FORD FOCUS 1.6 TDCI 109 C.P.
Fost posesor de Dacia Logan timp de 6 ani,luata de noua in 2005,ajuns in Spania cu 10k in 2007,vanduta cu 88k in 2011 in favoarea acestui Ford Focus,acum pot sa spun ca nu-mi pare rau...dar atunci da.Cum am ajuns in posesia acestui Focus?Sper sa nu va plictisesc
Loganul era masina ideala pentru mine ,eram foarte mandru poate ca o luasem si de noua imi placea,o inmatriculasem in Spania si nu aveam de gand sa o vand.
Toate bune si frumoase pana pe 22 august 2011 cand sotia ma suna si ma roaga sa o duc in primul oras ca are programare la dentist(eu fiind la munca).Ok ies la 15:00 ajung la 16:00 ,iau sotia,o las la dentist si iau directie Carrefour sa servesc ceva sa treaca timpul.In drumul meu vad o terasa,opresc,comand
In jurul meu reprezentante de masini noi si sh.Ok zic hai sa intru sa treaca timpul.Intru la Kia probez masini cer pliante,la Hyundai la fel si ajung la o reprezentanta de masini sh "Autocasion Plus" cred ca vreo 80 de masini exponate afara si inauntru pe 2 nivele.
-Buna seara va pot ajuta cu ceva? Avem multe modele!Ce v-ar putea interesa?
-Buna seara ,pai cu atatea modele chiar ca nu mai stiu,zic zambind
-Ok va las sa va uitati,daca aveti nevoie de ajutor sa apelati fara ezitare.
Bun..si incep sa ma plimb printe masini fara o tinta anume(erau de toate 4x4,decapotabile,de lux,de oras etc)am vazut un Volkswagen Polo din 2008 din acela micut albastru,4 usi pret bun,km ok,m-am suit era super ok.In fine ma suna sotia ma intalnesc cu ea si-n drum spre masina in dreptul reprezentantei respective ii spun ca am vazut o masina Era un pic reticienta poate pentru faptul ca partea stanga ii era amortita,dar hai.
Cand ma vede vanzatorul a doua oara si insotit mai ca-si freca mainile de bucurie eu "buna seara"si direct la masina,ma sui si-i cer parerea.Ea blocata si paralizata de falca reuseste sa intrebe "ce-i asta" "un polo" "nu-mi place...prea mica". Vanzatorul prezent simte ca ocazia zboara si intervine "Va rog domnisoara urcati"!Intra se aseaza pe scaunul pasagerului dupa o secunda iese si se duce in spate,Vanzatorul incepe sa-mi dea informatii despre masina ma intorc spre sotie dar ea nu era ,ies ma uit si ea bagata in acest Focus era la volan,iese se duce in spate intra pe o usa,iese pe alta,se duce la portbagaj il deschide si spune cu jumate de falca amortita "imi place" .Vanzatorul se uita la mine eu la el,la sotie,la masina si zic"nu-mi place" adevarul ca nu prea imi placea poate forma,geamurile negre.Era parca destinata tinerilor nu prea ma reprezenta.Sotia intra iar in masina cu un zambet straniu,vanzatorul la mine"intrati",am intrat dar cum sa scap elegant?.Ies si zic "acceptati masina la schimb?"o sa zica nu si gata am scapat "da"
Aduc actele,le ia si dupa 10' zice "va pot oferi 4.000€"(am ramas mut stiam de la Nasul care are Logan mult mai dotat si cu ac ca era 4.000)zic..."ok nu negociez pretul Loganului dar negociez pretul Ford-ului"(6700€ la vanzare) "vi-l pot lasa la 6500" "6200 cash"."ok trebuie sa lasati garantie intre 100-500€" sotia scoate 300€ vanzatorul imi da o chitanta plecam ajungem acasa sun seful fac schimb de tura totul ok fara sa vorbim de masina,parca uitasem,rutina de seara.
La 1 noaptea ma trezesc cu o intrebare "ne luam masina? si ce masina era?si...."si ma pun la internet sa caut informatii.N-am mai dormit in seara respectiva.La 9 ma duc la banca la 10 la reprezentanta la 12 am plecat cu Ford Focus(2 saptamani sa returnez masina daca nu-mi place si 1 an de garantie )
Nici nu am returnat-o si nici nu am apelat la garantie
Ce as mai spune:
-112.825 km in 2011(reali sau ireali) acum 151.186 km
-1.6 109 cp euro 3
-fabricatie 2005
-proiectoare fata
-geamuri electrice fata
-A.C. bizona
-pilot automat
Atat pentru acum.Pe seara revin cu poze
-
micheellee - Ford Freak