Buna dimineata,
Observ ca ultima data tot eu am scris in acest topic

Dragi colegi,exista posibilitatea ca sa nu mai am ocazia de a va ura cate ceva de sarbatori si de aceea va doresc de pe acum,un an nou fericit si cu multe realizari fata de acesta si cu toate ca situatia pare sumbra,sa dea Dumnezeu sa fie bine.
Nu putem face nimic decat sa fim optimisti cu toata ca dupa cum suna noua legislatie...
E cazul sa mai puneti si un ban deoparte cei care beti apa de izvor,ca de la anul aveti o noua taxa.
Eu platesc lunar cate 100 lei apa,de fapt pierderile lor de pe instalatii,plus ca am si masina bagata la spalat chiar daca anul asta nu am spalat-o decat de 2 ori pentru ca nu mai umblu cu ea,gradina nu am,de baut nu se poate bea,contorizare nu vor sa faca si ca sa beau apa merg la vreo 20 km intr-o comuna ca sa iau apa de izvor de 2 ori pe luna si pentru asta platesc revizie,asigurare si rovinieta pentru ca in alta parte nu mai merg iar daca vreau sa merg cu taxi,nu te lasa ala nici de nebun sa-i pui in portbagaj 12 bidoane de 5 litri si plus ca nu baga ala masina pe acolo ca ramane suspendat pe sleauri.
Traiasca ai nostrii si sanatate multa recidivistilor care urmeaza sa le drumul cu noul decret.
Va recomand sa mutati alarma de la masina la locuinta si nu radeti ca rasul nu doare dar...