$1 scrie:$2una ziua,
Am fost azi la o constatare pe la un service partener ClubFord si mare mi-a fost mirarea cand mi-a aratat mecanicul modul grosolan in care a fost "montat" semeringul de la planetara la Altgrad Auto. Ca recompensa pentru serviciile dumneavoastra de "calitate" trebuie sa il schimb din nou + sa completez uleiul din cutie pe cheltuiala mea. Tin sa va transmit urmatorul mesaj de la mecanicul care a facut constatarea masinii mele: "Data viitoare nu mai folosi un ciocan asa de mare la montarea semeringului.....astia sunt "ciocanari".
P.S. Imi pare rau ca nu am facut poza cu mobilul sa vedeti halul in care era batut cu ciocanul.
Am vazut cum arata un semering identic montat pe un Ford la Radu (Maddogul Garage) si va garantez ca nu era "montat" in halul ala cu ciocanul.
Cu stima,
Andrei
Buna ziua dragi forumisti , se pare ca avem un client nemultumit , am facut ceva sepaturi si am anjuns la urmatorul rezultat
Domnul in cauza care tipa de zor la noi sa prezentat in data de
[b]28.07.2012[/b] ,( INLOCUIT SIMERING PL DR ).
Dansul a stat in service impreuna cu sotia , au participat la vizualizarea intregii operatiuni care a avut loc
Acel ciocan de care este vorba nu este de fier este unul special de plastic care se bate usor la intrarea pe cant a simeringului .Dansul a semnat a luat la cunostinta ca masina in cauza are si alte defecte , conform deviz , fisa service...tot ce trebuie.
Dupa un an si jumatate , nu este frumos ce a scris,.,,am raportat si la admini.Practic , daca era o problema venea de atunci si se rezolva dar a plecat foarte multumit...
Ca idee Altgrad Auto este FORD Partener , insemnand ca suntem inregistrati la Ford Romania cu acte ca reparam la standarde de calitate si vindem piese originale si avem aceasi calitate ca unui dealer ford in limita a cea ce facem.