Help/Troubleshooting

Bataie la roata din dreapta / fata

Eventualele probleme/nelamuriri tehnice generale.

Moderator: Huffy

Reguli forum
Dacă aveţi defecţiuni sau nelămuriri cu privire la maşina dumneavoastră, vă rog să căutaţi răspunsuri sau să deschideţi un subiect nou în Secţiunea dedicată modelului dumneavoastră. Această secţiune este doar pentru generalităţi.

Bataie la roata din dreapta / fata

Mesajde B3T4 » 07 Dec 2013, 00:30

Salutare,

Am un Ford Fiesta din 2010 si de curand am trecut la rotile de iarna. Tin sa precizez ca am anvelope de vara pe jante de aliaj si anvelope de iarna pe jante de tabla. Oricum, sa revenim la problema, am schimbat rotile de vara cu cele de iarna iar acum am o problema, in timp ce merg cu masina, la roata din dreapta pe fata se aude un fel de bataie (cu cat merg mai repede cu masina, cu atat mai des se aude). Nu am avut probleme pana sa schimb rotile, nu se auzea acel zgomot, de aceea apelez la voi, poate stiti care ar putea sa fie cauza. Nu ma pricep la masini, am permisul de cateva luni, iar inainte sa iau permisul nu am pus mana pe volan, asa ca as aprecia ajutorul vostru, o idee legata de ce ar putea sa fie. Multumesc!
B3T4
Incepator

Maşina: Fiesta ECOnetic 1.6 TDCI (2010)

Re: Bataie la roata din dreapta / fata

Mesajde stefan_c » 07 Dec 2013, 15:01

Problema vine de la roata respectiva: nu a fost echilibrata sau anvelopa este defecta.
Incearca sa echilibrezi roata la vulcanizare. Daca tot nu se rezolva, schimba anvelopa.
Focus Mk2, 11.2008, 1.6i, 74 kW, Trend;
Ex Mondeo Mk3, 11.2003, 1.8i, 92 kW, Trend.
stefan_c
Ford Freak

Maşina: Kuga 1.5 EcoBoost
VIN: WF0AXXWPMAJJ37916

Re: Bataie la roata din dreapta / fata

Mesajde B3T4 » 09 Dec 2013, 15:17

Multumesc pentru raspuns, o sa merg zilele astea la vulcanizare. Banuiam ca e de la roata, dar ma gandeam sa nu fie altceva mai grav :)
B3T4
Incepator

Maşina: Fiesta ECOnetic 1.6 TDCI (2010)

Înapoi la Help/Troubleshooting