ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
18 Ian 2014, 10:05
The Wolf of Wall Street 9/10 Genial!!
19 Ian 2014, 12:44
,,The book thief'' un film exceptional prin emotia care o produce si o excelenta prestatie a actorilor.
Romanul este din cate am inteles, cu mult mai profund.
Din partea mea cred ca merita o nota maxima.
19 Ian 2014, 22:39
Anumite filme au totusi ca public tinta anumite categorii de varsta. Ma indoiesc ca cineva sub 40 de ani se va amuza la "This is 40"... La fel cum nici eu, poate, nu o sa bat din palme la un film dedicat exclusiv - io stiu - liceenilor. Eu unul citesc un pic inainte despre filmul ce urmeaza sa il vad.
19 Ian 2014, 22:58
Eu NICIODATA nu ma uit la un film inainte de a vedea trailer-ul
Trailer-ul de la American...mi s-a parut super frumos, cu "parfumul" anilor '80, moda, muzica disco, etc...actiune parea ok.
Faptul ca se vorbea de el in contextul premiilor care s-au dat si care se vor da in continuare...hmmm...m-a facut sa-l vad.
La fel am procedat si cu 12 years of slave care...damn...m-a impresionat de la subiect, jocul actorilor, decoruri, sound track pana la tinute, etc...
Nici nu mai vreau sa pomenesc de Captain Philips care...hmmmm...ii dau 11/10.
Astept 47 Ronin si Thor 2
Stima
19 Ian 2014, 23:45
Eu NICIODATA nu ma uit la un trailer cand vreau sa vad un film

in trailer se prezinta fazele cele mai tari dintr-un film si nu reflecta intotdeauna calitatea intregii pelicule. Prefer sa folosesc imdb si sa vad nota si parerile userilor. In functie de asta ma decid daca se merita sau nu.
Captain Philips 9.5/10 - doar cateva scapari
Last Vegas 6/10 - amuzant pe alocuri

12 years a slave 8/10 - sirul epic nu a fost wow, dar scenele si interpretarea da
The Wolf of Wall Street 9/10 - se putea un pic mai scurt, la cateva faze chiar mi s-a parut cam tras de par, in schimb am ras de cateva ori, cum nu am mai ras de mult la comedii pe care toata lumea le lauda.
Riddick 6/10 - SF cam tras de par, dar imi place genul
Gravity 6/10 - Prea putini actori, facut intr-o capsula si restul "desenat"
20 Ian 2014, 09:44
Eu ma uit la trailere doar cand ma duc la cinema (acele preview-uri dinaintea filmului), dar ele sunt facute special pentru a te face sa vezi filmul prezentat.
Din ultimele filme:
Last Vegas 8/10, f amuzant si imi plac si actorii
Captain Phillips 9/10
Gravity 9/10, dar asta pt ca l-am vazut la IMAX si am ramas impresionat de sunet si efecte (primul film vazut la IMAX

)
20 Ian 2014, 10:39
Da, cred e demential Gravity la I MAX...
Prima data cand prind cateva ore la Buc, ma duc la film...
Stima
20 Ian 2014, 16:32
nu am avut nervi, chiar daca am incercat, de 12 years..
nu stiu ce naiba au dar tot filme de 2 ore si ceva apar...
tot imi fac curaj si pt The wolf...dar parca nu ma trage sufletul cand vad aproape 3 ore...
20 Ian 2014, 17:17
Serialul True Detectives pare promitator.Am vazut primul episod pe HBO si astept continuarea.8/10 ca nu a inceput inca actiunea.
21 Ian 2014, 12:01
American Hustle - 5/10. Un film lipsit de orice sclipire. Jennifer Lawrence a facut un rol mediocru spre bunicel dar prea scurt. Bradey Cooper parca nu era in apele lui, probabil din cauza regiei de 2 lei. La un moment dat ma si scarbea sa ii tot vad merele lui Amy Adams pe ecran. Asta nu trebuia sa fie un film despre oameni inteligenti? Pai mie mi-au dat impresia de retardati cam toti. Jeremy Renner arata stupid cu peruca aia. Parca era desprins dintr-o comedie sau dintr-un film pentru copii. La un moment dat apare si DeNiro in rol de... mafiot. Pe bune? Si care a fost scopul? Christian Bale a mai dres un pic busuiocul dar nu cine stie ce. Asta si poveste cu pescuitul la copca ce m-au mai tinut interesat
24 Ian 2014, 15:21
Planes - Avioane
Absolut superb. Ce imagini, ce coloana sonora !!!!
Frumos. De vazut cu copiii sau cu

don'soara...ca s-o impresionezi cu latura ta copilaroasa
Stima
25 Ian 2014, 09:57
Ender's Game - in sfarsit, un SF pe gustul meu. Excelent !
27 Ian 2014, 16:22
Ok, o noua calatorie peste balta, o noua serie de filme:
Rush - 10/10 de vazut, mi-a placut mult (mai ales ca urmaresc F1 de ceva timp)
1: Life on the limit - 10/10 must see pentru iubitorii de motorsport. Un documentar despre istoria F1, cu precadere anii '60 -'70
World War Z - 7/10 te tine treaz(a) pentru ca actiunea e urmaribila si din cand in cand e nevoie de o epidemie care ameninta sa distruga umanitatea
Enough Said - 8/10 o poveste de viata despre cupluri - foste, actuale, viitoare
All is Lost - 7/10 nici nu stiu ce sa zic. E un film doar cu Robert Redford in care nu se spun mai mult de cateva cuvinte (scurt monolog la inceput). M-a tinut in fata ecranului (ca deh, n-aveam unde sa merg) dar nu pot sa spun ca am fost cu sufletul la gura. Pe de alta parte nu pot sa zic nici ca e plictisitor.
Captain Phillips - 10/10 bun de tot
Prisoners - 9/10 bun film, are asa o atmosfera deosebita.
29 Ian 2014, 13:43
Last Vegas - genial filmul am ras cum nu am mai ras de mult timp la un film.
02 Feb 2014, 20:15
Ender's Game = 10/10
Thor: Dark World = 9/10 (pana acum nu m-a dezamagit nici o productie Marvel, e adevarat ca eu le vad cu ochii unui vechi fan si nu "disec" aiurea ce se intampla pe ecran

)
The Family = 8/10
Jackass Presents Bad Grandpa = 7/10 (mai slab ca celelalte productii Jackass, dar merge ca film de dupa-amiaza)
The Hunger Games: Catching Fire = 7/10 (la naiba, dupa 1 ora jumate incepe in sfarsit filmul si dupa ceva timp se termina si te lasa cu buza umflata...)
The Starving Games = 8/10 (da, parodia o notez mai sus decat al 2-lea film al seriei Hunger Games!)
02 Feb 2014, 23:25
Am vazut Last Vegas.
Frumos. Frumos, film de duminica seara ca sa te trezesti ok luni dimineata.
Hunger games 2...intr-adevar : filmul incepe abia pe la jumate

...iar sfarsitul...damn...am zis ca nu am tot filmul...ramasesem cu ochii zgaiti...bleah...
Stima
02 Feb 2014, 23:44
lone survivor 8/10
nu stiu cum de nu a prins lista pentru premiile oscar. film foarte bun, regie foarte buna. doar ca eu dau foarte greu nota 10
si ca tot mi-am adus aminte de Mark Wahlberg
Pain & Gain 7/10.
vazut mai demult, dar am ris , si am tot ris.
03 Feb 2014, 00:46
Homefront = 8/10. Uite ca se poate sa dureze doar putin peste 90' si sa fie "cu de toate".
03 Feb 2014, 11:41
Hunger Games - Catching Fire - un sequel foarte bun, nu a fost cu nimic mai prejos decat originalul - 8/10.
03 Feb 2014, 11:48
In completare la postul precedent "The Hungover Games"... o parodie destul de reusita si amuzanta... 7.5/10.
03 Feb 2014, 11:51
L-am vazut si eu sambata, dar eu nu as zice ca e un sequel, deoarece Hunger Games e o trilogie, va urma si a treia parte (care din ce vad pe imdb va fi in impartit in 2 filme).
03 Feb 2014, 21:41
Poate pe imdb...
04 Feb 2014, 16:31

...damn, mi-a placut maxim faza cu " Sergentul Dap mi-a dat impresia ca mai are putin si il pufneste rasul mai tot filmul. Viola Davis a avut niste scene si niste replici de zici ca venea de pe alt platou si mai juca putin si in filmul asta. Ford e atat de relaxat incat i-au iesit foarte putine replici credibile pe gura"
Filmul e pe lista mea de filme in asteptare
Am pregatit pentru zilele astea "Gravity, Thor 2, Homefront si Grudge match.
Stima
04 Feb 2014, 18:32
Filmul are nota bunicica pe IMDB (desi majoritatea opiniilor spun ca nu e un film grozav si ca se putea face mult mai bine) si a fost apreciat si pe aici dar nu e de mine. Eu am altceva in cap cand zici SF. Sa fii atent la prima faza in care apare sergentul Dap si daca nu iti da impresia ca mai avea putin si radea inseamna ca sunt eu nebun. Iar personajele secundare sunt absolut abjecte ca distributie. Cred ca daca adunau niste copii aleatoriu de pe strada era acelasi lucru.
04 Feb 2014, 20:48
Nepoate, e parerea ta. Total contrara parerii mele (si nu numai, dar nu despre asta e vorba). Si nu sunt deloc de acord cu criticile tale

Dar iti respect parerea. Nu da insa in parerea mea

Later edit: eu nu inteleg totusi... Lumea se uita la film sau se preocupa de decoruri, actori samd? Sunt 2 chestii diferite total. Eu unul incerc sa traiesc orice film. Are greseli? Si ce daca? Eu ma uit la film pentru film, nu stau sa disec cum joaca X sau Y sau ce decor a ales scenaristul Z...
05 Feb 2014, 07:06
Frumusetea filmului e data si de distributia si jocul actorilor.
Stima