ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Răspunde

18 Oct 2007, 21:53

Mi se pare oarecum normal sa ai nevoie de un receiver GPS (de oricare ar fi el) pentru a putea folosi un soft de navigatie. :)

iGO, MioMap merg pe Windows Mobile.

18 Oct 2007, 23:03

$1 scrie:$2ambata asta o sa-mi cumpar un ford focus wagon din 2002 .... care are pe el sistem de navigatie ... nu stiu ce marca dar stiu ca asa vine masina din fabrica ... si arata cam ca in poza urmatoare :
Imagine
problema e ca actualul propietar nu mai are cd-ul pentru navigator ... si eu nu stiu ce soft sa folosesc
va intreb pe voi... este bun MioMap sau iGO ... sau poate imi recomandati alt soft
eu am downloadat MioMap3.2 dar am vazut ca are un "setup.exe" ... ce ar trebui sa fac ... sa-l trag pe cd si apoi sa-l instalez pe navigatorul masinii ... sau cum se face treaba asta

Salut Daca ai TravelPilot ex cum am si eu pe mondeo CD cu harta e Tele Atlas si nu au harti pentru Romania. Eu am un cd din germania dar daca gasesti ceva pt romania anunta-ma si pe mine

19 Oct 2007, 11:23

@ramycrc esti din bucuresti ??
am TravelPilot si m-ar interesa sa vad si eu ce contine cdul ala ...
m-am interesat in stanga si-n dreapta si pe tot netu si nu exsista inca harta romaniei pentru asa ceva ... dar daca poti sa-mi dai si mie cdul sa-i fac o copie si sa vad ce anume fisiere sunt pe el ... da-mi un PM si ne intalnim

21 Oct 2007, 16:51

as vrea sa-mi achizitionez un Compaq iPAQ 3850 PDA
si pentru acest pad imi mai achizitionez un Car holder universal, cu receptor GPS HI 701 despre care puteti gasi detalii aici

pe acest pad am inteles ca pot sa pun TomTom ver.5

tom tom v 5 are si harta roamniei sau macar poate fi adaugata?
ce pareri, sugestii, comentarii aveti despre aceasta combinatie: Compaq iPAQ 3850 PDA + Car holder universal, cu receptor GPS HI 701 + TomTom ...
sau daca pot sa folosesc alt soft in loc de TomTom ... gen MioMap sau iGO

23 Oct 2007, 19:20

$1 scrie:$2s vrea sa-mi achizitionez un Compaq iPAQ 3850 PDA
si pentru acest pad imi mai achizitionez un Car holder universal, cu receptor GPS HI 701 despre care puteti gasi detalii aici

pe acest pad am inteles ca pot sa pun TomTom ver.5

tom tom v 5 are si harta roamniei sau macar poate fi adaugata?
ce pareri, sugestii, comentarii aveti despre aceasta combinatie: Compaq iPAQ 3850 PDA + Car holder universal, cu receptor GPS HI 701 + TomTom ...
sau daca pot sa folosesc alt soft in loc de TomTom ... gen MioMap sau iGO

iGO e cel mai bun, parerea mea...
l-am folosit in olanda, ungaria, si in romania noastra...
merge f bine si mai ales, are acoperire decenta pentru romania, inclusiv pentru comune mai mari...
in ianuarie ma duc in olanda cu masina... fara el nici vorba :)
de venit, am venit cum am ... venit ... dar fara gps e rau de tot...

23 Oct 2007, 21:11

m-ati disperat...ati fi in stare sa puneti soft de navigat si pe aragaz...cand citesc si de ala cu focusu...setup.exe...

23 Oct 2007, 21:22

$1 scrie:$2-ati disperat...ati fi in stare sa puneti soft de navigat si pe aragaz...cand citesc si de ala cu focusu...setup.exe...

doar pe ce se poate conduce :) sau deplasa intr-un fel
nu toata lumea e nascuta "tech savvy"... asa ca relax
da, si mie mi-a venit sa rad... dar nu am zis nimic... nu toti sunt de specialitate IT-isti sau similar... ;)
de asta e forum, sa invatam unii de la altii ceea ce nu stim, si sa ajutam pe altii cu ceea ce stim...

23 Oct 2007, 23:14

$1 scrie:$2-ati disperat...ati fi in stare sa puneti soft de navigat si pe aragaz...cand citesc si de ala cu focusu...setup.exe...

Uite ca nu s-a gandit nimeni la varianta asta, desi daca le-ai prezenta un aragaz cu sistem de navigatie eu dau 50% sanse la asemenea intrebari. :lol:

24 Oct 2007, 01:26

vreau sa imi iau un gps,ce parere aveti de mio c720??are cineva asa ceva?
Răspunde