MaÅŸina: Ford/Seat/Opel - Mondeo Mk3/ Leon 1P/ Astra G
Re: Vand becuri auto cu LED SMD - Gama variata
25 Noi 2013, 23:59
Multumesc pentru feedback!
Sa le folosesti cu placere! ________________________________________________________________________
Pe stoc noua generatie de LED-uri 5730 Samsung.
Mult mai fiabile in comparatie cu vechile modele de chip-uri SMD existente pe piata, fara nuante de albastru/mov, lumina fiind pura ( 4300-4500K) si nu in ultimul rand mai puternice. smile.gif
Salut, am mai colaborat cu tine anul trecut pentru o solenza, acum am nevoie de leduri pt pozitie si numar pentru focus 2 prefacelift. Fa-mi un pret si o sa ne auzim la telefon zilele astea.
14 Dec 2013, 00:44
Valabil
Decembrie este luna cadourilor. Așadar si prin urmare, in perioada 13 Decembrie - 13 Ianuarie, la comenzi de peste 50 lei inclusiv se oferă reducere de 10% din total, iar pentru comenzi de 100 lei inclusiv, reduceri de 20% din total. Pe lângă cele mentionate mai sus, amintesc, ca transportul este gratuit pentru comenzi ce depășesc suma de 100 lei prin Posta Româna.
22 Dec 2013, 15:51
Up
Valabil
Decembrie este luna cadourilor. Așadar si prin urmare, in perioada 13 Decembrie - 13 Ianuarie, la comenzi de peste 50 lei inclusiv se oferă reducere de 10% din total, iar pentru comenzi de 100 lei inclusiv, reduceri de 20% din total. Pe lângă cele mentionate mai sus, amintesc, ca transportul este gratuit pentru comenzi ce depășesc suma de 100 lei prin Posta Româna. Prețurile încep de la 7,5lei
Recomand cu încredere! Am fost la om, mi-a montat gratuit becuri la numărul de înmatriculare, plafonieră, portbagaj, poziție și picioare șofer și copilot. A făcut și discount, așa cum spune anunțul. Îmi plac mult ledurile cu lupă pentru poziție, eu zic că merită.
10 Ian 2014, 21:02
Multumesc pentru feedback! Sa le folosesti cu placere!
Stima!
Așadar si prin urmare, la comenzi de peste 50 lei inclusiv se oferă reducere de 10% din total, iar pentru comenzi de 100 lei inclusiv, reduceri de 20% din total. Pe lângă cele mentionate mai sus, amintesc, ca transportul este gratuit pentru comenzi ce depășesc suma de 100 lei prin Posta Româna.
Montajul este oferit gratuit In Bucuresti!
Preturi de la 7.5 lei/buc
Caracteristici: -Ficare lampa DRL contine un LED COB de mare putere cu 100 de chip-uri. -Dimensiuni: aprox 17,3 x 1,2 x 0,4 cm -Lungime cablu: 66 cm -Tensiune: 12 V -Carcasa aluminiu -Banda adeziva 3M -Waterproof -Luminous Flux: 480lm