Discutii libere/forum

Sfaturi legate de comiterea unui accident auto usor.

ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !

Moderator: Automatistul

Sfaturi legate de comiterea unui accident auto usor.

Mesajde muzica9 » 30 Oct 2007, 12:48

Ieri pe o ploaie torentiala si pe un drum prost din piatra cubica, incercind sa evit o mare groapa, am reusit sa derapez si sa acrosez un Matiz parcat pe partea stinga.

Dupa tot balamucul si stresul de la Candiano Popescu, am dat peste un nene care si acum este convins ca "nu asa s-a intimplat accidentul". A vrut sa vada masinile si sa mearga la fata locului. ciudat personaj!

Initial nu a vrut sa ne dea constatare de avarie, dar apoi a revenit, notind pe acestea: "In atentia asiguratorilor".
Din ce am inteles de la el urmeaza ca asiguratorii sa faca cercetari. Mai mult nu am inteles. Care din ei? Cel de la care am eu casco , cel de la care am RCA? Ce urmeaza practic.

Eu am bara zgiriata necesita revopsire iar Matizul are usa stinga praf. Impactul a fost destul de puternic, ma mir ca am doar bara zgiriata. Mentionez ca politistul nu a vrut sa ne ia proba cu aparatul etilotest.

Motive sa inscenez cazuri de frauda nu am, caci m-am ales cu masina lovita si cu 3 pct penalizare adunind in total 9.....

Cucoana are si ea casco si ma gindesc sa nu isi repare pe casco, apoi casco al ei sa vrea sa isi recupereze banii de la RCA-ul meu, RCA-ul meu sa nu despagubeasca , iar apoi eu sa fiu dat in judecata pt recuperarea banilor.

Ce ma sfatuiti? Sa astept sa vad cum evolueaza cazul sau sa bag masina la vopsit
muzica9
1nsane Member

Maşina: FULL FARA PIELE

Mesajde Tiry213 » 30 Oct 2007, 12:53

Timpul le rezolva pe toate. RCA-ul tau e obligat sa despagubeasca daca politistul a stabilit asta.
Imagine
Tiry213
1nsane Member

Mesajde Tiry213 » 30 Oct 2007, 12:58

Oricum pe tine nu te poate da in judecata orice ai face atat timp cat ai RCA. Banii pe reparatie o sa ii primeasca femeia daca e nevinovata. Firma de casco o sa se ocupe singura de bani. Nu e treaba ta mai departe. Eu cand am facut accident dupa 2-3 luni m-au chemat aia de la RCA sa semnez actul prin care sunt de acord ca ei sa plateasca firmei de casco al celui nevinovat. Daca nu semnam atunci trebuia sa ii dau din buzunar. Deci stai linistit ca nu au ce sa iti faca. Tu ai totul in regula .
Imagine
Tiry213
1nsane Member

Mesajde muzica9 » 30 Oct 2007, 13:01

$1 scrie:$2impul le rezolva pe toate. RCA-ul tau e obligat sa despagubeasca daca politistul a stabilit asta.

M-a pus sa semnez pe procesul vb ca sunt de acord ca ea sa fie despagubita de RCA.
muzica9
1nsane Member

Mesajde Tiry213 » 30 Oct 2007, 13:03

Pai si asta e. RCA o sa ii plateasca femei reparatia. Daca o sa o faca pe casco, cei de la firma de asigurari o sa ia singuri baniii de la RCA.
Imagine
Tiry213
1nsane Member

Mesajde xdocx » 30 Oct 2007, 13:04

Daca ai RCA, stai linistit!
nu au ca sa iti faca tie!
se regleaza conturile intre ei!
FORD FIESTA 1.3i, 2005, HATCHBACK , 3 USI, Albastra (sau Deep Navy cum ii zic ei)! "Fieruta" pe numele ei!
xdocx
1nsane Member

Maşina: Ford Fiesta 2004 1.3 60cp

Mesajde badd0gg » 30 Oct 2007, 13:04

Curiozitate: unde s-a intamplat accidentul si cu ce masina erai? Tocmai mi-a povestit un prieten despre un accident care s-a intamplat ieri pe piatra cubica la televiziune cand un opel astra caravan era sa intre in el dar a intrat intr-un matiz si matizul a lovit la randul lui un porsche cayenne..
De ce sa bei si sa conduci cand poti sa fumezi si sa zbori?
badd0gg
Member

Maşina: Ford Focus 2003 1.8 TDDi 90CP

Mesajde cristi_lc » 30 Oct 2007, 13:09

si nu scrie pe PV ca ti-a fost testata alcolemia...?
naspa
ar putea sa refuze RCA la plata
politistul trebuia sa te testeze obligatoriu
acum e tardiv
oricum de obicei uita-te bine si semneaza in cunostinta de cauza
acolo trebuia sa faci mentiunea ca a refuzat organul sa te testeze
ce e scris ramane scris
VW PASSAT 2004 AVF HL 96KW+ TCM Turbo(120kw), blue-antrachite, XENON, JANTE RH 17"

ex: FORD MONDEO 2003 2.0, 145CP, BODYKIT ST220, JANTE 18", NAVI-DVD TOUCHSCREEN, XENON
cristi_lc
Ford Freak

Maşina: Vw Passat 2004 1.9TDI 131CP

Mesajde Tazmanian Devil » 30 Oct 2007, 13:12

Apropo de avariile tale, te sfatuiesc sa verifici totusi sub spoiler. Nu de alta, dar s-ar putea sa constati cu uimire ca spoilerul tau nu are mare lucru, dar tabla de sub el sa fie facuta praf... :wink:
Eu-Focus 1 face-lift, 1.6i 16V Sedan, Ghia/ 2003 - aka "Mad Dog"
Ea-Ford Ka/ 2001 - aka "Bubu Racer"
Tazmanian Devil
Member

Mesajde muzica9 » 30 Oct 2007, 13:23

$1 scrie:$2propo de avariile tale, te sfatuiesc sa verifici totusi sub spoiler. Nu de alta, dar s-ar putea sa constati cu uimire ca spoilerul tau nu are mare lucru, dar tabla de sub el sa fie facuta praf... :wink:

asta urmeaza sa vad la service si evental o sa fac reconstare.

$1 scrie:$2i nu scrie pe PV ca ti-a fost testata alcolemia...?
naspa
ar putea sa refuze RCA la plata
politistul trebuia sa te testeze obligatoriu
acum e tardiv
oricum de obicei uita-te bine si semneaza in cunostinta de cauza
acolo trebuia sa faci mentiunea ca a refuzat organul sa te testeze
ce e scris ramane scris

l-am intrebat si a zis ca nu e cazul. era prea convins ca nu asa s-a petrecut accidentul. din cauza asta sunt pe ginduri. m-am uitat pe un alt proces vb mai vechi unde am agatat oglinda unuia, si nici acolo nu scrie nimic de test de alcool.

$1 scrie:$2uriozitate: unde s-a intamplat accidentul si cu ce masina erai?

pe la unirii.
muzica9
1nsane Member

Mesajde Tiry213 » 30 Oct 2007, 13:28

Nici la mine nu a scris nimik de alcolemie in PV. Mi-a facut testul dar nu a scris niciunde. Si au fost pagubele destul de mari la ambele masini.
Imagine
Tiry213
1nsane Member

Mesajde Mihai L » 30 Oct 2007, 17:09

$1 scrie:$2aca ai RCA, stai linistit!
nu au ca sa iti faca tie!
se regleaza conturile intre ei!

Nu-i chiar asa cu RCA-ul.
Cumnatul meu a patit-o asemanator (l-a atins pe unul cu o Dacie papuc), el fiind vinovatul. RCA-ul a stabili ca ii da 35-37 mil. pentru reparatie, el a venit cu factura de 47 mil.
L-a dat in judecata pentru restul de bani si a castigat...

LE: Cel care a pierdut a fost cumnatul, in caz ca nu este foarte clar...
Ultima oară modificat de Mihai L pe 31 Oct 2007, 17:31, modificat 1 dată în total.
Focus. Ford Focus. Sea Grey.
2006 Ford Focus Wagon TDCi, 1.6/109 CP
Imagine
Imagine
My pictures on Flikr
Mihai L

Maşina: Ford Focus Wagon Trend CL 2006, 1.6l/109CP, Sea Grey

Mesajde muzica9 » 31 Oct 2007, 17:16

Doamna a ales sa repare pe RCA-ul meu. M-a sunat azi ca are nevoie la constatare de o copie dupa talon.

La ce sa ma astept oare, avind in vedere ca pe autorizatia de reparatie scrie"IN ATENTIA ASIGURATORILOR"?

Politistul vorbea de investigatii dar nu a dat prea multe detalii.
muzica9
1nsane Member

Înapoi la Discutii libere/forum