$1 scrie:$2oss, as vrea sa te intreb cum ati proceda voi intr-un caz ca al meu...deci...am greierashi si totzi in spate, lucru arhicunoscut la Fiesta...din pacate a luat si a mea...
unul e subtirel, ca un bazait pe o frecventa inalta si mai sunt altii nush exact pe unde, parca prin portierele din spate...ma rog, nu asta conteaza, m-ar interesa "metodologia" de lucru, ca sa zic asa, pt. ca masina e in garantie (are doar 5 luni)
cum ar trebui procedat in acest caz si cam ce ar trebui sa platesc eu ?
probabil manopera, care la mine la Bacau e de 20 euro/h....si daca mi-o cauta de greieri vreo 2-3 ore, asa-i ca m-am scos de vreo 200 RON manopera dintr-un foc ?
ati mai avut cazuri de "greieri" pe care le-ati rezolvat ?
intreb pt. ca opinia generala e ca de aceste sunete si vibratii de tot felul nu ai cum sa scapi...
sincer sa spun, la Dacia pe care am avut-o, model 2003, nu aveam astfel de zgomote in interior...
multumesc,
Rezolvarea e simpla la greierasi. Problema e din cauza lipsei unui manson la cuiele incuietorilor de la usile din spate si la banchetele rabatabile. Daca dai cu o banda izolatoare din material rezolvi problema in 5 minute (si veniti cu o lada de bere la mine

, am mai baut cateva). E treaba de 5 minute daca stii care e problema, eu unul nu taxez pe nimeni pentru rezolvarea problemei, nu vad de ce colegii mei din tara ar face-o.
Am avut oameni care au venit hotarati sa le schimb amortizoarele ca li se rupe masina in doua asa zgomote au, deci daca la tine sunt doar greierasi e bine, solutia e aceeasi.