o sa sterg toate celelalte posturi de aici.
in felul asta o sa obtinem un topic de vanzare curat(fara discutii privind dotarile) si corect(fara detalii eronate sau neclare). Fac asta intrucat greselile privind dotarile nu par a fi rau intentionate. Daca nu esti de acord cu ce am propus eu, anunta-ma.
LE: nu gasesc masina in Microcat, din pacate. tot ce am gasit e data de fabricatie: iunie 2001. Nu e foarte importanta, pentru ca la taxa de prima inmatriculare diferenta dintre categoria "4-6 ani" si "peste 6 ani" e foarte mica (gen 7-10 euro)
LE2: ar fi de mare ajutor daca ai specifica si norma de poluare a masinii
22 Oct 2007, 12:39
trebuia sa scrii minimul necesar.
pe cine interesa te-ar fi contactat si nu mai era circul asta.
pe cate zile ai numere nemtesti?
mai bine ai veni cu ea in piata la arad si ai rezolva rapid cu vanzarea.crede-ma
22 Oct 2007, 12:49
Chestia asta cu "circul" incepe sa ma deranjeze! Una peste alta omul a pus informatii eronate sau false. Voit sau nu, i s-a explicat frumos ca greseste. Reactia lui si a altora spune multe. Da, inteleg ca omul isi vinde masina si nu trebuie sa ne bagam peste vanzarea lui, dar asta nu inseamna sa permitem informatiile gresite. Postul in care i-am explicat unde sunt greselile este neutru, pentru a-l ajuta in re-scrierea anuntului.
22 Oct 2007, 16:25
Cam neplacuta discutia asta aprinsa care a avut loc pe marginea acestui anunt, dar eu consider ca dansul poate sa scrie ce vrea in anunt, si sa lasam potentialii cumparatori sa se decida asupra masinii. Nu zic ca e bine sau nu astfel de mentiuni, dar trebui sa luam in calcul si posibilitatea ca acest vanzator sa nu prea stie despre masini multe lucruri si indrumat intr-un mod cat mai civilizat sa isi corecteze anuntul.
22 Oct 2007, 16:27
$1 scrie:$2
$1 scrie:$2AND FORD MONDEO TDDI
... tempomat ... volan multifunctional, ABS+ESP, 8 airbaguri ...
- Nu vad butoanele de tempomat care sunt pe volan la Mondeo. De asemenea volanul e chel, nu are nici un alt buton in afara de claxon.
- Mondeo MK3 are maxim 6 airbaguri (fata sofer + pasager, lateral sofer + pasager, 2 x cortina)
- nu vad butonul de decuplare a ESP-ului. Sa nu confundam ISP cu ESP.
- nu are clima (nu vad afisajul), are AC sau cel mult AC automat.
E ceva necivilizat aici? Poate chiar eram interesat daca avea tot ce scrie!
22 Oct 2007, 16:34
Chiar mă gândeam să-l cumpăr pentru tata la 7000€ cu toate dotările din postul inițial. Pănâ am mai citit pe aici
22 Oct 2007, 17:05
$1 scrie:$2a 7000€ cu toate dotările din postul inițial.
7000 fara TPI, fara acte si fara plin de motorina
22 Oct 2007, 17:52
$1 scrie:$2am neplacuta discutia asta aprinsa care a avut loc pe marginea acestui anunt, dar eu consider ca dansul poate sa scrie ce vrea in anunt, si sa lasam potentialii cumparatori sa se decida asupra masinii. .......
citez din regulamentul acestei sectiuni:
...................
Sunt permise doar 2 tipuri de comentarii:
-care sa indice posibile probleme tehnice ale produsului(gen "produsul nu se potriveste pe Focus")
..................
asta se aplica si la dotari care de fapt lipsesc.
oferta mea ramane valabila, astept un post cu anuntul de vanzare corectat si apoi voi curata topicul.
22 Oct 2007, 20:52
Masina are tempomat pe satelitul de langa volan, pentru cine nu crede sa vina sa vada, prima inmatriculare in brief este 03/2002, iar norma de poluare este euro 3! Altceva nu mai am ce sa mai adaug oricum masina ii ca si vanduta!
Vineri noaptea am ajuns cu ea in tara, iar numerele nemtesti sunt pe 2 saptamani!
22 Oct 2007, 21:35
pai daca e "ca si vanduta" pune "topic closed" si nu ne mai lasa sa aberam.
Si eu am luat un Mondeo cu 10 airbag-uri si 10 boxe, care de fapt erau 6 sau 8 airbag-uri (dracu le mai stie) si 4 boxe (ca pana la urma m-am prins ca "Boxele din spate" erau capacele de la stopuri (nu stiu ce i-a apucat pe cei de la Ford sa le faca gaurele). fi numarat si tweeterele de la boxe, cine stie. Dar oricum astea sunt cacaturi. Cine vrea sa cumpere intra in ea, se indragosteste si o ia.
Hai pana la urma zi-ne totusi cat iese final - cu inmatriculare, numere si restul - ca sunt curios.
22 Oct 2007, 21:47
$1 scrie:$2asina are tempomat pe satelitul de langa volan, pentru cine nu crede sa vina sa vada
Iar vb prostii omule. Cum naiba sa aiba tempomat/cruise control/whatever pe "satelitul de la volan"??? Suntem atatia fordisti, mondeisti aici si tu vrei sa ne prostesti pe toti. Tempomatul, daca exista, e plasat pe volan (butoane + - on off), nu pe "satelitul de langa volan". Ce Dumnezeu, ne crezi idioti pe toti?
Sa vina sa vada? Esti simpatic, baiatule. Ia fa matale poze EXACT la tempomat si ataseaza-le pe forum. Si cand o sa vedem + - on off o sa te credem (dar nah, ar fi primul Mondeo cu tempomat pe coloana - or fi facut astia de la Ford vreo comanda deosebita

)
22 Oct 2007, 23:33
Pai conteaza ca i-am pus si poze? Deloc... Are chiar si ESP! Este ca scrie pe luneta (adica geamul din spate) ca are ESP? Adica IPS ala, nu?