Subiecte in care nu s-a mai scris de 3 luni si subiecte inchise
Reguli forum
Daca cineva dintre cei care au subiect aici doreste mutarea acestuia in categoria Comercial, il rog sa ma anunte prin
PM,
E-MAIL sau printr-un mesaj
aici.
In aceasta categorie nu se mai poate raspunde la subiecte.
23 Oct 2007, 21:58
ma intereseaza cum pot ridica lumina farurilor pe faza scurta, ca am impresia ca imi bat in pamant! si aici nu ma refer la butonul de langa bord cu pozitiile lui!
24 Oct 2007, 00:25
ai niste "suruburi" de reglaj deasupra farurilor (parca asa e la mondeo, sper sa nu ma insel)
24 Oct 2007, 10:23
si vezi pe care le rasucesti , unul este pentru ridicat sau coborat iar celalalt pentru stanga dreapta
24 Oct 2007, 12:41
Au semne langa ele. Iti arata cu sageti in ce directie misca farul. Dar nu e mai bine sa o faci la un service? Nu poate costa o avere si vei avea certitudinea ca sunt reglate corect.
24 Oct 2007, 15:15
multumesc, de abia astept sa ajung acasa sa fac asta!
24 Oct 2007, 20:09
exista aparat special de reglat farurile si proiectoarele
24 Oct 2007, 21:34
cred ca e mai bine sa ma duc la un service!
24 Oct 2007, 22:57
$1 scrie:$2red ca e mai bine sa ma duc la un service!
Dap! Soferii din sens opus iti vor multumi vesnic pentru aceasta initiativa...
24 Oct 2007, 23:18
Mihai L, sper ca ceea ce mi-ai scris nu la misto!
si de ce spun asta! ca mai intrat si pe alte forumuri si am vazut ca se cam balacareau aia! nu faceau nimic constructiv! din pct. asta de vedere imi place forumul asta!
24 Oct 2007, 23:22
Nu ti-a zis deloc la misto. Aceeasi chestie ti-am recomandat-o si eu. Si cred ca stii si singur ca nu ai cum sa reglezi farurile cum ar face-o in service...
24 Oct 2007, 23:25
merci Viper!
25 Oct 2007, 00:08
Chiar vorbeam serios... Ii mai aud pe unii ca regleaza pe garaj/zid/bloc, etc. dar nu ai cum sa-ti dai seama exact. Iar 2-3mm pe o distanta de 30-100m deja inseamna ceva.
De multe ori imi doresc sa am un soi de flash ca sa vada si cei cu farurile prost reglate ce inseamna... E de-a dreptul nesimtire.
25 Oct 2007, 00:13
Asa eram eu cu farurile alea chinezesti... Va vine sa credeti ca ma flashuiau TIR-urile?? Am scapat cat am putut de repede de ele si acum se vede clar diferenta.
25 Oct 2007, 01:16
$1 scrie:$2sa eram eu cu farurile alea chinezesti... Va vine sa credeti ca ma flashuiau TIR-urile?? Am scapat cat am putut de repede de ele si acum se vede clar diferenta.
Offtopic:
L-am vazut eu pe autostrada Bucuresti-Pitesti pe unul caruia ii bateau farurile ca la antiaeriana (lumina podul cand trecea pe sub el...). Viper, esti mic copil.
Btw, mai ai acele faruri?? Poate ma intereseaza...
25 Oct 2007, 09:54
Da, le am, si sunt de vanzare. Ele arata foarte OK, sunt noi saracele...
25 Oct 2007, 14:41
Eu am reticente la reglajul farurilor in service-uri. Cand am avut un far spart / inlocuit la scorpie a fost reglat "asa de bine" incat vanam extraterestii cu el. Din respect pentru ceilati participanti la trafic l-am coborat eu manual foarte mult in jos. Intre timp am gasit asta. Cu o nivela o ruleta si ceva timp se rozolva elegant si in parametrii legali
http://www.danielsternlighting.com/tech/aim/aim.html