Ocazii

smdcarlamps - Becuri Auto cu LED-uri

Incepeti un subiect aici daca aveti o piesa de vanzare sau dezmembrati o masina

Moderatori: DGAlexandru, verga_Cip

Reguli forum
Regulile sectiunii Comercial s-au schimbat. Va rugam sa consultati regulamentul sau acest topic.

smdcarlamps - Becuri Auto cu LED-uri

Mesajde Florin21 » 16 Oct 2013, 10:12

Vechiul topic a fost inchis si l-am deschis pe acesta nou.

Conform regulilor de functionare a acestui forum, si tinand cont ca acesta este un topic de vanzari, ii rog respectuos pe cei care doresc sa faca diverse comentarii ce nu isi au locul pe acest topic, sa foloseasca mesageria privata a forumului ( PM-ul ), adresa mea personala de e-mail, pagina de blog sau topicurile initiate si deschise pe acest forum unde se dezbat teme pro si contra despre becurile auto.
Va multumesc.

______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

In zilele noastre iluminatul cu LED-uri devine din ce in ce mai popular. Fie ca este vorba de iluminatul ambiental, stradal sau cel de la panourile publicitare, LED-ul reprezinta o foarte buna alegere. LED-ul combina luminozitatea ridicata si consumul redus de energie reprezentand solutia viabila, de viitor, care va conduce in timp la inlocuirea becurilor clasice si de ce nu, si a celor denumite in prezent becuri economice.

Sursa de lumina a LED-ului este reprezentata de un chip’s, foarte mic si usor, invaluit de o rasina epoxidica. Luminozitatea oferita de un singur LED este de 5,5 lumeni iar consumul de energie este egal cu 1/8 din consumul realizat de un bec incandescent, utilizand o tensiunea de alimentare de 2-3.6V, si un curent de 0.02A-0.03A. In conditii de utilizare normala si alimentat fiind de o sursa stabila de tensiune, fara fluctuatii, durata de viata a unui LED poate ajunge si la 100 000 de ore de functionare.

Becurile Auto cu LED-uri , sunt rezultatul pentru preocuparea crescândă de a imbina aspectul estetic cu rezistenta, intensitatea luminoasa si consumul redus de energie. Inlocuiesc cu succes becurile clasice, asigura o iluminare mult mai puternica de culoare alba, gen xenon, au o durata de viata mult mai mare si un consum redus de energie, care implicit conduce la scaderea consumului de combustibil si la reducerea poluarii.

Avantajele folosirii unui bec cu LED-uri:

* Consumul: energia consumata este de cca. 10 ori mai mica decat al unui bec obisnuit. Lumina generată de LED-uri utilizează mult mai eficient energia electrică decât în cazul becurilor clasice cu incandescenţă, unde aproape 90% din energie este utilizată pentru a încălzi filamentul până la incandescenţă. Intensitate luminoasa este de cca. 20 – 25 ori mai mare fata de cea a becurilor clasice. Pe lângă aceasta, sistemul optic utilizat este superior din punct de vedere al pierderilor. Toate acestea, cumulat, duc la o eficienţă mult superioară faţă de soluţiile clasice. Aceasta se va reflecta în consumul de energie electrică. De asemenea, autovehiculul echipat cu acest tip de becuri va putea stationa cu lampile de pozitie aprinse, fara probleme ale bateriei, un timp indelungat.
* Culoarea: LED-urile nu necesită filtre pentru a produce lumina de o anumită culoare. Culoarea este generată de materialul semiconductor. Gama coloristica este una foarte largă, de la roşu, alb şi albastru pana la galben, portocaliu, verde si chiar roz.
* Dimensiunea: deoarece nu necesita incinte speciale vidate unde să se genereze lumina LED-urile pot avea dimensiuni de ordinul milimetrilor. Aceasta caracteristică le face utile pentru aplicaţii în care sursele tradiţionale sunt inutilizabile. De asemenea, datorita lipsei filamentului sunt rezistente la socuri si nu se incalzesc.
* Timpul de aprindere/stingere: LED-ul ajunge la stralucirea maximă în câteva microsecunde, în timp ce sursele tradiţionale de lumină au nevoie de un timp mai lung, care este influenţat şi de temperatura exterioară. Datorita timpului de raspuns mai mic si mai rapid fata de al becurilor clasice, la aprindere ating instant intensitatea maxima fapt ce conduce si la cresterea sigurantei in trafic datorita vizualizarii mai rapide a luminii indicatoare cum este spre exemplu cea de la frana sau de la semnalizare.
* Cicluri de aprindere/stingere: În aplicaţii care necesită aprinderi/stingeri repetate sursele cu LED şi-au demonstrat superioritatea întrucât ele nu sunt sensibile la numarul de cicluri.
* Durata de viata: Durata de viaţa a LED-urilor (35.000-100.000 ore) este o măsură a degradării nivelului de lumină. Durata de viata a LED-urilor o depăşeşte substanţial pe cea a surselor de iluminat cu incandescenţă (1000-2000 ore) sau fluorescente (8.000-15.000). În plus sursele de iluminat cu LED sunt mult mai rezistente la variaţii de temperatură, vibraţii şi şocuri mecanice, fiind deci mai fiabile decât cele tradiţionale.
* Dispersia luminii: in cazul LED-urilor lumina este direcţionată spre o anumită locaţie fară a se utiliza un reflector extern în timp ce în cazul surselor cu incandescenţă este răspândită în toate direcţiile.
* Impactul asupra mediului: LED-urile conserva energia şi nu emit radiaţii ultraviolete. Ele nu conţin substanţe periculoase pentru mediul înconjurător spre deosebire de sursele de iluminat cu descărcare în gaze care conţin mercur. Durata de viaţă mult mai îndelungată face ca sursele de iluminat cu LED sa fie mult mai atractive din punct de vedere al protejării mediului.

Pentru aceia dintre dumneavoastra, care doresc sa cunoasca evolutia LED-ului de la inceputuri si pana in zilele noastre si cum sa faca distinctia intre diferitele categorii de LED-uri prezente pe piata la ora actuala imi revine deosebita placere de a va invita sa lecturati informatiile prezente aici http://smdcarlamps.wordpress.com/informatii-generale/ pe pagina mea de blog.

Cu o experienta de 4 ani in domeniul vanzarilor de becuri auto pe baza de LED-uri va pun la dispozitie spre vanzare o gama diversificata de produse, iar la comanda pot aduce si alte produse ce nu se regasesc pe stoc. Absolut toate produsele, sunt produse in fabrica, pe banda, complet automatizat, de-a lungul unui intreg proces tehnologic si sub o atenta si laborioasa supraveghere tehnica, nu sunt produse “home made“ iar LED-urile ce echipeaza becurile auto sunt concepute de producatori renumiti cum ar fi: NICHIA, CREE, OSRAM, SAMSUNG, PHILIPS.

In oferta mea de produse momentan nu se regasesc becuri cu LED-uri destinate sa inlocuiasca becurile de pe faza scurta / lunga sau proiectoare H1, H3, H4, H7, H11, etc. din simplul motiv ca proiectorul sau farul in sine, nu este proiectat din fabrica, sa reflecte si sa concentreze lumina emisa de un bec pe baza de LED-uri, ci doar o v-a difuza. Din punct de vedere estetic se vad bine, dar dvs. nu o sa aveti pe timp de noapte in fata autovehiculului un camp vizual cu mult peste becul halogen. Daca o sa va montati asa ceva puteti sa le folositi cel mult, pe post de DRL-uri…
Exista la ora actuala cativa producatori ce au scos pe piata becuri cu LED-uri pentru faruri si proiectoare dar deocamdata balanta raportului calitate / pret este una inclinata si predominant favorabila pretului... lasand loc de comentarii in ceea ce priveste performanta si fiabilitatea acestora. Pentru cei care nu cred, le pot demonstra si proba practic acest lucru... am pe stoc monstre din respectivele produse.

Comenzi si relatii aici, pe PM, sau pe adresa de e-mail: ledcarlamps@yahoo.com
Modalitati de livrare:
- Posta Romana – 8lei
- FanCourier - 35lei
Comanda minima este de 25 lei.
La comenzi mai mari de 100 lei, transportul este gratuit ( Posta Romana ).
Tipul de bec necesar pentru autovehicolul dumneavoastra, il aflati de aici: Denumire Bec
Denumirea soclului, de la fiecare bec in parte, il aflati de aici: Denumire Soclu
Toate becurile auto, prezentate aici (cu exceptia becurilor pentru STOP/POZITIE/FRANA/SEMNALIZARE) emit lumina alba in spectrul 4500k – 5500k.
Absolut toate informatiile referitoare la produsele comercializate, caracteristici tehnice, dimensiuni, fotografii & filmari, pot fi vizualizate accesand acest site: http://smdcarlamps.wordpress.com/categorii-de-produse/

Atasez mai jos o lista cu unele dintre cele mai uzitate becuri cu LED-uri ce pot inlocui cu succesc becurile clasice cu incandescenta care echipeaza intrega gama de autovehicule FORD, cu precizarea ca oferta de produse este una mult mai consistenta si poate fi vizualizata in intregime aici: http://smdcarlamps.wordpress.com/categorii-de-produse/

* Iluminare habitaclu - COB LED – C5W (Festoon) = 24lei / buc.
Imagine Imagine

* Pozitii faruri - CREE LED – W5W (T10) + Lupa = 35 lei / buc.
Imagine Imagine

* Marsarier - CREE LED – P21W (BA15S) + Lupa = 70 lei / buc.
Imagine Imagine

* Pozitii stopuri / Ceata - CREE LED – P21W (BA15S) + Lupa = 55 lei / buc.
Imagine Imagine

* Ceata - CREE LED – P21W (BA15S) + Lupa = 70 lei / buc.
Imagine Imagine

* Semnalizare - CREE LED – P21W (BAU15S) + Lupa = 55 lei / buc.
Imagine Imagine

* Semnalizare - CREE LED – P21W (BA15S) + Lupa = 55 lei / buc.
Imagine Imagine

* Pozitii / Frana - CREE LED – P21W (BAY15D) + Lupa = 55 lei / buc.
Imagine Imagine

* Pozitii / Frana - CREE LED – P21W (BAZ15D) + Lupa = 55 lei / buc.
Imagine Imagine

* Iluminare habitaclu - CanBus W5W (T10) – 6 SMD5050 = 18 lei / buc.
Imagine Imagine

* Pozitii / Ceata: CanBus P21W (BA15S) = 44 lei / buc.
Imagine Imagine

* Semnalizare: CanBus P21W (BA15S) = 44 lei / buc.
Imagine Imagine

* Semnalizare: CanBus P21W (BAU15S) = 44 lei / buc.
Imagine Imagine

* Marsarier: CanBus P21W (BA15S) = 44 lei / buc.
Imagine Imagine
* Iluminare habitaclu - CanBus C5W LED (Festoon) – 6 SMD5630 = 25 lei / buc.
Imagine Imagine
* Iluminare habitaclu - CanBus BA9S – 6 SMD5630 = 20 lei / buc.
Imagine Imagine

* Iluminare nr. inmatriculare - C5W LED (Festoon) – 3 SMD5050 = 9lei / buc.
Imagine Imagine

* Iluminare habitaclu - C5W LED (Festoon) – 9 SMD5050 = 20lei / buc.
Imagine Imagine

* Iluminare habitaclu - C5W LED (Festoon) – High Power = 14lei / buc.
Imagine Imagine

* Pozitii faruri - W5W (T10) – 5 SMD5050 = 15 lei / buc.
Imagine Imagine

* Pozitii faruri - W5W (T10) – 9 SMD5050 = 17,5lei / buc.
Imagine Imagine

* Iluminare habitaclu - CanBus W5W (T10) – 4 SMD5050 = 14 lei / buc.
Imagine Imagine

* Iluminare bord - T05 = 6 lei / buc.
Imagine
Florin21
1nsane Member

Maşina: Ford Mondeo Mk5, 2.0 TDCi

Re: smdcarlamps - Becuri Auto cu LED-uri

Mesajde bobby-ford » 18 Oct 2013, 15:42

felicitari Florin pentru noua gama de leduri =D> =D>

din lipsa de probleme cu ledurile pe care le-am luat de la tine nu mai stiam de cand le am pe masina :-/ . am verificat si se fac cam 3 ani in curand fara sa fiu nevoit sa schimb unul si eu am blindat masina de leduri :)
asteptam si un mic video de prezentare asa cum ne-ai obisnuit, daca se poate cu cele pentru marsarier in prima faza :)
bobby-ford
Gold Member

Maşina: Mondeo mk1 - 1993 dohc 1,6l 16v

Mesajde Florin21 » 25 Oct 2013, 08:02

Oferta valabila, produse noi disponibile pe stoc... http://smdcarlamps.wordpress.com/news/ ^^ ^^
Fişiere ataşate
my Focus.jpg
01 - bord.jpg
Florin21
1nsane Member

Mesajde crysti10 » 04 Noi 2013, 22:06

Multumesc Florin pentru ledurile de interior. O sa revin cu poze.
crysti10
Gold Member

Maşina: Focus II turnier, 1.6 tdci, 80 kw
VIN: WF0WXXGCDW7E72763

Mesajde fyremann » 13 Noi 2013, 18:27

Salut Florin ce parere ai de Leduri SMD H7 ? ai folosit asa ceva se vede bine sau rau? fata de halogen nu xenon .
Fişiere ataşate
_vyr_67H7_68_SMD.jpg
fyremann
Ford Freak

Maşina: Ford Focus 1.6 16v zetec 2002

Mesajde Florin21 » 13 Noi 2013, 19:35

Raspunsul meu scurt si cuprinzator este NU la ambele intrebari... Explicatii detaliate ai pe PM.

Conform regulilor de functionare a acestui forum, si tinand cont ca acesta este un topic de vanzari, ii rog respectuos pe cei care doresc sa faca diverse comentarii ce nu isi au locul pe acest topic, sa foloseasca mesageria privata a forumului ( PM-ul ), adresa mea personala de e-mail, pagina de blog sau topicurile initiate si deschise pe acest forum unde se dezbat teme pro si contra despre becurile auto.
Va multumesc.
Florin21
1nsane Member

Mesajde fyremann » 13 Noi 2013, 20:15

Am inteles, multumesc pentru raspuns.
fyremann
Ford Freak

Maşina: Ford Focus 1.6 16v zetec 2002

Mesajde vlad_fdd » 14 Noi 2013, 15:13

Buna ziua.
Gasesc la d-voastra un bec de pozitie ca si cel din imaginea atasata?
Fişiere ataşate
IMG_20131114_144945.jpg
vlad_fdd
Ford Freak

Maşina: Ford Focus
VIN: WF0SXXGCDS8R46288

Mesajde Florin21 » 14 Noi 2013, 18:10

Buna seara,

Nu am avut niciodata pe stoc respectiva varianta constructiva, dar va pot oferi altceva mai bun cum ar spre exemplu: http://smdcarlamps.wordpress.com/t10-w5w/

Cu respect...
Florin21
1nsane Member

Mesajde energy » 30 Noi 2013, 22:01

am cumparat si eu 2 becuri CREE LED – Wedge, W5W (T10) + Lupa 35lei/buc pt pozitie far ford focus 2 facelift si 2 becuri pt iluminare nr de inmatriculare C5W LED (Festoon) – 3 SMD5050 - 9lei/buc de la domnul de mai sus :D , su sosit ambalate f bine prin posta romana, momentan am montat doar cele 2 becuri de la placuta de inmatriculare - exemplific cu 2 poze pt cei interesati, le pun atasate pe extern din cauza dimensiunii - scuzati calitatea pozelor, am facut fara blitz sa se vada mai bine diferenta iar aparatul e o sapuniera defocalizata.

initial
Imagine

led
Imagine
Ford Focus 2 1,6l, 100CP, trend, hatchback 5 usi, benzol, iun 2006 - pasat la socru CJ 10 RIH :)
Ford Focus 2 1,6l, 109CP, turnier, argintiu, combi, motorina, feb 2010 CJ 15 JYR
energy
Incepator

Maşina: Ford Focus 2 1,6l benzina + Ford Focus 2 1,6l motorina
VIN: WF0SXXGCDSAL31249

Mesajde slick99 » 30 Noi 2013, 22:42

salut florin, care sunt cele mai tari becuri pt semnalizari ?
slick99
1nsane Member

Maşina: doicincibenzinaturbo

Mesajde Florin21 » 30 Noi 2013, 23:32

"energy": multumesc pentru fotografii, aprecieri si recomandari... >:D<

"slick99": cele mai puternice becuri de semnalizare din stocul meu actual de produse sunt cele din totografiile atasate mai jos... pot aduce si mai puternice... dar iti garantez ca cele prezentate aici sunt arhi-suficiente.

Imagine Imagine
Florin21
1nsane Member

Mesajde Dragos12 » 09 Dec 2013, 22:27

$1 scrie:$2una seara,

Nu am avut niciodata pe stoc respectiva varianta constructiva, dar va pot oferi altceva mai bun cum ar spre exemplu: http://smdcarlamps.wordpress.com/t10-w5w/

Cu respect...

Salut Florin

Vreau sa iau ceva leduri printre care si 2 buc din cele de mai sus. Spune.mi te rog ce consum au astea. ( Pozitii faruri - CREE LED – W5W (T10) + Lupa = 35 lei / buc)

Multumesc
Dragos12
Member

Maşina: Ford Focus 2007, 4dr, 1.8 TDCI_115, ghia , sea grey
VIN: WF04XXWPD47K05296

Mesajde Florin21 » 10 Dec 2013, 00:10

Salut Dragos,

Consumul unui bec, din modelul mentionat de tine, este de 2,3W cu o intensitate luminoasa emisa de 380 llumeni.

Cu respect...
Fişiere ataşate
DSC_0313.jpg
DSC_0074.jpg
DSC_0085.jpg
Florin21
1nsane Member

Mesajde Dragos12 » 10 Dec 2013, 00:50

1 buc canbus w5w 6 smd 5050 - 18
5 buc w5w 4 smd high power rosu - 5x15
2 buc c5w (festoon) high power - 2x14

Cam astea ar fi deocamdata, trimit pm cu datele de livrare
Dragos12
Member

Maşina: Ford Focus 2007, 4dr, 1.8 TDCI_115, ghia , sea grey
VIN: WF04XXWPD47K05296

Mesajde Florin21 » 10 Dec 2013, 01:48

O.k. Dragos... ti-am raspuns pe PM si o sa te rog sa continuam discutiile acolo, pentru ca, citez din regulile de functionare ale acestui forum: " Ai dreptul sa postezi un mesaj de "UP" doar la 3 zile de la ultimul mesaj scris in topicul/subiectul tau, indiferent daca acesta e "UP" sau nu... " si nu doresc sa fiu sanctionat pentru incalcarea acestor reguli.
Multumesc mult pentru intelegere si interesul acordat.

Cu respect...
Florin21
1nsane Member

Mesajde alexbogdan027 » 10 Dec 2013, 13:48

ce LED-uri /daca recomanzi montarea de LED-uri pentru (stiu ca pt faza scurta si lunga nu se recomanda) si pretul lor:
- pozitii;
- proiectoare ceata;
- plafoniera.
masina este FF 2008 facelift.
Stima
Ford Focus Hatchback 2008, Moondust Silver, 1.6 Ti-VCT, Trend+Comfort 3+alte cateva optionale
WF0PXXGCDP8E69392
alexbogdan027
Member

Maşina: Ford
VIN: WF0PXXGCDP8E69392

Mesajde Florin21 » 10 Dec 2013, 14:04

Ai mesaj pe PM.

Cu respect...
Florin21
1nsane Member

Mesajde Florin21 » 24 Dec 2013, 20:34

Un Craciun fericit si multa sanatate va doresc... >:D< <:-P

Florin21
1nsane Member

Mesajde mvylo » 27 Dec 2013, 16:55

La multi ani tuturor!
Ieri am ajuns si eu pe la Florin, la atelierul mobil :D
Super multumit de tot ce am luat de la el si ca tot era Craciunul, am primit si un cadou.
Recomand cu caldura.
Super marfa si super baiatul.
Primele leduri care nu mi se ard dupa o zi, nu miros a ars si lumineaza exact cum vroiam.
Multam fain Florine.
mvylo
Incepator

Maşina: Ford, Focus, 2005, 1600, 101

Mesajde Dinoco » 25 Ian 2014, 00:09

Salut! Unde pot vedea live cum se vad acele becuri cu lupa pe o masina? (cele la 70lei)
Dinoco
Incepator

Maşina: Volvo S40 1.6d/ Octavia 1.9tdi

Mesajde Florin21 » 25 Ian 2014, 08:57

Se pot vedea live, oricand, in Rm. Valcea, daca ai drum... sau... ca sa-ti faci o idee, poate te ajuta cu ceva fotografiile de mai jos... Nu reflecta ele in totalitate realitatea, si nici nu sunt facute cu un aparat foto profesional... dar nu sunt prelucrate in Photoshop si nici nu am bagat obiectivul camerei in ele ca sa para mai luminoase...
Fişiere ataşate
DSC_0018.jpg
DSC_0007.jpg
DSC_0010.jpg
DSC_0045.jpg
DSC_0037.jpg
DSC_0015.jpg
Florin21
1nsane Member

Mesajde crysti10 » 25 Ian 2014, 14:59

MIe mi-a placut ala de pe marsarier cu lupa...Chiar daca am folie am reusit sa vad mult mai bine.
crysti10
Gold Member

Maşina: Focus II turnier, 1.6 tdci, 80 kw
VIN: WF0WXXGCDW7E72763

Mesajde Dinoco » 25 Ian 2014, 16:52

Diseara?
Eu sunt undea pe Calea lui Traian langa liceul Lahovari
Dinoco
Incepator

Maşina: Volvo S40 1.6d/ Octavia 1.9tdi

Mesajde Florin21 » 25 Ian 2014, 17:57

O.k... Daca doresti sa vi sa le vizualizezi iti las pe PM numarul meu de telefon si te indrum ca sa sti unde sa vi sa ne intalnim.
Florin21
1nsane Member

Următorul

Înapoi la Ocazii