ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Răspunde

Re: Cafeneaua suparatilor

02 Dec 2013, 22:41

Sunt suparat ca acuma o saptamana am achizitionat o baterie de telefon fiind sigur ca asta e problema la telefonul nevestei ca nu tinea bateria si se incalzea foarte tare si acuma am aflat ca e stricat ceva mai rau la el,fiind nevoit sa cumpar unu nou :(

03 Dec 2013, 17:40

@bobutza: păi vorbește cu moșul... împuști doi iepuri dintr-un foc! :)

05 Dec 2013, 18:13

1 litru de benzina are, conform Wikipedia, 36 MJ de energie, adica 10 kWh si costa cam 6 RON.
Asta inseamna ca 1 kWh de energie din benzina costa 0.6 RON
Motorul cu combustie interna are un randament ochiometric de 25%.
Asta inseamna ca 1 kWh de energie mecanica obtinuta din benzina intr-un motor cu combustie interna costa cam 2.4 RON.

1 kWh de curent electric, la tarif standard, costa cam 0.45 RON.
Un motor electric are un randament ochiometric de 90%.
Asta inseamna ca 1 kWh de energie mecanica obtinuta din curent de la priza costa cam 0.50 RON.

Where the F$#!@#% is my electric car???? ~X(

05 Dec 2013, 18:31

Este ascunsa bine in safe incuiat cu 10 lacate.

05 Dec 2013, 21:57

$1 scrie:$2..
Asta inseamna ca 1 kWh de energie mecanica obtinuta din curent de la priza costa cam 0.50 RON.

Where the F$#!@#% is my electric car???? ~X(

O problema majora este mutatul prizei pe langa masina in mers... =))

05 Dec 2013, 23:14

Nu prea mai e ;) Deja s-a ajuns la 3-400km cu o incarcare.

06 Dec 2013, 06:56

Sunt de acord ca s-a ajuns OK in privinta autonomiei, dar cu ce costuri...?
O alta problema, tot majora: unde o incarci? :D

Si ca sa revenim: marti (3 decembrie, inainte de pranz) am comandat un SSD la pcgarage. In cateva minute comanda era pregatita de livrare; era la ei pe stoc (aveau 30-40 bucati), o livrare a doua zi era de bun simt. Ei bine, le trimit un mesaj ieri, pe 5, sa intreb... primesc un soi de out of office:
"Ne cerem scuze,este o perioada foarte aglomerata.
Comanda va fi livrata cel tarziu la inceputul saptamanii viitoare!"

C'mon... in plin black friday, pe 22 noiembrie, la orele 17 dadeau deja un TV la curier (comandat pe la orele 10-11!!!) iar a doua zi erau la usa. O surpriza extrem de placuta, recunosc!

Or fi luat resurse din viitor???

08 Dec 2013, 20:47

Eu am comandat de la pc garage,dar ei au o problema cu timpul de livrare 7 zile :shock: si am renuntat,iar o alta firma a livrat in 24 de ore la Satu Mare :D

09 Dec 2013, 00:19

Eu la Coca-Cola am castigat un camion de jucarie.Termen de livrare?40 de zile.Iar la Winston in maxim 3 zile de la confirmare le aveam livrate.

09 Dec 2013, 10:26

$1 scrie:$2u prea mai e ;) Deja s-a ajuns la 3-400km cu o incarcare.

Spune-i asta nebuniei de Renault Fluence ZE care, la 2 grade C, are autonomie 52.5km in regim extraurban (Pipera - Titu). Si care, pe ultimii 10km, opreste incalzirea si alte sisteme "nefolositoare" pentru ca bateria scade sub 10%. :D

09 Dec 2013, 10:36

Nu e problemă, oprești la un NON-STOP și iei câteva baterii AAA. Aș recomanda Duracel :)).

09 Dec 2013, 10:56

$1 scrie:$2
$1 scrie:$2u prea mai e ;) Deja s-a ajuns la 3-400km cu o incarcare.

Spune-i asta nebuniei de Renault Fluence ZE care, la 2 grade C, are autonomie 52.5km in regim extraurban (Pipera - Titu). Si care, pe ultimii 10km, opreste incalzirea si alte sisteme "nefolositoare" pentru ca bateria scade sub 10%. :D

Nepoate, vorbeam de masini, nu de machete pe roti :P

09 Dec 2013, 12:03

Go hybrid!

11 Dec 2013, 17:28

Separat de masinute electrice si altele, mie-mi iese o masea de minte...Si doare ca la balamuc...

13 Dec 2013, 12:25

Tie iti iese, altii nu le mai au...

Sent from my iPhone using Tapatalk

13 Dec 2013, 13:52

sunt suparat ca nu ajung acasa de sarbatori ... :(( :(( am vrut state, acu imi iese pe ochi ..

13 Dec 2013, 14:33

=)) =)) =)) viper tata ,am ras de ma doare burta la replica ta =)) =)) =)) =)) =))
numa bine!!

13 Dec 2013, 21:57

Eh..O sa ajung si eu sa nu le mai am :)) In vreo 20 de ani.

15 Dec 2013, 19:09

Se zvonește prin târg că în Fast & Furious locul lui Paul Walker va fi luat de ... Justin Bieber.
http://www.sport.ro/masini/fanii-fast-f ... ref=fb_bar

:-w

15 Dec 2013, 20:41

Ma intreb de ce visam la masini care folosesc energia electrica cand avem asta

https://www.youtube.com/watch?v=94Beo9zl-o4

https://www.youtube.com/watch?v=jjSOvbsE460

07 Feb 2014, 16:15

Bam bam.De cand a inceput anul, masina mea o tine in petreceri.Luneta sparta acum o luna, azi m-a lasat pompa de ambreiaj.Tind sa cred ca e blestemata...Azi cand aveam mare nevoie de ea...Pauza...

07 Feb 2014, 16:47

Mai dai si tu cu aghiazma pe ea,si cheama un popa sa iti faca un parastas la masina... :)

07 Feb 2014, 19:10

Daca-i face parastas e nasol... :))

07 Feb 2014, 20:18

Mah ai dreptate tu aici...le incurcai eu =)) ...scuze baros ane,festanie vruiam sa zic :D :)

08 Feb 2014, 13:16

Buna gluma.

08 Feb 2014, 20:34

Mai nu glumeam,eu i-am facut festanie la masina cu trei popi ca prea aveam ghinioane la ea. :)...dar am scris din greseala parastas,sorry :D

09 Feb 2014, 08:48

Don Giovany sa traiesti ca nu te mai auziiiiii de un cincinal. :)

Daca te uiti in semnatura mea o sa vezi ca eu i-am facut parastasu lu' Fordu' meu. :D

09 Feb 2014, 16:04

Ooooo sa traiti domn total.Eu am mai fost in Valcea,si la intalnire cu grupul anul trecut,si mi-a zis nenea Florin ca ti-ai luat alta masina.Mai sincer imi pare rau pentru scorpia ta,vazui pozele de la ramat si m se rupsa sufletul :( ...caroseria buna,usile bune,manerele,geamurili,eleronul..inclusiv sticker-ul club ford..toate la "gunoi" :(
Eu am cautat trei saptamani un maner de use spate,un contact si ceva butoane de bord..iar tu le-ai aruncat.. :|
Dumnezeu sa o odihneasca :(( ...mai ai un pic si ii faci de sase saptamani :-"

09 Feb 2014, 22:53

Nu stiu unde sa il pun,daca incurca aici va rog sa il mutati http://www.astraforum.ro/forums/t/47983.aspx merita mediatizat :-L

11 Feb 2014, 06:59

Don Giovany pai nu cred ca se potriveau. Dasi tu un semn de viata daca mai treci.
Ce sa zic in rest..... merge Passat-ul, dar aia cu consum de 4% e vrajeala.
Răspunde