In primul rand nu am de ce sa ma supar . Fiecare vanzator are pretul lui, fiecare cumparator are o limita la care este dispus sa cumpere o anumita piesa.
In al doilea rand eu am gasit preturi cuprinse intre 250 si 350 de euro pompa cu codul
006.
In al treilea rand probabil ca daca incercai sa mai negociezi , poate mai lasam ceva la pret. Las la orice piesa ceva pentru oricine stie sa vorbeasca.
In al patrulea rand ce te face sa crezi ca eu nu ofer garantie?
In al cincilea rand am vaga impresie ca esti genul de cumparator care si daca iti ofeream piesa la 100 de Euro imi dadeai acelasi raspuns "Am gasit mai ieftin". Poate ma insel.
In al saselea rand sper ca nu e cu suparare raspunsul meu de pana acum. Si daca ai gasit pompa undeva in jur la 200 de euro si cu garantie du-te si cumparo.
Acum pentru toata lumea care vrea sa intrebe despre pompa de injectie : are codul
0470004006 . Pretul este 1100 lei si ofer garantie 3 luni.
Motorul are cod
C9DB Euro 3. Jantele se dau numai la pachet cu cauciucurile si capacele.
Acum 3 saptamani masina a avut revizia in Italia la service autorizat. Filtre , Ulei, Baterie Noua, Cauciucuri pe fata noi. Masina foarte intretinuta. Din pacate a suferit un accident si proprietarul (un prieten) a considerat ca nu are rost sa o mai repare. Piesele defecte le gasiti in primul post.
Mai atasez cateva poze mai clare la masina.