Noutăţi din lumea automobilistică
21 Oct 2007, 23:05
BRAVO KIMI - titlu meritat
Ultima oară modificat de
gokey pe 22 Oct 2007, 23:07, modificat 1 dată în total.
22 Oct 2007, 00:03
super!!!! nu am crezut ca se poate intampla asta
22 Oct 2007, 00:41
Super super - intr-adevar o lebada neagra!
22 Oct 2007, 09:00
io is "ferrarist" da nu credeam ca mai poate sa cistige Kimi ...
e foarte ciudat cite probleme au avut cei de Mclaren in ultimele curse , nu cumva echipa le-a platit niste polite pt faptul ca i-au dat in git la federatie ?
22 Oct 2007, 10:30
acum poate suna ciudat , dar parca puteam sa pun pariu ca va castiga Kimi
22 Oct 2007, 10:42
Eu as fi vrut sa castige Hamilton...un campion mai tanar, primul sezon parca in F1... era oarecum o premiera.... Life sucks, nu!? Chiar si pentru cei din F1...
22 Oct 2007, 13:38
ce nemernic poate sa fie alonso , hamilton merita cu adevarat sa cistige !
22 Oct 2007, 15:21
titlul a fost omologat de FIA
22 Oct 2007, 15:26
cei de la McLaren si-au facut-o cu mana lor, setandu-i masina lui Alonso astfel incat sa fie siguri ca Hamilton va termina in fatza spaniolului. pana la urma si-au luat-o si asta datorita in primul rand strategiei invincibile a feraristilor, si cand spun asta ma refer in primul rand la start (manevra facuta de Massa cu ingramadirea lui Hamilton in partea stanga a pistei si crearea acelui culoar pentri Kimmi) cat si la strategia opririlor la boxe cu acea rocada intre Masa si Raikkonen dar si la setarea motoarelor despre care am auzit ca s-a mers undeva la limita superioara permisa a "agresivitatii" parametrilor.
una peste alta, chiar daca si Hamilton a mers foarte bine in acest sezon, as spune ca titlul e meritat pe deplin de Raikkonen (aici tinand cont atat de sezonul actual in care a castigat 6 curse cat si de alealalte 2-3 sezoane in care a scapat titlul la mustata din cauza incompetentei echipei de mecanici de la McLaren).
PS: nu inteleg de unde avea McLaren informatia despre temperatura combustibilului celor de la BMW si Williams). sau au si pe acolo infiltratzii?
22 Oct 2007, 15:51
informatiile erau de la comisarii de cursa
Ultima oară modificat de
gokey pe 22 Oct 2007, 23:06, modificat 1 dată în total.
22 Oct 2007, 17:25
$1 scrie:$2uper!!!! nu am crezut ca se poate intampla asta

he,he , cred ca te bucuri , ca doara il cheama si Matias ...
22 Oct 2007, 21:44
Eu nu sunt ferarist, dar am toata stima pentru Raikkonen care mi se pare foarte serios si nu se lanseaza in declaratii in genul lui Alonso.
Clar este ca toti trei sunt foarte talentati(Hamilton, Alonso, Raikkonen), dar in timp ce pilotii McLaren erau prea ocupati sa se muste unul pe altul, Raikkonen si-a vazut de treaba; parerea mea e ca-si merita titlul.
20 Noi 2007, 17:50
gata , s-a judecat apelul celor de la Mclaren , Kimi e campion mondial !
20 Noi 2007, 18:34
deci s-au linistit apele
30 Iul 2009, 10:26
S-a intors regele ! Iar vor fi pline tribunele.
Imi pare rau pentru ce a patit Massa si sper sa-si revina cat mai repede, insa mi-ar placea foarte mult daca ar pilota Schumacher pana la sfarsitul acestui sezon. Sunt foarte curios ce va reusi dupa 3 ani de absenta .
Bafta Schumy !
30 Iul 2009, 11:20
eu sunt fan schumi
posibile lucruri mari nu va face
neobisnuit cu masina , fara tururi de teste , sigur ceva si pe la conditia fizica ( aproape 1 luna de zile are timp sa faca ceva ) , nici masina actuala nu este prea stralucita , ......
insa un plus de culoare sigur va fi !!!!!!
ramane sa vedem
30 Iul 2009, 11:32
Urmeaza cursele din sezonul ploios deci va avea un avantaj daca e sa fie adevarat si se va intoarce.
30 Iul 2009, 12:40
Siteul Formulei 1 confirma stirea :
http://www.formula1.com/news/headlines/2009/7/9703.html...dar uitati-va cine e in spatele lu Mishu in poza !!!

io cred ca Micky Lauda al nostru l-a convins sa revina
30 Iul 2009, 12:49
Exercitiu de imagine.
Ce Ferarri n-au piloti de teste? N-au piloti de rezerva pe care i-ar putea arunca in lupta?
30 Iul 2009, 13:06
daca erau invers in poza atunci era mare
30 Iul 2009, 13:08
E , n-a fost pe faza Micky ca precis se baga in fata lui Schumi .

Probabil era atent la alt aparat foto...
31 Iul 2009, 07:04
Nu e neaparat sa te fi inselat , poate le iese mai mult din publicitate si sponsorizari

Mi-e greu sa cred ca cei de la Ferrari se asteapta la niste rezultate spectaculoase , mai degraba cred ca , nemaiavind nimic de pierdut sau cistigat , cei de la Ferrari s-au gindit sa-si intareasca "imaginea" !
11 Aug 2009, 17:43
pacat ! ar fi fost frumos !!