Prezentari cu masini, poze, biografii, liste
Subiect închis

......o bunicutza......

23 Oct 2007, 00:09

.....obectul meu....... :)

23 Oct 2007, 00:15

Faina bunicuta !
Sa o stapanesti sanatos !

23 Oct 2007, 00:23

Sexy. Ce știe să facă ?

23 Oct 2007, 00:36

bravo, foarte faina, s-o stapanesti sanatos si bine ai venit in club....
da' vorba lui savu, ce poate tinerica ? da-ne mai multe date despre ea... :wink:

23 Oct 2007, 00:36

forte misto modelu,dar spune si tu niste date despre ia.

23 Oct 2007, 01:21

Din ce an este?

23 Oct 2007, 01:29

e superba :)

23 Oct 2007, 02:23

arata bine....n-ai si o poza cu ea din fata?

23 Oct 2007, 11:32

o bunicuta sexi :lol:

23 Oct 2007, 16:40

vino cu ea la intalniri sa ne-o prezinti.

24 Oct 2007, 23:07

Arata foarte bine, are jante ca ale mele ca model(nu-s ca ale mele, ca alea-s de Taunus totusi...)

Completeaza la profil masina si motorizarea. Din cate vad e un Taunus de prin '70. Ai grija de ea in continuare, ca arata super!

25 Oct 2007, 00:46

71 - 76 ca an de fabr... jantele sunt de mk2 - mk3 deci dupa 77 daia sunt ca ale tale max

masina arata frumos asa k speram sa ai grija de ea in continuare :D

25 Oct 2007, 01:35

...si te asteptam la intilniri cu ea...poate vii chiar simbata asta, vezi detaluu in topicul de evenimente la intilnirile lunii octombrie!

btw, uitasem: bine ai venit!

25 Oct 2007, 01:36

Wow chiar k oldies dar goodies...ai grija de ea k e capodopera....S-o stapanesti sanatos si multi km fara incidente,accidente,etc...:)

25 Oct 2007, 11:35

super tare frate
sa iti traiasca mult si bine

25 Oct 2007, 23:29

.......multumesc pt cuvintele frumoase la adresa bunicutzei..........am masina din "87,sunt al ll-lea propretar,este an de fabr. "73,are motor de 1600,carb dublu corp, cutie 5[asta am comis-o eu,acum ceva ani in urma] si un dif de fuga,de la un GXL 2300, ..........in rest numai de bine.......daca ma cheama cineva la o intalnire,nu zic nu............dar neinvitat nu apar.......

25 Oct 2007, 23:33

......poza din fatza.......

26 Oct 2007, 02:29

ce sa mai....e frumoasa :D

26 Oct 2007, 02:39

$1 scrie:$2......multumesc pt cuvintele frumoase la adresa bunicutzei..........am masina din "87,sunt al ll-lea propretar,este an de fabr. "73,are motor de 1600,carb dublu corp, cutie 5[asta am comis-o eu,acum ceva ani in urma] si un dif de fuga,de la un GXL 2300, ..........in rest numai de bine.......daca ma cheama cineva la o intalnire,nu zic nu............dar neinvitat nu apar.......

daca citesti mai bine invitatia ti-a fost facuta,asa ca simbata la ora 16.00 esti asteptat la casa poporului.

26 Oct 2007, 11:04

NEAPARAT !

30 Oct 2007, 23:03

.......am fost sambata in piata.......masina am parcat-o ceva mai departe....dupa blocuri.....am trecut mai la distanta....m-am uitat.....am vazut.....am plecat.......ce putea sa caute acolo o bunicutza?.......si apropos de "oamenii" de la B D T..am fost acum un an pe la ei [io prost] sa intreb daca nu m-ar putea ajuta cu "ceva".......nu conteaza......dori-ti sa v-a reproduc ce mi-au spus???..........a-mi este rusine,dar pe la ei nu am sa mai calc niciodata......am fost ulterior cautat de un director de vanzari de la ei......i-am inchis telefonul......dupa care m-au cautat de la Romcar....pentru o reclama......i-am tratat la fel cum m-au tratat si ei acum 6 ani cand cautam aripi noi de fatza........si mai sunt multe de spus dar nu mai am putere.....s-ar putea chiar sa ma retrag din acest club,forum sau ce este el.......simt ca nu fac parte,atat eu cat si "obectul.......zile bune....

31 Oct 2007, 02:44

omului ii vine sa intre in pamant de rusine cu masinuta lui... ce sa facem....
daca ti-e rusine cu masina ta, mai bine vinde-o.

31 Oct 2007, 02:54

@valentins: Daca ai veni la intalnire cu masina cu tot ai sa vezi ca multimea se strange in jurul masinilor rare, vechi, deosebite...
Un Focus sau un Mondeo aproape ca trece neobservat...dar un Taunus sau o Granada intotdeauna starneste admiratie.

31 Oct 2007, 13:29

nu mi se pare corect sa pozam in mama ranitzilor daca ai masina veche...pt k acest lucru pe mine unul cel putin si pe cunoscutzii mei care sunt posesori de astfel de masinutze nu nea marginalizat cu atat mai putin jignit cineva pan acum (aici ma refer la firme de piese de schimb sau diverse alte organizatii) . singurii care ne pun betze in roate sunt guvernatzii cu impozitele la motorashele mai mari in rest fara probleme deosebite .... asta nu inseamna nicidecum k nu exista oameni in tzara asta kare nu dau 2 lei pe o masina veche fie ea taunus sau altceva ...

31 Oct 2007, 14:55

Valentins ai gresit sa nu vii intre noi...trebuia sa iti iei inima in dinti..ai fi vazut ce bine si ce calduros ai fi fost primit. Pacat de bunicutza sa nu o admiram si noi :)
Ultima oară modificat de Officer pe 31 Oct 2007, 17:04, modificat 1 dată în total.

31 Oct 2007, 15:52

daca citeai cu atentie posturile de mai sus si aprecierile facute la adresa bunicutzei tale ai fi vazut clar ca lumina zilei ca nu ai de ce sa iti faci probleme in legatura cu faptul ca ai sau nu ai ce cauta printre noi.si eu am o masina relativ veche in comparatie cu ce au colegii mei de forum si sincer sa fiu nu m-au facut niciun moment sa ma simt complexat de treaba asta.lasa complexele la o parte si vino la intalniri.vei fi foarte apreciat cu bunicutza ta.pe acest forum se respecta masinile vechi si proprietarii lor deoarece e mult mai greu sa ai curajul sa iei o masina din anii 70 si sa o reconditionezi si sa o mentii in circulatie decat sa iei de-a gata un focus nou sau un new mondeo.ce ai tu acolo e o parte de istorie si majoritatea de aici stiu sa respecte si sa aprecieze istoria marcii FORD.lasa complexele deoparte ca nu iti folosesc la nimic bun.

31 Oct 2007, 16:50

$1 scrie:$2aca citeai cu atentie posturile de mai sus si aprecierile facute la adresa bunicutzei tale ai fi vazut clar ca lumina zilei ca nu ai de ce sa iti faci probleme in legatura cu faptul ca ai sau nu ai ce cauta printre noi.si eu am o masina relativ veche in comparatie cu ce au colegii mei de forum si sincer sa fiu nu m-au facut niciun moment sa ma simt complexat de treaba asta.lasa complexele la o parte si vino la intalniri.vei fi foarte apreciat cu bunicutza ta.pe acest forum se respecta masinile vechi si proprietarii lor deoarece e mult mai greu sa ai curajul sa iei o masina din anii 70 si sa o reconditionezi si sa o mentii in circulatie decat sa iei de-a gata un focus nou sau un new mondeo.ce ai tu acolo e o parte de istorie si majoritatea de aici stiu sa respecte si sa aprecieze istoria marcii FORD.lasa complexele deoparte ca nu iti folosesc la nimic bun.

perfect adevarat si foarte bine exprimat exact ce gandesc si eu.... :wink:

31 Oct 2007, 20:42

eu mi-as dori sa ma lase sa dau o tura cu "bunicuta" :)

31 Oct 2007, 21:35

Frumoasa...si rosie :D :D :D si pe deasupra mai e si surioara cu Cortina mea! Sper sa o termin cat mai repede si sa vin si eu cu ea la intalniri! :D :D :D Sa lasam complexele la o parte ca suntem o comunitate totusi...

01 Noi 2007, 02:50

$1 scrie:$2......am fost sambata in piata.......masina am parcat-o ceva mai departe....dupa blocuri.....am trecut mai la distanta....m-am uitat.....am vazut.....am plecat.......ce putea sa caute acolo o bunicutza?.......si apropos de "oamenii" de la B D T..am fost acum un an pe la ei [io prost] sa intreb daca nu m-ar putea ajuta cu "ceva".......nu conteaza......dori-ti sa v-a reproduc ce mi-au spus???..........a-mi este rusine,dar pe la ei nu am sa mai calc niciodata......am fost ulterior cautat de un director de vanzari de la ei......i-am inchis telefonul......dupa care m-au cautat de la Romcar....pentru o reclama......i-am tratat la fel cum m-au tratat si ei acum 6 ani cand cautam aripi noi de fatza........si mai sunt multe de spus dar nu mai am putere.....s-ar putea chiar sa ma retrag din acest club,forum sau ce este el.......simt ca nu fac parte,atat eu cat si "obectul.......zile bune....

sau cum ar spune un prieten de al meu"bai baiatule tu ai probleme".n-am putut sa ma abtin desi mi-am mai spus o data parerea,dar de cate ori citesc postul asta ma nervozez.
Subiect închis